Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zafušana frizura drugič...AROGANCA DA TE KAP!

Default avatar

Naj bi bil Uroš

Saj ne morem verjeti kaj se mi je zgodilo. Frizerka me je zafušala, nisem želela da mi ona popravlja, poklicala sem njenega šefa pa mi reče naj napišem reklamacijski list in dobim odgovor v petih dneh.
Sem rekla, da frizura ni jakna, da bi je kar tam pustila ter da bom šla v sosednji salon na popravilo pa je rekel, da oni tega ne mislijo plačati. Sem mu z mirnim glasom rekla, da se želim lepo pogovoriti, da je brezveze, če bi hodila na inšpekcijo in okrog govorila pa me je prekinil z besedami...ni brezveze, kar pojdizte na inšpekcij opa naj vas tam postrižejo.
Bila sem v šoku. Tip je bil zelo aroganten, kar odslovil me je, v poslovalnici pa ima zaposleno dekle, ki je bila natakarica zadnjih sedem let in je očitno po doooolgem času prijela škarje v roke. Druga zaposlena je noseča študentka, ki bo vsak čas šla na porodniško (izjava prve zaposlene).
Saj je ok, Šla sem v sosednji salon, kjer pa je bila frizerka dobesedno brez besed. Je celo vprašala, če lahko frizuro fotografira. Zelo se je potrudila, da mi je naredila dokaj normalno obliko, a je povedala, da imajo dejansko veliko popravljanj za prvim salonom, da se tam frizerke kar napremj menjajo, da stranke kar na hodniku centra dobesedno norijo.
Da je vse skupaj še bolj noro, sem pa od prijateljice dobila dva darilna bona za striženje v tem salonu. Prijateljici ne želim razlagati kak oje bilo, da ji ne bi bilo...kaj vem, vseeno ji sigurno nebi bilo, ker je želela narediti nekaj lepega. Če bom tiho, bo pa mislila, da so me tam dejansko super postrigli in me bo spraševala kdaj grem spet.
Eh, zdaj me je že malo minilo in se lahko smejim vsemu skupaj...a grenak priokus je ostal in še zmeraj ne morem verjeti, da je vodilni teh salonov lahk otako aroganten do strank.
Default avatar

1raglja

Zdaj pa že povej keri salon, da se še kera ne naserje s kuponi, no.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

bože mili

Zdaj pa račun iz drugega salona predloži prvemu, prištej potne stroške in pisno zahtevaj povračilo kupnine, obenem pa pošlji prijavo na inšpekcijo. Upam da si slikala zafušano frizuro.

In kje je to bilo?
Default avatar

dgew

Vprašaj na Varstvu potrošnikov, če se da sploh kaj narediti. Jaz bi v vsakem primeru napisala pritožbo na Varstvo potrošnikov, poslano pa kopirala in poslala tudi v frizerski salon. Poslala bi tudi fotografije, prav tako bi za mnenje prosila frizerko, ki te je popravila. Sicer pa je v današnjih kriznih časih slaba reklama od ust do ust zelo veliko, da lahko škodiš poslu. Poleg tega ta frizerka sigurno ni zafušala samo tebe. Zato pa imamo institucije, da nam potem rečejo: Ja, saj v zvezi z njimi je bilo že dosti reklamacij.
Glede šefa, ki je tako zagovarjal frizerko pa: najbrž sta kaj več kot šef in delavka.
Default avatar

ja pa res

Ja, res povej. Povej vsaj v katerem kraju je in na kateri ulici...
Sem prebrala tvoj prejšnji post in si se mi zasmilila. Jaz bi zdaj fotokopirala računa in zahtevala, da ti vrne denar za oba frizerja in še za izgubljen čas in pot !
Pa kaj si misli, i.diot ?!!
Pa še to! Potrudi se in vsem v kraju povej svojo zgodbo !
Naj zapre frizeraj, če je nesposoben.
Default avatar

