Starševski čvek

gole fotografije

Default avatar
Ženske, kaj bi storile, če bi izvedele, da je vaš partner svojim kolegom, sodelavcem,.....kazal vaše gole fotografije, za katere ste bile pripravljene staviti glavo, da jih bo imel samo zase, kakor je seveda bilo tudi mišljeno?

(pa nisem jaz tale "žrtev", ampak ena tistih, ki so ji bile fotke ponujene na ogled)
Default avatar
obvesti jo,tisto ki je na teh slikah. in povej kaj se s fotografijami dogaja... bosta že onadva optem med seboj razčistila
Default avatar
će je d**** itak, jaz bi tud pokazal :)) ćez par mescev bo samska ;))
Default avatar
Objav fotke na netu, da vidmo, če se sploh splača sekirat zaradi njih :P
Default avatar
kako bi reagirale je napisal/a:
Groza! Jaz bi bila ful sokirana, tako kot si napisala, da bi bila pripravljena stavit glavi, da bojo samo za njega, pol pa takole! Slabo bi se koncalo!

Jaz nerazumem takih oseb, ki nimajo svoje intime za sebe!!!!!

Ta dec ni vreden, da ga ps poščije!!!
Default avatar
To bi bilo super in tudi sama razmišljam, da bi jih objavila tukaj.
Default avatar
Prehitra obsodba. Morada sta umetniški duši. On fotograf, ona fotomodel in "tipata" teren, da bi izdala svoj lasten koledar, za leto 2014.

Sam Murkota se spomnite .....
______________________
Default avatar
kako bi reagirale je napisal/a:
Ni,vprašala bi ,če potrebuje še kakšno fotko.
Default avatar
Postala bi samska. To je zame huje kot seks z drugo žensko.
Default avatar
Moje gole fotografije lahko gleda kdorkoli.
Default avatar
na ravni otroka, on je prvi in potem dolgo dolgo nič, za tiste, ki pridejo na vrsto takrat, se pa le toliko potrudi, da mu nudijo užitke, ki so večji od vložka v njih

tisti ki bi se radi razkazovali ali se sami že razkazujete dajete neumestne komentarje, saj je napisano, da ženska o tem nič ne sluti oz. da ni bilo namenjeno svetu temveč samo za njiju
Default avatar
Vsaka bi morala vedeti, da lahko do tega pride.
__________________________
Default avatar
enaporocena je napisal/a:
mogoče res, a potem ni z nekom, ker ga ljubi, ker če ni zaupanja, ni ljubezni
Default avatar
Jaz nisem nek zapet tip cleveka in sem mozu tudi podarila moje profi gole fotke. Visijo na steni v spalnici in ker nam je ze nekaj ljudi slo gledat naso posteljo me niti ne gane, vcasih kdo od poznanih komentira, da najlepse slike cuvamo zase in se posmejim in recem ja. Sem pa te fitke dobila tudi na CD ju in eno je moj imel na monitorju v sluzbi, kjer je tudi x oseb slo na njegov racunalnik. Sam tista fotka je res lepa, se vidi, da sem cist gola, se pa nic ne vidi, mogoce mal ritka, ki je tudi prav sexy :-) na zacetku so mu sodelavci bili mal fous, da kok sem kul, da sem mu to podarila, pol so se navadli in nihce verjetn se opazu ni vec tiste fotke. Je pa res, da men je bilo jasno, ce dam take fotke delat jih bo zagotovo videl se kdo in ne sam midva. In na take fotke sem lahko sam ponosna. Men jih je delal en fotograf v Kranju, ima prav studio v rni veliki stavbi in mislim, da je kar malo znan, ce katera rabi zbrskam ime lahko ;-)
Default avatar
jjajjajjajaj je napisal/a:
eh, kr neki. Pač, vzeti moraš v zakup, da slike lahko končajo nekje kjer ne bi smele. Recimo tip bi lahko kje pozabil telefon, nekdo bi ga našel in objavil te slike. Situacij je nešteto.
__________________________
Default avatar
enaporocena je napisal/a:
moj je imel na telefoncku mene, tudi pomankljivo obleceno, sam zakrito kar ni za oci javnosti. In mu je na smucanju padel telefon iz zepa. Najditelji so oddali telefon spodaj na info. In ko je sel moj po telefon so bili tam, je vprasal, ce se je nasel kaksne telefon, so vprasali katera znaka, je povedal in pol so rekli, kaksno slikco imate gor ? Se je zacel smejat in so rekli ja ste pravi lastnik ocitno.
Default avatar
Vrgla bi barvo na njegov avto.
Sej, če je vseeno, kdo moje slike gleda (ki sem jih dala samo njemu) je tudi čisto vseeno,
kakšne barve je njegov avto....
Default avatar
moška svinja je pač je napisal/a:
Nikoli ni nič samo za naju bla bla,še posebno pa ne video posnetki ali slike. Takšni ljudje ,ki se slikajo tako pač vedo in si želijo da bi ostali videli,potem pa se delajo kako so ubogi :)
Default avatar
Kaj pa tiste, ki hodite na nudistično plažo, ali pa se sončite zgoraj brez, ali je tudi takšna katastrofa, če vas kdo vidi???
Default avatar
Kar nekaj se vas je nabralo. No stvar je taka, da ona pač nič ne ve. Ne vem, kako bi reagirala, če bi izvedela. Kolikor je zaljubljena in v oblakih zaradi njega, ker misli, da je našla biser med moškimi, bi mogoče celo ostala z njim, ker imata otroka pa sploh. Ne mislim se vmešavat, bo že sama enkrat spoznala, kakšen ****** je, take stvari pridejo prej ali slej na dan.

MEGABOY
zgrešil si bistvo. Ne gre toliko za to, ali so fotke primerne za "širšo publiko" in ali je razlika, če te kdo vidi na plaži ali na sliki. Gre za to, da je na zelo grd način izdal tvoje zaupanje nekdo, ki si mu brezpogojno zaupal, ki ti je seveda obljubil, da je tisto samo vajino in ki naj bi te imel rad. Zame tako dejanje jasno pokaže, da je nima ne rad, niti je ne spoštuje.