Starševski čvek

Do katerega leta se vam ženske načeloma zdijo seksi?

Default avatar
Jaz vem, da me je do pred 8 leti vsak nadlegoval, od mladega do starega in mi skušal zlest v hlačke. Samo 8 let kasneje sem roba, za katero nihče več ne vpraša. Nisem se bistveno pogršala ali zredila, enostavno me nihče več ne opazi. Lezem proti 41. letu.
Default avatar
Nisem moški, ampak seksipil je izražen tudi skozi energijo, ki jo človek oddaja.
Default avatar
na, po 35 je že kriza.... je dosti mladih okrog, pa tolk stare niso več in.
Default avatar
To da samo po letih presodiš je plehko. Dandanes se vsak lahko že zdravo prehranjuje, tudi tek je zastonj in šport in nekaj make-upa in okus za stil ki ti paše. Tako da ženska je lahko noro sexy tudi pri 50tih, 60tih. Sexapeal kot je že nekdo zgoraj navedel se ne kaže samo na telesu pa kakšne lase in nos ima nekdo ampak se pokaže preko karakterja, duše, energije ki jo oddaja taka oseba. Lahko nekdo zelo dobro izgleda pa ima dolgočasen karakter in obratno nekdo je lahko povprečnega videza pa bodo okoli take osebe vedno brenčali ljudje ker jim bo všeč energija tega človeka.
Default avatar
Ženske so lahko privlačne vsaj tam do 50. leta, če se ne zapustijo v smislu kilogramov ipd. Moških je že mladih velika večina neprivlačnih. Pač, moje mnenje. Ženske so kul. :)
Default avatar
Do 43.
Default avatar
Hm... poznam babice, ki bi jih z veseljem naskočil.
In zanemarjene mladenke, katerih se niti z metlo ne dotaknem.
Ma, ne bi jaz leta postavljal na prvo mesto...
Default avatar
Tudi jaz ne bi let izpostavljal in dajal na 1 mesto ker ne moreš reči do katerega leta je ženska še sexy in po katerem letu je že nagravžna haha to je neumno. Poznam veliko žensk ki so v 40 in izgledajo najmanj 10 let mlajše in obratno ženske v 20, ki izgledajo starikavo, predebele so in spet obratno. Enako pri moških eni 30 letniki izgledajo stari 45 so že plešasti, zelo gubasti eni 38 letniki pa izgledajo stari 28 let mladostni in vse...Težko je kar posploševati vsi smo različni.
Default avatar
Meni se sexy zdi Jane Fonda, samo sem ženska..
Default avatar
Sem ženska, zato ne vem, koliko kaj šteje moje mnenje... Ampak se mi zdi, da leta res niso pomembna, razen če se z leti ženska spremeni tudi po karakterju, energiji, ki jo oddaja. Lahko je mlada ženska nekoliko nesamozavestna, negotova, pa zaradi tega ne oddaja seksapila, z leti pa skozi izkušnje pridobi samozavest in postane zelo seksapilna. Ali pa obratno: kot mlada ima lahko zelo privlačen karakter, vedenje..., z leti pa postane zaradi slabih izkušenj zagrenjena, zoprna, nezaupljiva, tečna... in posledično seveda totalno neprivlačna. Ne bi rekla, da izklesana postava, gladka koža in sijoči lasje prekosajo vedrino, smisel za humor, dobro počutje v družbi...

Enako je z moškimi. Nič ne pomaga, če so mladi, nabildani in lepo oblečeni, če se z njimi ne morem pogovarjati in se v njihovi družbi ne sprostim.
Default avatar
Leta ne pomenijo dosti. Zvonko Černač (ki mi je izrazito antipatičen) je dejansko pet let starejši (letnik 1962) kot Igor Maher (prav tako antipatičen, letnik 1967), pa izgleda Černač vsaj 10 let mlajši od Maherja.

Slika

Slika
Default avatar
sem mislila, da ima maher vsaj 58 let???? ne me basat! fej! starikav tip.
Default avatar
ko sem bila mlada in zakompleksana mi je ena dama v zrelih letih rekla, da ne glede na to, kako kdo zgleda je mladost lepa. starost pa odvisna od karakterja. Čeprav bodo mone trdile nasprotno, mislim, da to kar drži. avtorica očitno si plehka in napeta koža je šla, z osebnostjo pa očitno nimaš kaj velik pokazat.
Default avatar
Vprašanje je res presplošno. Veliko je recimo odvisno tudi od starosti vprašanega. Načeloma pa so lahko seksi tudi sedemdesetletnice. Redko, pa vendar.
Default avatar
Tako kot je rekel atomski mravlinc je in nič drugače!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar
do 30, nad 30 me ne zanimajo
Default avatar
Pred kratkim časom sem se po nekaj dolgih letih dobila na kavici z nekdanjo sodelavko, ki je dopolnila 57 let in je šla v penzijo. In vam povem, verjamete ali ne, požirali so jo vsi - mladi in stari in to odkrito, občudujoče. Eni bi jo naskočili, drugi so občudovali videno. Ženska je res lepa (ne v klasičnem smislu), zelo postavna, visoka, let ne skriva, a ta njena lepota je tako zrela, otipljiva, res lepa in prav fizično občutiš, kako dobro se počuti v svoji koži. Smešno mi je bilo opazovati ljudi, ker ona sploh ni opazila, kakšno reakcijo je povzročila s svojo prisotnostjo. Osebno pa sem se ob njej počutila fino. Ker sem ugotovila, da še zdaleč ni konec, temveč da je vse odvisno od mene.

Ne se bat let, punce, no. Samo še lepše ste.
Default avatar
Tista, ki misli, da pr 50-ih ni več privlačna, naj se meni javi, da ji dokažem, da to NI RES...)))
Pišem iz izkušenj...in spoštovanjem do žensk:)
Default avatar
Za urejene in nezanemarjene ženske leta niso pomembna.
Sam, 55, me pod 40 ne zanimajo.
Default avatar
Najlepše so ženske po 45. letu, ker so zrele in razmišljajo s trezno glavo!
Seveda pa so lepe le, če so srečne in moški moramo poskrbeti za to!