Starševski čvek

kvaliteta peugeot vprašljivo

Default avatar
moram nekaj povedati, glede teh peugeot avtomobili, nekje na nekem forumu sem prebral kako so to slabi avtomobili da imajo kar naprej neke probleme, pa ne vem kaj, saj ne rečem nekaterim so peugeoti avtomobili všeč po izgledu ne ve no mogoče so lepi, izdelava pa katastrofalna vsaj tako se govori.

Nekateri pa kako so francozi vredu avtomobili pa ne vem kaj, da so francozi za tiste ki znajo voziti sem nekje zasledil enkrat, pa za tiste ki znajo v življenju uživati pa ne vem kaj, pa za prefinjene ljudi,
seveda so za prefinjene ljudi ki morajo res paziti da ne bo kam preveč zapeljal pa da se bo kaj odlomilo, ki so tako slabi avtomobili.

dobri avtomobili so samo Das auto ki sem tudi nekje zasledil glede tega eden je napisal da je das auto volkswagen in audi, in kdor ima to zna v življenju uživati, in nima z njim nubenih problemov pa še bi lahko našteval, ne vem kaj eni vidijo v peugeot avtomobili, mislim da samo obliko, kvaliteta pa ne vem.
Default avatar
Ga vozim, še dolgo. Nič se ne kvari. No, ni res. Žarnice pa res kar naprej crkujejo. In to je katastrofa. Tega pa res ne znajo in ne znajo uredit.
Default avatar
dajte kupovat če ne dugega nemca vsaj volkswagen, ker so red Das auto.
Default avatar
Volkswagen je eno sranje. Znanca popolnoma nov 3x pustil na cesti!!!
Default avatar
ja potem pa ne vem, kaj pa potem vsi to hvalijo te das auto, potem naj bo pa audi, ane, ker malo je drugačni

no a avto se je ustavil kar na cesti nov al kaj, sam od sebe se tudi ni al kaj.
Default avatar
aja nov volkswagen, nekaj sem slišal tudi glede tega, da so volkswagni nekateri bili izdelani ki so bili tudi za kitajski trg in so jih zavrnili zaradi nekih menjalnikov kar povzroča prehitro pospeševanje in posledično izgublja moč.
Default avatar
V 20 letih imam že tretjega Peugeota in razen rednih servisev res nimam stroškov.

Ne vem no, meni se zdi Peugeot zakon avto, drugih še opazim ne:)
Default avatar
Pri naši družini smo do sedaj imeli že 18 avtomobilov od šestih različnih proizvajalcev. Tudi Peugeot je bil že med njimi. Nikoli z nobenim nismo imeli tolikšnih težav, da bi bilo smiselno o njih razpravljati. Vse v mejah normale in nikoli nas ni nobeden pustil na cesti. Je pa res da smo avtomobile vedno redno vzdrževali in normalno vozili. Predvsem pa da nismo zganjali panike in laufali po sodiščih če se je komu zazdelo, da morda občano zasliši kakšnega "črička". Se je vedno dalo vse na hitro rešiti. Ker mehaniki cenijo ljudi, ki se do njih ne vedejo ošabno. Kolikor pa spremlajm forume, imajo najhujše kritike o kakšnem avtomobilu za povedati ljudje, ki teh avtomobilov sploh še nikoli niso imeli. Samo prenašajo čenče in urbane legende. Če o ničemer ne veš ničesar uporabnega, si pa izmisliš. Pa si nekaj minut internetni frajer.
Default avatar
ja ne vem jaz, frajer, še zmerom dobre avtomobile delajo uni gor ki so sosedi francijo to se pa ve kateri ene,
No če primerjamo audi volkswagen pa peugeot gotovo peugeot samo skrije pred tem
hvala.
Default avatar
pa ne govori se samo po forumih to da so peugeot slabi avti, to se sliši po večini, že od kar dosti folka, pa tudi če ga niso vozili, se to že ve, ker slišijo od kkašnih znancov.
Default avatar
vw a ti google translate uporabljaš?
Default avatar
vw - a bi rad kak avto prodal?
na tak način ne boš.

in kljub tvojemu nakladanju me noben vw ne zanima, bom ostala kar pri peugeotu.
Default avatar
Sedaj pa še enkrat preberi svoj članek in povej, če si sploh kaj povedal.
Da si na enem forumu prebral to pa na tistem drugo pa da na tretjem pa pravijo, da najboljši avti so pa tile.
Ampak da so peugeot za en k in da ti ne veš, kaj drugi vidijo na njih...

