Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

registracija tujina

Default avatar

car1

ali se avto lahko registrera v tujini, da imaš potem avstrijske registrske tablice, če si npr tam zaposlen
Kaj pa če imaš samo začasno bivališče tam, ali se lahko tam registrera avto, ker vidim da nekateri to imajo.kako je s tem,
Default avatar

Lorealka

Ce se vecinoma vozis v tujini se ti celo bolj izplaca oz zaradi sebe. Poglej, ce zivis recimo na Dunaju in imas gor zacasno preb. ali pa stalno, to nima veze. Ce imas gor nesreco in rabis transport avta v Slo bo zoprno, to zna bit drago, ce gres na kaksno sluzbo klicat, da ti oni naredijo. Ce pa das gor popravljat sem skor zihr, da bo popravilo stalo vec kot v Slo in vprasanje kolko ti bo hotla tvoja zavarovalnica v Slo krit stroske, bodo rekli, v Slo bi bilo ceneje in cau. In jaz vem, da sem na koncu imela v Slo pri zavarovanju avta neke km napisane, nekaj koliko stran od doma mi krijejo ali se lahko vozim ali lahko zivim, tega se ne spomnem vec tocno, mislim pa, da je bilo 1000 km. Pa se nekaj, v tujini bo verjetno tehnicni samo na dve leti in mogoce te bo zavarovanje in cela zadeva pridla ceneje skozi, zame mislim, da je ceneje.