Kdaj gredo vaši otroci spat? Imate potem še kaj časa zase, kaj navadno počnete do takrat, ko greste še sami spat?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
pozno, prepozno
8.00
nimam casa
zdejle :)
pozno
dva2
do 21
a vaši spijo?
Žižula
madonca
eh
Kura in kako ga prisiliš, da spi??????????????????madonca je napisal/a:Kako škodljivo za otroka je premalo spanca, se bi moral zavedati vsak starš, saj ne živimo v pradavnini, informacije so vam na voljo na vsakem koraku. Spada v kategorijo zanemarjanja otrok, predmet za prijavo socialni službi! Otrok do 5 let starosti bi moral spati najmanj 11 ur dnevno, do 10 let starosti pa najmanj 10 ur.
madonca
Aha! Boš vprašala tudi, kako ga prisiliš, da ne je sladkarij?eh je napisal/a:Kura in kako ga prisiliš, da spi??????????????????madonca je napisal/a:Kako škodljivo za otroka je premalo spanca, se bi moral zavedati vsak starš, saj ne živimo v pradavnini, informacije so vam na voljo na vsakem koraku. Spada v kategorijo zanemarjanja otrok, predmet za prijavo socialni službi! Otrok do 5 let starosti bi moral spati najmanj 11 ur dnevno, do 10 let starosti pa najmanj 10 ur.
Ipouy
mamica dveh
moji
zewwa
a vaši spijo?
Moji kot novorojenčki niso spali 11 ur na dan, kot 5 letniki so spali po 6ur na noč, čez dan pa po 10-15 minut, če je bila sreča. Me prav zanima, kako pripraviš otroka, da spi več, kot njegovo telo narekuje. Vsi trije so zdravi, športniki, v šoli odličnjaki, kaj naj bi jim točno manjkalo, ker ne spijo kot povprečni ljudje?madonca je napisal/a:Kako škodljivo za otroka je premalo spanca, se bi moral zavedati vsak starš, saj ne živimo v pradavnini, informacije so vam na voljo na vsakem koraku. Spada v kategorijo zanemarjanja otrok, predmet za prijavo socialni službi! Otrok do 5 let starosti bi moral spati najmanj 11 ur dnevno, do 10 let starosti pa najmanj 10 ur.
pretiravaš
Glej, meni se smilite starši, katerim vam tempo narekujejo otroci!a vaši spijo? je napisal/a:Moji kot novorojenčki niso spali 11 ur na dan, kot 5 letniki so spali po 6ur na noč, čez dan pa po 10-15 minut, če je bila sreča. Me prav zanima, kako pripraviš otroka, da spi več, kot njegovo telo narekuje. Vsi trije so zdravi, športniki, v šoli odličnjaki, kaj naj bi jim točno manjkalo, ker ne spijo kot povprečni ljudje?madonca je napisal/a:Kako škodljivo za otroka je premalo spanca, se bi moral zavedati vsak starš, saj ne živimo v pradavnini, informacije so vam na voljo na vsakem koraku. Spada v kategorijo zanemarjanja otrok, predmet za prijavo socialni službi! Otrok do 5 let starosti bi moral spati najmanj 11 ur dnevno, do 10 let starosti pa najmanj 10 ur.