Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice in ideje za popolni dopust.

Potovanja.Over.Net

Potovanja.Over.Net

izlet v legoland

Default avatar

legoland

nekje v aprilu bi šli z 9 letno deklico v legoland, najraje bi šli z avionom, oz. z agencijo, pa vsepovsod ponujajo samo avtobus. Ali kdo že šel.
Default avatar

fn-yd

Valjda, saj je samo šest ur vožnje.
Default avatar

*metka

Mi smo šli 2x po dva dni - vzeli smo letno karto in se je res splačalo, je bilo malenkost dražje kot dvodnevna. Glede na to, da je deklica stara 9 let (še ni prestara :-)), se vam ta varianta splača, ker sem prepričana, da bo navdušena nad parkom. Najeli smo apartma nekaj kilometrov od tam, da smo prespali in je bil res prekrasen izlet. Med potjo smo si ogledali tudi dva gradova Ludvika Bavarskega, pa München in je bilo luštno.
Se opravičujem, ker nisem odgovorila z izkušnjo z letalom/agencijo, svoj odgovor sem podala zgolj v premislek, kako je lahko tudi prijetno zorganizirati izlet. Z avtobusom enodnevni izlet odsvetujem, je prenaporno.
Če se odločite, lahko posredujem tudi link apartmaja, kjer smo bili obe leti.
Default avatar

47-letnica

Mi smo bili v Legolandu 3x, vedno smo po 2x prespali v enem izmed partnerskih hotelom. Vedno z avzomobilom, nikoli z avtobusem ali letalom.
Default avatar

kateri avion

In kam bi letela? Iz Ljubljane je varianta samo München, pol imaš pa še enih 100km vožnje. Od Ljubljane do Legolanda pa dobrih 500.
Na take relacije res nima smisla hodit z avionom.
Default avatar

creativa

Mogoče pa misli tistega v Londonu ali na Danskem?
Default avatar

danskoka

Mi smo šli z letalom, ampak na Dansko. V Nemčijo pa se da z avtom brez problema, res ni tako dolgo z avtom. Saj se vmes lahko ustavite po želji in še kam zavijete in pogledate.Kar pogumno na pot.
Default avatar

TaNaŠa

*metka, zakaj se vam je kljub visji ceni bolj splacalo vzet letno karto? So se kaksne druge ugodnosti? Tudi mi planiramo med prvomajskimi iti v legoland in mi vsaka info. prav pride :-)
Jaz bi imela link app. kjer ste bivali, prosim, ce mi ga posredujes. Hvala!
Default avatar

Turistka

Letis na München,Stuttgart, Friedrichshafen, to so vecja oz velika letalisca okol gor. Ce se splaca je pa drugo vprasanje.
Default avatar

mojca u

Hej Metka! Tudi mi gremo za prvomajske v Legoland in planiramo narediti tudi nekaj izletov v okolici. Hvaležna bi bila za kak kontakt ali nasvet za najetje apartmaja v bližini (gremo s tremi otroki)!
Hvala!
Default avatar

keiko13

*metka dej prosim link od apartmaja ;) hvala!!
Default avatar

Lynn28

Pozdravljeni..jaz bi tudi link apartmaja in predvsem izkušnje z vašimi otroci...je veliko zanimivih stvari..mi imamo namen it na ob zaključku šole z 8 in 9 letnikom...

lp
Default avatar

Bavarski Günzburg

"V bavarskem Günzburgu se nahaja zabaviščni park LEGOLAND®, eden izmed najbolj obiskanih zabaviščnih parkov v počitniški deželi Nemčiji. LEGOLAND® vas pričakuje z več kot 60. atrakcijami, 10. tematskimi parki in 56. milijoni barvitih lego kock, kjer lahko tudi sami pokukate v svet svojih LEGO junakov, pa tudi s številnimi novimi atrakcijami."

https://potovanja.over.net/nakup-cenejs ... nd-resort/

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net