Starševski čvek

Tanja Ribič

Default avatar
Kaj je s to žensko, ima tako tremo pred kamero, ali je enostavno malo...? Včeraj, ko so jo na 24ur spraševali v zvezi z novim filmom, je pred kamero odgovarjala, kot da ima končane 4 razrede osnovne šole.
Default avatar
Izgleda, da imajo igralci tremo v intervjujih. Saj je isto ni dolgo nazaj rekla tudi Julie R.
Default avatar
Če si prejšnji teden gledala kviz na SLO1 , ti je lahko vse jasno! ;). Meni ne deluje prav...ne smem biti žaljiva.
Default avatar
hja no je napisal/a:
Ne primerjaj Julije Roberts s Tanjo ! Čisto nobene podobnosti;). Predvsem je Julija izvrstna igralka.
Default avatar
No, pa je le enkrat Tanja na prvem mestu na MON-u. In sem tudi spada.
Še PrtScr v potrditev.
Priponke

53378_Pripeto na prvem mestu.jpg
0 (33.42 KiB)

Default avatar
Meni je Tanja Ribič vedno delovala tako važno in prenapihnjeno. Vedno ko je dajala intervju, si je izmišljala take prenapete odgovore, v smislu, kaj vse ekstra si ona lahko privošči, kaj vse nemogoče dragega ona ima, kje na luksuznih krajih je bivala, koliko je slavna in slavnih oseb pozna (kako je samo silila v rit od Angeline Jolie, se mi je želodec obračal.) In to pove v takem smislu, da je videt, kot bi bila nekje v oblakih, zdrogirana, ali imela samo 18 let. Ker normalna oseba, ki ima 50 let (koliko let ima Tanja Ribič), navkljub bogastvu (materialnem), ki bi ga uživala, se niti podobno ne bi obnašala tako neumno.
Default avatar
001 je napisal/a:
Dobro si jo opisala, ni kaj). Ni kaj dodati, razen, da je,vsaj za moj okus, komaj povprečna igralka.
Default avatar
Kako se pa zadnje čase oblači ? V Marievo oddajo "Moja Slovenija " , je prišla v kratki oblekci, da se ji je vse videlo ven, ko jo je Mario nalašč izzval, da je morala stopiti v ospredje. :-) Naj se oblači in obnaša svojim letom primerno !
Default avatar
daj lin od 24kur
Default avatar
Jaz sem bila nad njenim nastopom v oddaji Moja Slovenija popolnoma razočarana. Skrajno afnasta, glasna, neprimerno oblečena, hujskaška, vpijoča, bahava, kar vse mi je dol padlo, ko sem jo gledala. In botox much, maybe? Neprofesionalen nastop, poraz na celi črti, ravno tako včeraj po TV. In to je top igralka? Hm.
Default avatar
daj link je napisal/a:
Na 24kur ga ne najdem.
Default avatar
001 je napisal/a:
ja no, glih 50 jih nima, 45 jih pa bo letos.
Default avatar
no sem mislila, da jo samo jaz tako vidim, ker mojemu možu se zdi čist ok...v glavnem, govori in nastopa, kot da bi bila mal zadeta, prtegnjena, pijana, kot da nima 100 pik v glavi..kr neki.. ne vem no...da ne govorim o obnašanju in oblačenju letom primerno...kaj je zdaj mislila, da se bo mal pohvalila , da lahko proti 50 obleče tako minico al kaj?? neokusno
Default avatar
tudi jaz tako mislim je napisal/a:
Mene obleka na oddaji ni motila. Ima dobro postavo in si tako kratko obleko lahko privošči. Druga stvar je, da nima občutka kaj se za kam obleče.
No, moj mož je rekel:kaka p**** ! Ko je spregovorila je pa vprašal (ne pozna je,ne ve,da je igralka), kje so to b****** babo najdl?
Default avatar
vidim da vam gre vsem v nos tale ribička, kaj a je problem, da so se vaši desci slinili po tv ko so jo gledali, ve pa s čipsom v rokah vse debele in zanemarjene? tanja ima super postavo, taprav geštel, zelo malo žensk ima tako lepo postavo, v obraz je prava lepotica in povsem normalno je da ste ljubosumne in vam gre v nos. obnašanje je pa tudi simpatično, zna se hecati odgovori so pač inteligentni kar seveda ve ne razumete in vse vzamete za dobesedno. tudi igralka je dobra, pejte mal v mgl kakšno predstavo pogledati potem pa sodite, aja mgl pomeni mestno gledališče ljubljansko, da boste vedele kmetice.
Default avatar
lepa postava, lep obraz, glava pa popolnoma prazna. Prevzetna, napihljiva oseba... Njena starejša hčerka se ob njej tudi drži, kot da je kol pojedla ... Lepo, da so uspešni in bogati, toda to ne pomeni, da so več vredni. Tudi drugi smo uspešni, pa ni nujno, da smo pred kamerami.
In zadnjič je v intervjuju Ribička jamrala, koliko mora njen mož delat, da lahko ohranjajo standard, ki ga imajo.
Zelo puhlo vse skupaj.
Default avatar
No, no kar se izgleda tiče brez komentarjev, ji lahko samo zavidamo, sicer pa če imaš smisel in pa predvsem sredstva je vsaka ženska lahko urejena in zrihtana, včasih kakšna ženska ni tako lepa je pa šik zrihtana in to je to (Tanja je še lepa povrhu tega), Kar se tiče obnašanja in izjav pa je moj vtis bolj to, da ima malo treme, kje pa piše, da je retorik, morda bi bilo bolje, da se nebi tako forsirala pa bi bila čisto OK.
Default avatar
lepa je je napisal/a:
Se popolnoma strinjam s tem. Za ostala negativna mnenja pa, tipičeni primeri projekcije, za tiste ki veste, kaj to pomeni :)
Default avatar
Saj, če v intervjujih poslušaš Jerneja Kuntnerja, ki kar nekaj jeclja in pojma nim kaj govori, še tisto kar spravi iz sebe, mu niti štirih razredov OŠ ne bi pripisal. :))))
Default avatar
No, jaz sem jo pa z užitkom gledala v Teatru Paradižnik in v Pigmalionu v MGL se jo tudi spomnim, kako dobra je bila. Odlična igralka, dobra komičarka. Poudarek na "je bila". Ampak zdaj... Zdaj mi je pa škoda zanjo. Če bi se sprejela takšno, kot je, s staranjem vred, bi bila lepa. Zdaj pa res ni lepa, dajmo priznat. Plastična je. Neumna izpade, ker je tako zategnjena o obraz, da se sploh ne vidi čustev, ki bi jih njen obraz kazal, če bi bila naravna. In takrat bi izpadla komična, duhovita. Zdaj pa pač res izpade kot neumna, zategnjena stara baba, ki se ne sprijazni, da je staranje nekaj normalnega. Lepega. mene zanima, če res sama ne vidi, kako umetna, zategnjena, platična izpade. A res ne vidi, kaj si dela?
Škoda.