Starševski čvek

POHVALA našemu zdravstvu-ortopedija, onkologija...!!

Default avatar

POHVALA

Včeraj je moja mami dobila napotnico pod nujno za polikliniko-otropedijo. Pa sem na netu našla veliko dobrih ortopedov s koncesijami in smo izbrali enega, ki ima svojo lepo ordinacijo in še operira ali v rožni dolini ali na kliniki. Bili smo takoj, danes na vrsti, obravnavani v prelepi ordinaciji in dobili vse napotke za naprej, napotnice. Torej je bila mati obravnava zelo strokovno, človšeko, vzeli so si res čas zanjo...in vse to zastonj!!!
Enaka pohvala onokološkemu inštitutu, tudi tam smo bili takoj sprejeti, skratka danes sem bila zelo prijetno presenečena nad našim zdravstvom!

Vsem svetujem, da si, ko ste naročeni h kakšnemu specialistu, najprej malo poguglajte, kajti polno je takih, ki so privat a imajo koncesije. Človek je hiitreje na vrtsi, lepše se ga obravnava in sama lokacija je tudi ponavadi bolj človeška, kar veliko pripomore k sami ozdravitvi!

Pohvala vsem, s katerimi smo bili danes v povezavi, le tako dalje!!
Default avatar

še moja pohvala

Pohvala osebju Bolnice Jesenice. Bila sem naročena na rutinski poseg. Presenečena sem bila nas prijaznostjo in nesebičnostjo tako kirurgov, kot medicinskih sester. Z nasmehom so vstopali v sobo in kar najbolje poskrbeli za nas.
Hvala!
Default avatar

Gavrilovic

no zelo lepo je kdaj brat tudi kakšno pohvalo na račun našega zdravstva in osebja, saj vsi samo kritizirajo in pljuvajo.
Default avatar

samo dopolnitev

Ni bilo zastonj, ampak je plačala zdravstvena zavarovalnica. Zastonj zdravijo samo v ambulanti za nezavarovane osebe, drugje nikjer.
Default avatar

11511

POHVALA je napisal/a:
Koncesionarji se grebejo za pacijente ker pacijent = denar, prazna čakalnica - ni denarja.
Bo pa ta isti strašno prijazni koncesionar v decembru dosegljiv samo samoplačniško ker je svojo kvoto od zavarovalnice že dobil.

In če je imela mama napotnico pod nujno, jo vzamejo čisto v vsaki ortopedski ambulanti - pa magari v hruševi bistrici še isti dan.
Default avatar

Barca

11511 je napisal/a:
Drži, na napotnico z oznako "nujno" te mora vzeti takoj vsak specialist, še isti dan, kamorkoli prideš.

Drugo pa je odnos, ali ti pokažejo, da pač morajo nekaj narediti ali pa ti dajo vtis, da se res trudijo zate.

In glede tega moram tudi sama pohvaliti naše zdravnike, tako v SB SG kot tudi na Polikliniki v LJ, predvsem pa prijazne sestre :)
Default avatar

Aftor

Barca je napisal/a:
In brate :)
Default avatar

Barca

Aftor je napisal/a:
Itak, čeprav jih je malo :(

Na splošno imam z zdravstvom dobre izkušnje, res pa je tudi, da običajno nisem pri ta tečnih, ampak se poskušam prebiti skozi situacijo z dobro voljo..