Forum.Over.Net

Starševski čvek

Čiščenje črevesja

Default avatar

lahkotnost

Danes sta se v eni nadaljevanki dve ženski pogovarjale, da gresta na čiščenje črevesja, da jima počistijo vso packarijo in da se bosta potem počutile super in lahkotne. A kdo kaj ve o tem kako to poteka in ali to delajo tudi pri nas ter kje.
Default avatar

Lindsey Voon

Ja klistir.
V rito si porineš cevko,ki je v eni vrečki tisto obesis za kluko in potem ti ta voda stece v ceva in nato ta klistir tisti odvecni drekolino ven vrze,ki ni šel ven z odvajalom.
Ker tudi ce imas drisko vedno ostane se v rincku malo drekosa in je treba klistrirat.se kupi v lekarni.
Default avatar

Neumnost

Tudi črevesje ima neko svoje naravno ravnovseje (bakterije), s tem ko klistiraš to porušiš. Ne bodi neumna in ne tlači bedarij v anus.
Default avatar

lahkotnost

Lindsey Voon je napisal/a:
A tako, kar sam to lahko opravljaš doma? Ampak potem imaš celo kopalnico podrekano ali kako? Si ti to že poskusila? Kaj pa je to rinček?
Default avatar

lahkotnost

Neumnost je napisal/a:
Neumna si ti, ker očitno še živiš v srednjem veku in se ne prilagajaš času. Če bi bilo škodljivo, tega ne bi prodajali v lekarni, se ti ne zdi?
Default avatar

Neumnost

lahkotnost je napisal/a:
Škodljiv je tudi metadon pa ga dajejo. Dobiš tudi čiste igle za vbrizgavanje heroina, kaj ni to škodljivo? In ne govori mi prosim, da sem neumna, ker sem zagotovo 1x mlajša od tebe in vsaj 2x pametnejša. V lekarni pa to prodajajo zaradi toplih bratcev, je bolj čisto, s fekalijami se lahko okužiš.
http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje ... varno.html

Preberi, če si pismena in zapri ta butast gobec, če nimaš kaj pametnega povedati.
Default avatar

lahkotnost

Ti Neumnost si si napisala pa kar pravi nick. Priporočam pa ti tudi klistiranje, saj si očitno polna dreka od glave do pet.

Kopiram en komentar iz tega članka, da se vidi kdo je res neumen in lažniv in zavaja javnost.


Lahko pa pride celo do predrtja črevesja, ki je lahko smrtno nevarno in zahteva urgentni kirurški poseg,'' opozarja gastroenterologinja dr. Tatjana Puc Kous.
To je laž . Nimate niti enega dokaza !
Več let se že postim 42 dni in normalno klistiram . Odpravil sem vse bolezni.
Nehajte lagati,pa še poskusili niste klistirja !
V bolnici,pa bolnike s kapalno hrano klistirate redno in to z milnico !!!
Nobena bolnica na svetu ni z zdravili tako ojačala človeško telo,
kot si ga vsak s klistirjem in postenjem ob zelenjavnih sokovih doma !!!
Default avatar

Neumnost

lahkotnost je napisal/a:
Kaj potem sprašuješ, če vse veš?
V bolnicah se klistira SAMO in ZGOLJ v primerih, ko drugače ne gre (svečke, odvajala) vzpostaviti normalne prebave in za namen pregleda črevesja! Klistir je smiselen samo v teh dveh primerih in pa seveda, če te bo kdo je*bal v čmar! Drugače pa ni potreben sploh, če se postiš z zelenjavnimi sokovi, ne vidim razloga zanj! Klistir lahko na bolj naraven način narediš z donat dieto 2 dni, ki jo uporabljajo tudi v UKC namesto klistirja, pred pregledom! Tako se črevesje očisti na naraven način. Kaj, da ni dokazano? Zdrava kmečka pamet ti da vedeti, da če preveč vode stočiš v balonček, bo ta počil. Če obstajajo de*bili, ki v rit dajejo žarnice, zakaj se ne bi našel en, ki ne bi imel občutka, koliko vode natočiti? Sploh, če nima mere, ampak to dela z nastavkom za tuš!
Default avatar

Neumnost

Pa še nekaj... Ali jaz to prav berem, da klistir ojača človeško telo? To je šele bolno! Narava nam je dala vse integrirano, kar je potrebno za delovanje telesa. Daj mi en sam dokaz, zakaj bi klistir ojačal človeško telo? Izključi neurejeno prebavo, ki se jo da urediti na drugačen način, a ljudje pač ne morejo brez belega kruha in junkfooda, pa je najlažje zabiti cev v rit in spustiti vodo?
Default avatar

carlos-m

Post in klistir hodita z roko v roki.