Naj bi bil Uroš

Danes sem si vzela prost dopoldan, se odpeljala tja, zgubila malo morje živcev, takšne arogance pa še nisem doživela, no.
Glede frizerke ne morem reči žal besede, je ne poznam osebno da bi lahko sodila. Ampak punca je zelo raztresena. Na koncu je rekla, da me ima dovolj, da kaj pričakujem, da mi bo ona iz lastne denarnice plačala frizuro v sosedenjem salonu, pa vmes je rekla da prevzame del krivde naj se grem tja postričt pa bo res ona plačala račun, na koncu si je premislila....eh, ves dopoldan sem zabila tam.
Pa blagajne ni mogla odpreti, dve stranki sta noter vstopili, si ogledovali parfume in kozmetiko, ona ju ni niti pozdravila niti postregla. Sem vprašala kako jima bo pa kaj zaračunala, če ne more blagajne odpreti pa je rekla, da ne bo. No, potem sem bila pa malo nesramna, da potemtakem lahko kar zapre in gre domov. če ne bo mogla nič kasirati. Je pa odprla predal (po 15-20 minutah prerekanja), mi dala ven denar in sem šla.
Še prej sem jo pa vprašala, zakaj v soboot nisem dobila računa pa je rekla, da ga je potem sprintala. Sem rekla, da naj mi ga pokaže pa si je premislila, da ga sploh naredila ni...eh,

Gre se za Beauty World v velenjskem Intersparu, Velejapark.
Default avatar

me ni še nobeden

kako te je pa postrigel fouš? lahko malo opišeš, to me pa res zanima ....
Default avatar

kuponik

a, ti si una od zadnjič. No, za sabo imaš neprijetno izkušnjo, čimprej pozabi, je kar je. Kupone pa lahko daš kakemu moškemu, ki se gre na mašinco ostrižt - tam velik škode ne morejo napraviti.

Kateri salon in kje je to, da se ga izognemo?
Default avatar

Naj bi bil Uroš

Prijateljica je kupona kupila na strani 1nadan.si, ponudnik ni nič kriv, sploh se ne gre za to.
Namen teh kuponov je, da prideš tja, ti takrat svojo storitev ponudijo po zelo ugodni ceni zato, da še prideš nazaj, da vmes še kaj kupiš, poveš naprej.
Tole je bilo pa živa katastrofa.
Default avatar

Naj bi bil Uroš

Sem šla pogledat na tisto stran in prodalo se je 181 kuponov. O joj, upam da v drugih poslovalnicah imajo bolj izkušene frizerke.
Popravila mi je pa frizerka v sosednjem Simplu. Ona ima tudi fotografije, tako da če je kdo kje blizu doma, se lahko gre osebno prepričat na lastne oči o čem je tukaj govora in kako striže tista punca v prvem salonu.
Default avatar

dolores72

No, najbrž ne ustriže kar vsaklega tako, kot tebe

sej ne, da jo zagovarjam, sam meni bi bolj lastnik na repka stopu...da bi
mogla mal popizdkat...
Default avatar

mojmož

načeloma skoz strižem moža ja, ker ima tako enostavno frizuro, tako enostavne lase, vse gor štrli in sam postrižeš z mašinco, dva nastavka in si že...
pa res nisem mela časa, on pa se je moral strišt, in je šel v Hipermarcet Mercator Dravlje (Šiška), Simpl, al kva maj že tam... dve punci frizerki sta bili not v salonu, nobenga drugega...
in moža zašuštrata u nulo, pa jima pove, kako naj ga postrižeta, pa je ena neki popravljala, pol je mož sam plačal pa šel, in rekel, da nikoli več ne bo prišel sm. Ko je pršu dam, sm ga debelo gledala, kako je možno, da sta tako slabo postrigle tako enostavno frizuro...
kaj pa maš za zgrešit z mašinco in nastavkom??? jaz tega ne bi plačala nikoli... sam vn bi šla... on se pa ni hotu kregat... je sam reku, da to ni nič, plačal 14€ in šel.
Moža sem gledala en teden, pol pa več nisem mogla trpet tega in sem ga postrigla, popravila in je blo ok. Škoda 14€, naslednjič,če bo tako, bo pač šel malce bolj kosmat :).
Default avatar

brklc

Pogled od daleč...

