Starševski čvek

Kaj ste za to,da se legalizira Marihuana ali prosto nošenje orožja?

Default avatar
?????????
Default avatar
Za marihuano načeloma nimam nič proti (čeprav sama ne potrebujem in ne bi koristila), definitivno pa sem proti prostemu nošenju in tudi proti svobodnejšemu dostopu do orožja.
Default avatar
Default avatar
ABSOLUTNO SEM PROTI LEGALIZACIJI.
Default avatar
Trava ja, orozje ne!
Default avatar
Marihuana da, orožje ne. Kako pa sploh to dvoje paše skupaj??
Default avatar
OBOJE NE!!
Default avatar
Default avatar
oboje proti
Default avatar
orožje mora bit ustavna pravica vsakogar ki izpolnjuje pogoje, ljudje se preveč nanašate na policijo, za svojo varnost bi lahko naredili marsikaj sami!

i never dial 911(113) i just grab a gun:)
Default avatar
travo najbrž tudi bolje, da ne
Default avatar
marihuana ja, orožje NE!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
Proti travi in proti orožju!
Default avatar
Jaz sem za to, da se odpravi trošarina na žgane pijače, pa da lahko med vikendom pijan voziš.
Default avatar
pa koga v bistvu sploh zanima kaj kdo od nas misli, orožje je bilo, je in bo, hb vsak se ima pravico sam brant ne pa da skos kličeš na 113. v Švici in na Finskem je še več orožja na 100000 preb. kot v ZDA pa ni nobenih strelskih obračunov ker ima folk pošlihtano podstreho. ni point v orožju ampak kdo ga nosi.
mi ki imamo orožje legalno nismo nevarni za okolico, ker smo dali čez vso zakonodajo in psihoteste. Ga ni primera da bi pri nas kdo ki legalno poseduje orožje naredil kakšno frko z njim,nevarni so tisti ki imajo orožje na črno, zato sem istega mnenja kot Jelinčič.
sem tudi za legalizacijo marihuane
Slika
Default avatar
js tud za vse.
nisem za omejitve, ker tis k hoče itak ...
Default avatar
marihuana da...bomo vsaj vsi bolj dobre volje :)
Default avatar
sem za, da imajo napohani državljani možnost prostega dostopa do orožja.
Default avatar
Sicer je pa že sam naslov teme butast, kdo pravzaprav pa smo mi mali ljudje tu na forumu da bi naše nepomembno mnenje sploh lahko vplivalo na takšne stvari?
Lahko imamo pač svoje mnenje a le-tega tega ne bo upošteval nihče - to je v rokah gospode v parlamentu tako da nima niti smisla debatirati o temu..
Poleg tega pa legalno ali nelegalno kdor hoče si bo to pač preskrbel, tako ali drugače in če ne bo do orožja mogel legalno ga bo šel pa za 3x ceno kupit h Romom, marihuano pa k dilerjem (prav tako Romom hehe).
Drugače bi vas pa samo tole vprašal tiste ki tako goreče nasprotujete orožju, kaj bi vi storili če bi vam na dom vdrl oborožen psihopatski ropar? Kako točno bi brez orožja zaščitili sebe, svojo družino in svoje imetje? S k_urcom? Bi klicali 113 in čakali na patruljo?
Traparija, pomislite vsaj na svojo družino ker vsakdo je lahko že jutri žrtev podivjanega roparja ki ropa v krizi za en šus in mu je prav malo mar ali vas pri tem zakolje ali pa ustreli. In to se dogaja tudi pri nas v Sloveniji. Ampak jaz vem da se ga bom lahko sam učinkovito ubranil vi boste pa čakali na patruljo.