Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

HALO MOJSTRI

Default avatar

Vanja Celje

V Celju na Hudinji bomo prenovili celo stanovanje,tudi kopalnico.Imamo ponudbo Halo mojstrov iz Polzele,pa me zanima,kake imate konkretne izkušnje z njimi?Nekako smo se že odločili za njih,ko pa sem šla gledati k sosedi njihovo delo,se mi zdi milo rečeno zelo šlampasto izvedeno.Kakšne so vaše izkušnje z njimi?
Default avatar

mojcica41

SAMO NJIH NE
Default avatar

DOM SERVIS PLUS

Pozdravljeni

Na email:[email protected] mi lahko napišete opis in količino del ki jih boste izvajali v vašem stanovanju, pa vam lahko pripravim ponudbo za dela pri katerih vam lahko pomagamo mi.

Lep pozdrav

DOM SERVIS PLUS
Vzdrževanje objektov in hišni servis
Tadej Fidler s.p.
Jerovska vas 16 3241 Podplat
Tel.:041/743-618
www.domservisplus.si
Default avatar

SLABI MOJSTRI

Meni so delali kopalnico,ogromno napak in šlamparije.Delal bom še eno kopalnico,pa če bi mi delali zastonj jih nebi več najel.
Default avatar

kopalnice

Kje na Hudinji pa je to,v bloku ali hiši?Če je blok mi povejte številko?Halo mojstri imajo veliko reklamo,drugače pa so baje zelo nekvalitetni,tu gor sem prebral,da so šalabajzarji.
Default avatar

Vanja Celje

V bloku,ulicaFrankolovskih žrtev 3.
Default avatar

NE NASEDAJTE JIM

Gre za očeta in sina iz Polzele.Imata neke poceni delavce iz Bosne in so zelo nekvalitetni.Se strinjam z vami,ki pišete,da so tapravi šalabajzarji.NE NASEDAJTE JIM!
Default avatar

mijatovič polzela

Imate prav gospodine,jako opasni pacari su ovi helov majstori.
Default avatar

Remonter d.o.o.

Pozdravljeni v kolikor še se niste odločili za nobenega izvajalca nas lahko pokličete na 031469681 delamo estetski in z kvalitetnimi materijali in smo resni pri svojem delu ter se držimo dogovorjenih rokov.Lep pozdrav in se priporočamo ne bo vam žal če se boste odločili za nas.
Default avatar

niniočka

Halo mojstrov nikakor ne,ker ne znajo delati.
Default avatar

zanimivo????

Pa res ni nikogar tle gor,ki bi pohvalil halo mojstre in pripel kakšno slikco njihovega izdelka?
Default avatar

pozor!!!!!!!!

Nikakor ne izberite halo mojstrov,nimajo pojma o kopalnicah,so v rangu Silvestra.
Default avatar

špela celje

V Celju je res zelo dober mojster za prenovo kopalnice Štelcer Borut 041826594.Mi živimo na Milčinskega in je tukaj veliko prisoten.On in njegovi delavci naredijo vse na ključ in to zelo kvalitetno.Tko,da ne rabite iskat slabih mojtrov okrog Celja,ker je Štelcer res odličen mojster.
Default avatar

izziv

Vanja iz Celja. Tudi mi prihajamo iz Celja in se ukvarjamo z vsemi vrstami zaključnih gradbenih del oz. z adaptacijami stanpvanj, oblaganjem tal in sten ipd.... V kolikor še potrebujete izvajalca lahko pokličete na 068/168-093 vodjo ekipe g.gregorja in se z njim dogovorite za ogled in ceno, mogoče se celo poznamo :)

lep pozdrav
Default avatar

izziv???

A ste podjetje ali delate na ČRNO?
Default avatar

izziv

Smo podjetje, ukvarjamo se z zaključnimi gradbenimi deli... Več informacij lahko dobite na [email protected] ali na 068/168-093

lp
Default avatar

izziv???

Podjetje Sivester Šalabajzer če kdo tega ne ve.
Default avatar

Že?Kaj šele bo?

izziv je napisal/a:
Smo podjetje, ukvarjamo se z zaključnimi gradbenimi deli... Več informacij lahko dobite na [email protected] ali na 068/168-093

lp
Osnovni podatki

Dolgi naziv PRS: IZZIV, POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI, ŽANA BLASUTTO s.p.
Davčna: 49775413
Matična: 6235760000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Davčni zavezanec: NE
Zadnja sprememba: Vpis v PRS na podlagi registracije pri r
Število zaposlenih: Ni podatka o zaposlenih
Dejavnost TSmedia: Trgovina
SKD: G46.180 - Specializirano posredništvo pri prodaji drugih določenih izdelkov
Datum vpisa: 1.10.2012
Zastopniki:
TRR: IBAN SI56 1010 0005 1277 008 (BANKA KOPER d.d.) blokiran

Hehe tale je pa dobra, datum vpisa v obrtni register 1.10.2012 in že po 5 mesecih blokiran račun???