Med.Over.Net

Hujšanje

Izvirna darila za valentinovo..

Default avatar

Dinci

Heeej,

vem, da ni prava tema za tukaj, a ste tukaj še najbolj aktivni :D ... Pa me zanima, če ima kdo kakšno idejo, kaj vzeti partnerju za valentinovo? Mogoče bi bilo še bolje, če bi mi kak predlog dal moški.. :)

Sicer sva skupaj skoraj 3 leta (27.2.2010 <3) ... pa bi mu podarila nekaj unikatnega, izvirnega, zanimivega.. za nas punce je lažje izbrati.. Kakšen nakit, rožice, šalčke s tiskom itd :P

Imela sem v planu, mogoče, vzeti tisto uro, katera je take oblike, da bi lahko dala kake skupne fotografije notri? .. A spet, ko pomislim, na temu se bo samo prah nabiral :) ...

kaj pa, če bi vzela nekaj, kar bo lahko uporabljal vsakodnevno....?

No, če ima kdo kakšno idejo, bi jo bila zelo vesela :)

Pa lep pozdrav :)
Default avatar

neprimerno

Zdi se mi neprimerno, da objavljaš tukaj, saj imaš veliko drugih forumov, ki bi ti pomagali in že imajo odprte teme kot je tale. Sploh pa, da pričakuješ moški odgovor na forumu kjer so pretežno ženske. Ampak vseeno. Meni se zdi totalna neumnost kupovat velika ali draga darila za valentinovo. Ampak kot nepoboljšljiv romantik se ne morem upret majhnim in skromnim. Moje darilo bo roža ali kaktus v lončku in okoli čokoladke (proteinske, ker se sladkarijam izogibava). Razmišljala sem tudi o kakšni vizitku za valentinovo, kot dodatek. Torej bolj nematerjalno darilo. Razen rože, ki je bolj tradicija. Čokolade, ki jih bo zagotovo z veseljim sprejel, sploh ker se jih veliko težje dobi kot navade. Vizitka, ki bo nabirala prah ampak je lepa gesta... Upam, da sem ti pomagala. LP
Default avatar

Dinci

Saj sem napisala, da ni prava tema za tukaj, a da so tukaj najbolj aktivni ;)

Vseeno hvala za nasvete.

LP
Default avatar

hrčekzlati

Midva sva že 8 let skupaj, tako da se mi take stvari zdijo osladne... Moj mi je že povedal, da me pelje v Kitajsko restavracijo...

Drugače pa imam eno knjigo kako bit romantični na 1000 in en način - res izvirne ideje :) Ampak jaz imam ponavadi še kako svojo, ko ni o d tam :)

Hm... ne vem koliko si sicer stara - tu so ene perverzne ideje, sem mislila napsiat :) Sicer pa to se mu bo zdelo osladno, neka slika v neki brezvezni uri... Razmišljaj kot moški... Npr. boljše bo, če najameš dober avto za tisti dan in se gresta peljat. Ali pa mu pošlješ svojo sliko v spodnjem perilu na meil... z napisom veselo valentinovo... V čevlje, preden gre od doma, mu natlačiš sporočilca z vsebino...
Default avatar

ziva1234

hrčekzlati ima na koncu kar nekaj dobrih idej... Midva si zadje dve leti ubistvu sploh ne kupujeva nič, ampak se zmeniva in greva rajši na večerjo/kosilo.. sem mu pa nazadnje kupla zapestnico, pa se gravirat sem jo dala in jo lepo pridno nosi :)
Default avatar

cencha

Kot vidim ti valentinovo veliko pomeni. Predlagam, da si vzameta prost dan in ga izkoristita za obisk kakšnih term ali pa vsaj savne, masaže... Ali pa mu speci mini domačo torto. Lectovo srce je tudi ena taka luštkana osebna pozornost. Ali pa pojdi v kakšno čokoladnico in kupi ročno izdelano čokolado. Zelo užitna in zelo lepo tudi izpade.

Čisto pošteno povem, da teh "pocukranih" praznikov ( valentinovo, dan žena in materinski dan) nikoli nisem imela ne vem kako v čislih. Sploh pa zdaj, ko komaj mesec z mesecem zvežem - iskreno povem, še na misel mi ne pride, da bi se v kakšne nespametne stroške spuščala. Po moje, da so to bolj prazniki za trgovce.
Default avatar

hrčekzlati

Ja , cecha - tudi jaz tako mislim - da je to praznik trgovcev. saj dejasnko je, ker se ga praznuje po ameriško, iz tam je prišel.

Tortice, dobra ideja - ponavadi nama jih tašča kupi za valentinovo (ja, vem, čudno :) , je pa najbolje to naredit sam. Sestavine sicer tudi niso vedno najbolj poceni, no, se da tudi :) Saj ne jemo vsak dan sladkarij (sploh na fižorumu hujšanje). :P

Ja, bi bilo fajn, da si lahko vzameš prost dan - verjetno si ga redko kdo lahko :)) Midva ne :)

jaz bi potem šla npr. na nočno sankanje, vožnjo s kočijo, trenutno s snežnimi sankami - sicer vse to ni za prazne denarnice... No v primerjavi z uro, vejrjetno ceneje. Savne so tudi fajn, jp :) Orhidelija npr... ampak za dva pride cca 60 eur... če ne več.
Default avatar

valentina_valentin

Moj predlog je, da najameš sobo v hotelu, organiziraš masažo ali pa jo celo sama izvedeš na partnerju, naročita dobro večerjo in se imata neznansko dobro.
Za darila nisem. Pri nas je tradicija, odkar je sine bil mali, da kupimo za vsakega eno tortico v obliki srčka in imamo kičasto sladico po kosilu.
Če pa bi se šla ''resne'' valentinove fore, bi mu vsekakor pripravila nepozabno noč :DDD
Default avatar

lenka01

Kaj pa razvajanje v savni in z jaccuzzijem v dvoje? Taka zadeva se dobi tudi za kakih 35 eur (za par), ob predpostavki, da traja dve uri in da ne vzameš penine (ki jo fejst drago preplačaš - jo je bolje prešvercat, pa dva plastična pecljata kozarčka, pa imata nepozaben večer - joj, v kake grehe vas zavajam:)))). Ni čisto izvirno, je pa lepo in koristno. Je pa tako razvajanje super stvar tudi za kak drug, bolj osebni praznik (rojstni dan, obletnico ali še kaj, kar vama osebno veliko pomeni).

Lp
Default avatar

mateiiciica

Jaz sem mojemu po internetu narocila boxarice z napisom na ritki Tadej ljubim te :)
In ker je v sluzbi popoudne ta teden, ga bo zvecer v sobi cakalo presenecenje :) domisliji bom pustila prosti pot ;)