kuharice pomoč – zrezki
Nisem
Nisem prav dobra kuharca, se trudim, pa je tako in tako … ni top.
Mož ima še najrajši zrezke, kar naprej jih kupuje, imam zmrznjene. Ponavadi jih naredim v preprosti omaki, priloga restan krompir. Piščančje zrezje ocvrem.
Prosim za pomoč, kaj delate z zrezki, fileji – goveji, svinjski, piščančji.
Na internetu je ogromno receptov, jaz bi rada vaše, preizkušane, ki so preverjeni dobri.
nimam več pojma kaj naj naredim predvsem z govejimi, piščančji mi še nekak ratajo, največkrat ocvrti.
Prosim za ideje, za vaše recepte, nasvete.
hvala.
Zdravo,
probaj sledeče je super, jaz to velikokrat pripravim.
Piščančje ali puranje fileje popeči v ponvi. Ko so skoraj pečeni, po njim potresi riban sir in zapri posodo,da se sir stopi.
Medtem ko se to peče lahko skuhaš riž. Speci umešana jajca in ko so pečene jih zmešaj z rižem.
Rižu dodaj še nekaj začimb ( sol, vegeto, poper…).
Za 15 min dela, čisto enostavno in je super za kosilo.