Sem mislila, da bo kuhanje, pa samo kaže, kaj vse bo, al kaj? Ma kaj to je že vse naprej posneto?
Kr neki...
Kr neki...
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
katra1
žćčlk
Jao
katra1
Amaterka
sestrinjam
Najđela
sestrinjam je napisal/a:Se strinjam, kuha porazno. Da ne omenjam njenega hihitajočega-rezgetajočega smeha. Antipatična čisto s tem svojim obnašanjem. O kuhanju pa ne bi, omako za testenine je pripravila kot neka povprečna začetnica...
IZKUŠEna
pričakovala več
čpp
lepotica1
fgšgf
samo komentar
Glede na to, da se olje in voda ne zmešata, ostane olje na površini vode in nima vpliva na tvoje makarone.pričakovala več je napisal/a:Sicer me kot oseba ne moti, mi je tudi simpatična, ampak kot Primorka sem malček občutljiva na kuhanje "pašte" in omakTej omakci je veliko manjkalo. Pa ne glede na njen komentar - v lonec z vodo, kjer se kuha pašta, se vedno kapne malo olja, da se pašta ne prime. Ravno tako se malo vode (v kateri se je kuhala pašta) pusti in da v omakco, da jo bolj poveže....
No, dajmo punci priložnost. je šele prva oddaja.
katra1
fghjkk
jaz11456
IZKUŠEna
To ni šinfanje, tudi začetniku je potrebno stvari predstaviti tako kot je treba.jaz11456 je napisal/a:Mam občutek da smo vsi tako narejeni da sam šinfamo. Oddajo hočjo narest mal drugač, ne čisto speglano kot mogoče kakšno tujo ala Jamie, Ramsay, in podobni (so vrhunski kuharji, kapo dol) verjetno vse kar pred kamero vržeta na krožnik ni ravno top artikel. Pa če smo pošteni - kdo pa kaj skuha kar teli TOP kuharji na TV pokažejo? Dvomim da se kdo loti take kuhe. Če smo pošteni vsi pač kuhamo enostavne stvari, ki jih znamo in mislem da bojo to probal pri tej oddaji izkoristit in to kuhat. dejmo se dat presenetit.
jaz11456
IZKUŠEna
Zgrešen je koncept oddaje, to je kot bi o vrtnarjenju govorila trgovka, ki obdeluje svoj majhen vrtiček, ne spozna pa se na specifike posameznih vrst zelenjave, po domače povedano nima pojma.jaz11456 je napisal/a:Važno je da vsi znamo vse bolš od drugih.....
tako kot si napisal - če ti ni všeč pač ne gledaš
ena mona
Bolje ne bi mogla povedat. Ko so en teden nazaj napovedovali oddajo, sem pregledala njen blog in rekla ne hvala. Ne da znamo samo šimfat- ampak sorry, če ne znaš kuhat svetujem raje Jamie-ja ali kako drugo kuharsko oddajo. Ker ta Ana je kr neki.IZKUŠEna je napisal/a:Zgrešen je koncept oddaje, to je kot bi o vrtnarjenju govorila trgovka, ki obdeluje svoj majhen vrtiček, ne spozna pa se na specifike posameznih vrst zelenjave, po domače povedano nima pojma.jaz11456 je napisal/a:Važno je da vsi znamo vse bolš od drugih.....
tako kot si napisal - če ti ni všeč pač ne gledaš