Forum.Over.Net

Starševski čvek

Dvojna merila

Default avatar

Pingvinček

Takle imamo v naši državi. Jaz ne razumem, kako je lahko nekdo tako nemoralen in neetičen, čeprav se pretvarja, da je.
Virant je izšel iz (zdaj bivše) koalicije in se odločil za vlado s PS pod pogoji, da Janković odstopi z vseh javnih funkcij, zdaj ga je pa zadovoljila samo "bianco" odstopna izjava.
Ne razumem, kakšna so načela takega človeka, ki nekomu očita nekaj čez 200,000€ nepojasnega denarja, potem pa odide k nekomu, ki ima za več miljonov evrov goljufij.

Torej, rezultat: Janša je padel, imamo novo mandatarko, a Janković, Janković pa ostaja in župan MOL in zamrznjeni predsednik PS.

Sedaj vas pa prosim za mnenje, za objektiven komentar na zgornji odstavek in prosim, brez zmerjanja in grobega političnega obračunavanja.
Kakšen se vam zdi tak človek, je še kredibilen...

Lp, Pingvinček
Default avatar

buci buci

Ah dej no dej, ti mali ivanov pingvinček. Pojdi raje malo na led drsat in se ne obremenjuj toliko s politiko. Ti zna škodit, veš.
Default avatar

nihče

Nihče naših politikov ni kredibilen, NIHČE! Tako menjavanje stolčkov, metanje peska v oči narodu... Ni važno ali je Virant, Jankovič, Janša, Erjavec,... VSE bi bilo treba nagnati, pobrati premoženje (naj imajo to, kar so imeli pred 25 leti) in da vidimo potem. Rast Slovenije bi postala enormno hitra. Ampak - ne, pri nas mora iti navzdol, ne pa navzgor. Oziroma bolj natančno - država navzdol, privatna premoženja pa navzgor. To je merilo.
Default avatar

xcvbđ

Saj menda niste tako naivni, da mislite, da je vlada v resnici razpadla zaradi poročila KPK? Razpadla je, ker se ni dalo delat in ker so bile koalicijske partnerice stalno tarčeJJ-jevih medijev. Že pred volitvami, med volitvami in še po volitvah. Napisamo že stokrat in se še kar potrjuje - JJ je največji sovražnik sam sebi.

A bi vi sodelovali z nekom, ki se vam reži v fris, za hrbtom pa vas ogovarja? Pa izjava, da je Žerjav najslabši minister vseh časov? In to naj bi bil premier in resen politik? Politik bo še, premier pa na tak način nikoli več. Sam gnoj leti od njega. Če bi bili odnosi korektni, bi koalicijske partnerice brigalo za poročilo KPK. To je bil samo izgovor.
Default avatar

bambusova palica

Pingvinček je napisal/a:
Še ne dolgo tega sem imela Viranta za zaupanja vrednega človeka. Glede na njegova dejanja izjave pa mi je popolnoma padel dol. Ne moram gledati več ne Viranta(ker je hinavec), Erjavca (ker je kot gnida, ki leze z enimi in nato z drugimi-gleda kje bo imel večjo korist. Kakšni upokojenci samo njegova rit ga skrbi) Še najbolj od vseh se mi je dopadel Žerjav in vidim, da sem se tudi tu motila (njegov pogled izpod čela in neko nasmihanje je katastrogfalno)

Tako, da se popolnoma strinjam s tabo. Janšo so seduli zaradi 200000eur Jankoviča podprli z 3000000e nakradenega denarja. SRAMOTA!