Če neumnost še ni probala to še ne pomen da se ne da!
Default avatar

shankprakshalan

Obstaja posebna tehnika, več o njej tukaj. Prvih nekajkrat jo je potrebno delati pod strokovnim vodstvom, ponavadi v skupini.
Default avatar

jgtz

kolonhidroterapija
Default avatar

Ko enkrat začneš

Ehjej, drage moje, "Neumnost" ima zelo zelo prav, z zdravstvene ga gledišča in tudi z gledišča zdrave kmečke logike. In če se sprašujete, zakaj v kakšnih klinikah to redno počnejo, pa zakaj nekateri se več tednov postijo in dnevno klistirajo ... ja, zato, ker so od tega postali odvisni, pardon, od tega je postalo odvisno črevo, ki zaradi spranosti (ker spereš floro in favno neselekcionirano) ne zmore več opravljati svoje funkcije normalno. Pa se umivajo od znotraj vsak dan, super se počutijo, naj, a če njihovo telo ne odvaja SAMO tako kot treba takoj, ko prenehajo s klistirjem, potem naj vejo, da niso zase naredili nič, temveč so si samo škodili. Saj sčasoma se flora obnovi, samo ... Ni vredno se uničevat, za odvajanje je potrebno poskrbeti po naravni poti, ne na silo (ker klistiranje je sila). Sem se v življenju parkrat klistirala (ker sem imela hude hude težave z zaprtjem) in sem po vsakem klistiranju bila zaprta še bolj, 14 dni se flora ni obnovila. Sem zadevo rešila drugače.
Default avatar

lcčđfx

Sem imela popolnoma izpraznjeno in očiščeno črevesje zaradi kolonoskopije, pa se nisem počutila prav nič bolj čisto. Kdor ima to potrebo' po 'čistoči', se temu reče bolezen. Počutiš se umazanega, zapackanega in se moraš očistiti. Bolezensko stanje. Enako kot akoreksija in bulimija. Vse izvira iz glave.

In ja, s klistiranjem porušiš sposobnost telesa, da se čisti samo do te mere, da brez odvajal in klistirjev ne zna več iztrebljati. Super, ne?
Default avatar

lcčđfx

Obstaja celo klizmafalija, ko se ljudje klistirajo zaradi spolnega užitka. V vsakem primeru je torej psihološko in z zdravjem nima nobene zveze.
Default avatar

jaz sem naredila tako

Jaz sem naredila tako:

Imela sem preveč kandide in težave, v 10 dneh sem si vse lepo očistila in spravila v normalo.
10 dni nisem jedla trde hrane, temveč pila vodo, nesladkan čaj, sveže stisnjene zelenjavne sokove.
Vmes sem 3 krat na dan uživala triphalo, ajurvedsko mešanico, skupaj s čajem, vodo.
Zvečer sem vzela odvajala oxy powder.

Tako. Ves čas sem se izjemno dobro počutila, normalno delala... Imela sicer majhno krizo glede hrane, a je šlo. V 10 dneh sem posračkala 5 kg svinjarije, iz mene je letelo blato, pa tudi eni taki črni koščki, to so tisti zasušeni deli, ki ostajajo na stenah črevesja.

Izjemno zadovoljna. Počutim se vrhunkso. Priporočam.

Kolonoterapij se ne sme izvajati trenutno pri nas.
Default avatar

dfiouš

Hecno, meni niso nobeni zasušeni deli leteli stran, pa je bilo črevesje čisto kot solza. Prej je to blato od tistih sokov.
Default avatar

jaz sem naredila tako

dfiouš je napisal/a:
Ne, ni od sokov, ker nisem pila smoothie ampak stisnjen sok,se pravi sok brez čvrstih delov. Z razlogom.

Kako veš, da imaš črevesje čisto kot solza :D
Default avatar

Lastna voda

Med postom se lahko klistirate tudi z lastno vodo: jo čez dan nabirate v čist steklen kozarec (za vlaganje), zvečer pa se uležete na hrbet, noge čez glavo ter si z livčkom dotakate v črevo. Ko ne gre več, odmaknete livček, ter držite noge v sveči, da gre voda čimgloblje v črevo. Lahko se tudi obračate na levi in desni bok. Ko vas 'pritisne dol', tečete na WC. Zatem vajo še enkrat ponovite - kolikor kozarcev imate nabrane vode.
Lastna voda ni agresivna kot so lahko kupljene zadeve.
Toda črevesje se s klistiranjem lahko poleni; zato se med postom klistirajte na 2 do 3 dni; če pa ni posta, pa le enkrat mesečno oz. le po potrebi (če ste zaprti)
Default avatar

jaomeni

Lastna voda je napisal/a:
Tole je pa kaplja čez rob. Sicer pravijo da je urin sterilen, vendar če cel dan ščiješ v kozarec to ne more biti več sterilno.


Zdaj grem pa zbruhat kosilo.