Poroka

Iščem varstvo in animacijo za otroke na poroki avgusta

Default avatar
Živjo!
Na poroki bom imela kar precej otrok in jim želim ponuditi nekaj animacije, da jim ne bo preveč dolgčas. Pozna kdo koga, ki se s tem ukvarja? Baje so eni iz Celja cool, samo pojma nimam kdo so....
Default avatar
Peggy verjetno misliš Zabava za otroke, oni so iz Celja.
Jaz jih na poroki še nisem imela... Sem jih pa najela za Evin 8. rojstni dan in moram reči..Otroci so uživali, res sem se lahko posvetila pripravi stvari in mi ni bilo treba loviti 10 -8. letnikov nakorog po dvorišču in hiši:) Znajo biti kar hitri:)
Tako da ti so jih popolnoma zaposlili, in tudi moja Eva je rekla, da je bil to njen najboljši rojstni dan..Sploh zato ker so prišle tudi maskote...skratka.
Res jih toplo priporočam.
Jaz sem se takrat vse pogovarjala z gospodom Tomijem in res je zelo prijazen.
Link za poroke: http://www.zabavazaotroke.si/zabava_za_ ... oroki.html

No upam da ti bo kaj pomagalo:)

LP
Default avatar
ANIMACIJE ZA OTROKE NA OBALI

Bo na POROKI veliko otrok, Vi pa bi radi v miru pojedli, zaplesali in poklepetali?
Praznuje Vaš otrok ROJSTNI DAN in bi zato želeli animatorja?

Na Obali omogočamo animacije otrok.
Priredimo različne igre z manjšimi nagradami, ustvarjamo, se igramo, izdelamo nekaj za slavljenca, plešemo, spremenimo se v pirate, princeske in prince, priredimo rojstnodnevne talente in poskusimo ugoditi tudi drugim Vašim ter otrokovim željam.

Naš kontakt: [email protected]

Se že veselimo! :)
Default avatar
Jaz toplo priporočam Otroške zabave in animacija. Punce so res super in otroci so uživali. Mi smo imeli tematsko zabavo Miki miške in naša ta mala je bila navdušena. Redno jih spremljam na njihovem fb profilu, kjer redno objavljajo ponudbe in novosti. Fb profil: Otroške zabave in animacija.