Na marsikateri vaši glavi se v bistvu pere denar. Registracija pravne osebe, najem lokala, zaposlitev nesposobnega kadra.... Je le operativa... Prav tako kafiči, kitajske,.....
Default avatar

oh ja

brklc je napisal/a:
Ja, se strinjam. Nekoč sem hodila v nek solarij, mislim, da sem bila edina stranka, solarij pa ogromen in vedno, skoraj vedno prazen.Čez leta so bili lastniki omenjeni v neki aferi v zvezi z dopingom.
Default avatar

tbb

Lej sama imam trgovino in veljamo za zelo prijazno in dostopno trgovino. Verjemi pa, da v primeru, da bi bilo kaj narobe najsibodi iz naše strani ali iz strankine in da bi sla stranka predaleč s svojim obnašanjem oziroma žaljenjem, sorry bi ji pokazala vrata. Vsi imamo meje. Verjamem, da morda tvoja pričakovanja niso bila dosežena, kar morda ne pomeni, da je bilo slabo ali kaj narobe. Če si pa začela potem namesto mirnega pogovora jezikati, groziti in popizdevati, je bila reakcija šefa normalna.

Skoraj ne verjamem, da je bila frizura total nemogoča verjamem pa, da jo je sosednji salon skritiziral ker so konkurenca in to počno.
Default avatar

če se ne motim...

tbb je napisal/a:
je šlo za to, da je frizerka stregla stranke in strigla in se je v enem trenutku zaj* in namesto da bi uporabila nazobčane škarje za redčit lase, je uporabila škarje za striženje in je odstrigla cel šop las.
To je za mene napaka, zaradi katere ne plačaš striženja. Sori.
Default avatar

ne kupim...

Seveda draga avtorica, frizura ni jakna, da bi jo reklamirala v petih dneh, zato mi samo povej, v čem je fora tega, da te je zafušala? Saj ni delala na sosednji glavi, ampak ves čas, ves čas (ponavljam namenoma) na TVOJI.Mar ne moreš reči vmes, draga frizerka, tole ne bo dobro, niste me enakomerno na levi strani postrigla, ali pa, tukaj so daljši lasje, ali pa tukaj ste premalo razredčila....če je šlo za barvo, pa tudi menda poznaš svoj pigment in to, kako lasje reagirajo na določen odtenek.

Povrhu pa velika večina strank pričakuje, da bodo zgledale kot Angelina Jolie na podelitvi Oskarjev....

In resnično, še enkrat, ne vem, kje imate OČI in JEZIČKA, ko ste na stolu!!!!

Tudi jaz bi kmalu imela poln kufer take stranke kot si ti, zato mi ta šef salona sploh ne deluje aroganten, ampak si ti tista, ki je tečna...
Default avatar

beriberi

ne kupim... je napisal/a:
če se ne motim... je napisal/a:

Sama imam tako izkušnjo, kot ti navajaš, da bi morala reagirati in sem tako reagirala, pa ni obrodilo sadov. Šla sem na striženje konic, dolgi, ravni lasje, vsi enako postriženi na isto dolžino in rečem, da hočem, da mi postriže konice cca 3-5 cm. Frizerka je bila mlada punca in začne in bolj gledam, bolj ona striže, jo opomnim 1x, 2x, tretjič vidim, da ji gre na stopničke, pa spet opomnim, ona nadaljuje, četrtič sem ji že jezno rekla, da to ne bo to, ona nadaljuje, petič sem ustala s stola in rekla, da je dovolj, da to je pa višek! Sem se zahvalila za uničeno frizuro in šla. Po popravnem striženju pri drugi frizerki sem imela 15cm krajše lase in te ob strani še vedno krajše od tistih zadaj. Glej, se ti pač zgodi, tudi če opominjaš in spremljaš dogajanje.
Default avatar

ja pa res

@ ne kupim. Ko jaz pridem k frizerki NIKOLI ne gledam, kako me striže. Ker je profesionalka in ve kaj dela in na koncu mora biti frizura dovršena.In je-vedno! Med tem sama berem kakšno revijo,, ali pa mižim in poslušam muziko.
Kaj ti visiš mehaniku za vratom in mu razlagaš kako naj dela?
Mislim....
Default avatar

pikapoka876

no ja pa tudi ta drugi salon ki si ga omenila je katastrofa od katastrofe! pridem me sfrizira ji rečem kaj naj naredi, s tvojih las tega ni mogoče narediti odgovori. ok, se pač ne da.. gre babi na stol, pove želje jo striže striže striže.. na koncu ni neke razlike.. sam da čim pogosteje visiš pri njih.. hvala lepa.. nikoli več