Starševski čvek

Delovno mesto brez sonca

Default avatar

TrpimkŽvav

Vem da bo šlo večini v nos, kaj se sploh pritožujem, ker imam delovno mesto in osebni dohodek..
PA VENDAR
odkar sem v teh prostorih, kamor sonce ne posveti trpim kot žival.
Ta trenutek, v tem krasnem sončnem dnevu, ko drugi zagrinjajo okna, imam prižgano vso neonsko razsvetljavo, da je svetlobe za delo dovolj. In trpim ko žvav. Ker pogrešam sonce.
Default avatar

KatrinKatrin

Lahko izkoristiš odmor za malico in se sprehodiš do parka in na klopci poješ od doma pripravljeno malico. Lahko greš sama ali s sodelavko. Mislim, da bo tiste slabe pol ure ti dalo moči za preostanek dneva pod neonko.

Pa še nekaj ... dnevi se daljšajo in ko boš končala s službo, te bo vsak dan po službi čakalo več sonca. Te pa razumem vsaj na pol, ker mislim, da smo že vsi tako siti te zime, da je sonce že kar redka dobrina za vse nas.

Sedaj pa stran od računalnika in na sonce.
Keep calm and carry on :)
Default avatar

In jaz te razumem!

JAZ TE RAZUMEM FULLLL!!!
Sama sem zelo energična oseba in zelo mi je žal, da sem ostala brez zaposlitve, res. ko sem dobila pred letom dni zaposlitev-9ur v pisarni 3x3, svetloba je a kot v zaporu! samo fax+računalnik in 2 finese, ki ne vem kako sta tam videle smisel bivanja na ta način.....meni za znort...po 3 mesecih pristala na antidepresivih, izgubila pol las, dobila čir na želodcu...sem bila prisiljena dati odpoved. se raje ubijem kot tako živim-to je zame mučenje! BOGA; SE mi res full smiliš. Želim ti srečo...jaz delam doma na kmetiji sedaj, 100x raje in iščem dokaj aktivno službo.
Default avatar

tudi jaz tako

Tako sem delala tudi jaz - v prostoru brez dnevne svetlobe, zunaj je sijalo sonce, jaz pa pri neonki. Tudi meni se je mešalo, pa je bila pisarna lepa, prostorna in moderno opremljena. Te razumem. Samo ne vem, če se da kaj narediti. Morda se na tihem pozanimaš pri delovni inšpekciji, ali mora biti na delovnem mestu dnevna svetloba?
Default avatar

sonce je strup za kožo

TrpimkŽvav je napisal/a:
Bodi vesela boš po 10 ih letih dela v tem prostoru imela še zmeraj lepo napeto in mladostno kožo brez gub in pigmentnih madežev.Sonce je za kožo na obrazu strup večji , kot cigareti , junk food in alkohol skupaj.
Lahko pa se recimo zjutraj ob kavici malo pogreješ ali pa pozno popoldne sevda s klobukom na obrazu.
Default avatar

2711

Pomisli na rudarje, kako težko si oni služijo kruh. In še nešteto je takih poklicev, ki ne vidijo sonca na svojih delovnih mestih. Zato izkoristi vsak trenutek prostega časa in se naužij sonca in ga akumuliraj:-))
Človek se vsega privadi, poglej z optimizmom na to da, ti bom kar rekla - dobro da imaš službo.