Forum.Over.Net

Starševski čvek

vprašanje samo za moške

Default avatar

štanka

Moj dragi jih ima 45. Let namreč - ne cm. Zadnje čase se dogaja, da erekcija med spolnim odnosom odpove. On se očitno sekira, ker bi se zanje čase raje samo cartal in ne sexal. Ko se je zgodilo - je bil jezen, pa sem mu rekla, da je to normalno za moške po štiridesetem letu in naj se ne sekira. Ampak mislim, da se. Jaz ga v odnose ne silim, ko bo pripravljen bo že.
Mene pa zanima, kaj menite vi moški, se je vam v teh letih tudi to dogajalo in seveda, kako mu lahko pomagam?
Hvala.
Default avatar

ena izkušena

Oprosti, ker sem ženska in vseeno odgovarjam...
Od kje ti ideja, da je to za moške po 40 normalno? Jaz ne poznam nobenega takega...
Default avatar

Simon52

Koliko let sta poročena?

Mopžno je, da se te je pač že malo naveličal... Pri eni mladi in frišni takih problemov ziher ne bi imel.
Default avatar

štanka

Skupaj sva 25 let. Kakšnen predlog?
Default avatar

calvina

No, zdaj si pa predstavljaj, da bi on tebi rekel kaj podobnega ob tvojih problemih, kaj jaz vem, kaj te pri tvojih letih pesti. Namesto da bi rekel Nič hudega in bla bla bla, bi te potolažil: Za ženske tvojih let je to normalno.
Ful tolažba.
Imaš poseben forum o motnjah erekcije in verjetno piše kaj tudi o takih primerih - lahko pa seveda postaviš svoje vprašanje.
Default avatar

keena---??

Simon52 je napisal/a:
hja dobro da vem,si bom poiskala ljubimca,aja nisem avtorica.
Default avatar

brklc

Joj avtorica.... Daj no mal energije od sebe, pa mal se začni cenit, boš ti vidla kako mu bo stal!!
Default avatar

normalno??

Eh, kaj je to normalno za ta leta???

Moj je enako star, in bi kar naprej...pa se meni ne da tolikokrat.
Default avatar

nisi kriva, če mu pač ne stoji

nisi kriva, če mu pač ne stoji


ko mu bo stal, ga pa veselo zagrabi

do takrat

SAMO POGOVOR ..o vsem ...o tem kaj ga muči, kako mu je v službi, ali ima dolgove, ali ga kaj bremeni itd.........POGOVOR
Default avatar

titimami

Takšne težave so lahko tudi simtom bolezni (mnogih), zato si v vsakem primeru preveč posplošila zadevo s tem, da je normalno. Prav normalno mislim da ni nikoli, ker vedno mora biti razlog za slabo erekcijo. Pri starostnikih torej ne gre toliko za leta, kot za bolezni, zdravila in nekaj malega starostne oslabljenosti...

Ti mu lahko pomagaš tako, da se o tem podrobno pozanimaš in se z njim začneš pogovarjati o težavah. Verjetno bosta kmalu ugotovila, kje je problem. Pomembno vprašanje je, če je s teboj sploh lahko tako odkrit? Če je, potem bosta do odgovora kmalu prišla:)

Namig: Se mu to dogaja samo ob tebi? Samozadovoljevanje mu gre? Ga karkoli drugega vzburi? Imata vi2 kakšne nerazrešene probleme (ki sta jih potlačila?), Kako je v službi pri njem? Pa finance? Pa šport, hrana, debelost?...Je do sedaj on dajal pobudo? Ga s "cartanjem" tudi ne pripraviš do erekcije, poskusi s predigro, kako masažo, svilo, šampanjcem, jagodami, toplo čokolado??:)
Default avatar

gewe

Evo, še ena ženska se oglaša.
O ja, pri tem letih so lahko že težave. Že pred 40 letom se nekateri soočajo s tem, nekaj več jih je po 40, še več pa po 50 in tako naprej. Preberi si članke na internetu.
S tem kar doživlja pa je treba bolj z veliko razumevanja kot pri čemerkoli drugem!!!
Default avatar

Boni E.M.

Tudi jaz menim, da to ni kar za vzeti za 'normalno pri teh letih', ker to ni res. Je pa res, da se težave z erekcijo lahko pojavljajo v katerikoli starostni skupini, velikokrat so psihičnega izvora.

Moško o tem zelo težko govorijo, ker se jim hote ali nehote zdi, da niso več pravi moški in potem menijo, da se je zadevi lažje izogniti kot o njej odkrito govoriti, kar vodi le v slabše stanje. In 'tolažba', da je to za moškega pri 45 letih, je škaf ledene vode in ne tolažba! Potem samo še misli - aja, a torej je konec? In potem je še slabše.

Ne tolaži ga. Sploh ga ne obremenjuj s tem v smislu pomilovanja.

Crkljaj se z njim, ne dajaj vtisa, da ti je to hudo pomembno oz. da to ful opaziš, ker bo čutil še kot dodatni pritisk. Pokaži pa mu, da si ga želiš, da ti je privlačen, pa čeprav da se le crkljaš z njim ali se objemaš. Moj mož ima 58 let in dejansko seksava vsak dan ali vsak drugi dan. Ne na mus, ampak na željo obeh. Sva imela tudi pred nekaj leti (ko je imel cca 50 let) eno obdobje, ko je bil manj trd oz. mu je uplahnil, a se je zadeva uredila v enemu mesecu. Sva se pogovarjala, na njegovo obupavanje nad sabo je dobil mojo toplino, pa dotike, pa 'rajcanje' in je malo po malo šlo na bolje, dokler ni bilo spet 'eksplozij'.

Še enkrat - 45 let niso leta za obupavanje.
Default avatar

oglašate se babe

a ni bilo jasno, da je vprašanje samo za moške, oglašate se pa babe ko po tekočem traku z nasveti iz lady pa nedeljskega, kaj mislite, da bo to avtorici koristilo
njo zanimajo moški odgovori.
Default avatar

Popay

Pri teh letih nebi smel imet nobenih težav, sama si moreš priznat, da vaju oz. njega monotonost sesuva. Očitno, ga ne privlačiš tako kot si ti želiš na žalost, samo to ne pomeni, da je s tem konec sveta za vaju. Naj zadiha, da se pozitivna energija spet v obe glavi akumulira pol pa navalita, če nima drugih zdravstvenih problemov.