Preveč forume bereš, bolj koristno bi bilo, da bi v tem času šel na en dolg sprehod ........
Default avatar
Vozim Peugeot in še nikoli v življenju mi v avtu ni bilo tako udobno.
Default avatar
vw je napisal/a:
Že kakih 20 let vozim "francoze". Po dveh renaultih zdaj že 7 let peugeot. Vse kupila rabljene par let, delali ko urca, nobenih težav.
Tudi v svoji okolici imam par voznikov peugeotov, noben se še nikoli ni pritožil.
Sem pa recimo slišala že za 3, ki so s passati ostali na cesti in to ne s kakšnimi starimi jajci, eden izmed njih še eno leto ni bil star...
Default avatar
Moja ima GOLFA: Če malo pogledaš po forumu nazaj, mojo objavo, pol leta je star, pa vse narobe... tako da DAS AUTO ni vreden svojega denarja. Subaru ali Honda sta edino še kvaliteta.
No job-no money, no money-no women, no women-no problem!
Default avatar
Moj mož je dolga leta delal v nekem avto salonu. Naj povem, da v salonu - po splošni prepričanosti - "boljših" avtomobilov. In zna mi povedat, da se je določen delež teh avtomobilov nenehno kvaril, imeli so pritožbe, jezo, popravila, šikaniranje, etc. No, pa dodal je, da je bil to vedno en in isti delež ljudi, ki ima pri vsakem avtu, ki ga kupijo, štalo.

In potem je povedal, kako to izgleda. Ljudje so namesto dizla dotakali benzin, vozili 90km/h v 2. prestavi (in to jim je bilo popolnoma normalno), vozili z dvignjeno ročno zavoro, v rezervoar so dotakali neke preparate, kupljene iz kitajske preko e-baya, vozili tako, da so nenehno pritiskali na sklopko in tako dalje.

Stvar je sila preprosta. So avtomobili s kako serijsko napako, ki se jo navadno tudi serijsko reklamira, so pa vrhunski avtomobili, ki imajo šlampaste voznike, ki zase mislijo, da so nezmotljivi, v resnici pa ne znajo vozit in skrbet za avtomobil. Za njih je seveda kriv proizvajalec.

Pa nisem pristranska, ker mož že zelo dolgo ni povezan z avtomobili in prodajo, ampak to pa vedno pove, kako so odlične avtomobile lastniki pokvarili zaradi lastnega neznanja, kriv pa je seveda proizvajalec. Približno tako, kot če bi gospodinja kupila sveže meso vrhunske kakovosti, ga pustila en teden na sobni temperaturi in potem iz usmrajenega mesa kuhala kosilo ter okrivila mesarja.

je malo za se zamislit.


p.s. ne vozim P
Default avatar
No mi Peugeota najbrž nikoli več ne bomo kupili, ker imamo res non stop težave z njim. Ampak to kar si ti skupaj spisal je pa tudi eno posploševanje, ki ni ničemer podobno. Sploh to z wv je kr neki. Jih poznam cel kup, ki imajo težave in cel kup, ki so ful zadovoljni. Tako kot vse znamke.
Jaz imam citroena, spet Francoz in sem zadovoljna. Ko se navadiš na guncanje :) je super mestni avtek.
Že dolgo nisem imela tako priročnega.
Ko bomo bogati bo pa naslednik Nissan.
Default avatar
Jaz imam novega Polota, diesel 1.6 Z njim sem bila precej na cesti, na mesec naredila 4000 km, saj sem delala kot trgovski potnik. Pri novem avtu so se začeli resni problemi, kvaril se je, pa je imel vsega skupaj 30 000 km. VW me je žal razočaral.
Kar se tiče dobrih avtov, je to še vedno TOYOTA. To je zanesljiv avto.
Glede Peugeot - nikoli ga nisem imela, razen ko sem imela službenega 1 leto. Moji občutki so, da je lep avto, zrihtan notri. Ni pa to avto, ki bi veliko zdržal. Moj službeni je bil pri 100 000 čisto zmahan.
Za vse te avte imam občutek da so čisto solidni, dokler delaš malo kilometrov. Pri velikih obremenitvah se pa začne komplicirati in kvariti.
Default avatar
Mi smo imeli Peugota. Toliko se nam je kvaril, da smo komaj čakali, da mine 3 leta, da se ga znebimo. Nato so kolegi tudi kupili avto iste znamke, kar smo jim odsvetovali. No, čez dve leti so ga že prodali, ker se je vedno nekaj kvaril.

Poznam pa ljudi, ki imajo vso življenje to znamko, pa niso imeli nobenih problemov z njimi.

Vsaka znamka avta je loterija. Mi pa se zdi, da je verjetnost pri Peugeotu, da naletiš na slabega, velika.