moškega.
..vem, nisem edina!
Sebi primernega, sebi dopolnjujočega, sebi ustreznega.
Zanima me, ali se morda tukaj "sprehaja" kakšen SAMSKI moški, s temi značilnostmi:
Starost: vsaj 34- največ 45let
Višina: 180-189
Teža: normalna
Lasje: rjave/črne
Oči: rjave/črne/modre
Izgled: urejen, in res simpatičen
Karakter: zanesljiv, odgovoren, prizemljen, realen, življenjski...ki si želi spoznati res dobro, zelo dobro žensko osebo z namenom za kakšno lepo in ljubečo dolgotrajnejše razmerje...
Namerno in z razlogom nisem spisala "cel seznam"...to je le BASIC-osnovno izhodišče....
Moja starost:34
Moja višina: 173
Teža: 53kg
Lasje: svetli
Oči: rjave
Izobrazba: visoka
Splošen vtis: urejena + prijazna
Otroci: nič
Poročena: nikoli
Če si RESEN in sit, neiskrenih in neprimernih žensk,ki samo jemljejo, dajo pa nič, ali bore malo- ter imaš prav tako sam težavo najti (srečati) ustrezno:
Izvoli piši na: [email protected]
Zaupam vase : lahko, da bom celo nekaj najboljšega , kar se ti bo "zgodilo"..ti pa meni, seveda!!
HVALA!
lp
Za vse "pametne" in žaljive komentarje- sem nedotakljiva!
..vem, nisem edina!
Sebi primernega, sebi dopolnjujočega, sebi ustreznega.
Zanima me, ali se morda tukaj "sprehaja" kakšen SAMSKI moški, s temi značilnostmi:
Starost: vsaj 34- največ 45let
Višina: 180-189
Teža: normalna
Lasje: rjave/črne
Oči: rjave/črne/modre
Izgled: urejen, in res simpatičen
Karakter: zanesljiv, odgovoren, prizemljen, realen, življenjski...ki si želi spoznati res dobro, zelo dobro žensko osebo z namenom za kakšno lepo in ljubečo dolgotrajnejše razmerje...
Namerno in z razlogom nisem spisala "cel seznam"...to je le BASIC-osnovno izhodišče....
Moja starost:34
Moja višina: 173
Teža: 53kg
Lasje: svetli
Oči: rjave
Izobrazba: visoka
Splošen vtis: urejena + prijazna
Otroci: nič
Poročena: nikoli
Če si RESEN in sit, neiskrenih in neprimernih žensk,ki samo jemljejo, dajo pa nič, ali bore malo- ter imaš prav tako sam težavo najti (srečati) ustrezno:
Izvoli piši na: [email protected]
Zaupam vase : lahko, da bom celo nekaj najboljšega , kar se ti bo "zgodilo"..ti pa meni, seveda!!
HVALA!
lp
Za vse "pametne" in žaljive komentarje- sem nedotakljiva!