Forum.Over.Net

Starševski čvek

Matej in njegova kmetija, ki je samo NJEGOVA!!!

Default avatar

zima_bela

glede na to, da Matej očitno res prodaja kmetijo, ki jo je kot nagrado dobil od POP TV-ja, ker je zmagal v šovu, bom še jaz napisala svoje mnenje.

res, ampak RES vas ne razumem vseh tistih, ki ga obsojate, da jo prodaja! in še manj razumem, da nekateri še kr ne morete preboleti "krivice", da je ravno on zmagal in dobil nagrado. mislim, eni ste bedni do amena in to je samo še en dokaz tipične slovenske faušije.

naj vam razjasnim eno stvar:

fant se je prijavil, tekmoval in zmagal. sledila je nagrada - kmetija, ki je zdaj NJEGOVA. konec debate!
v nekaterih drugih šovih so zmagovalci dobili denar, po 50.000 €, če se ne motim. točno toliko vem, da je dobila npr. Lina Kuduzović - a njo (oz. njene starše) tudi nadzorujete, kako in kje zapravljajo ta denar??? verjetno ne.

za koliko jo bo prodal, če jo bo, je samo njegova stvar. če bo bodil za njo miljon €, bi nam morali biti popolnoma vseeno. in vsi tisti, ki se zgražate - zakaj se pa vi niste prijavili v šov???

pa še nekaj... če kdo misli, da je kmetija fajn biznis, se je pošteno uštel. garanje od zore do mraka, vsak sleherni dan (ni tukaj bolniške, dopusta, nedelje, praznika!!!), ker živali morajo biti opravljene vsak dan, jih ne zanima, kateri dan je itd. na koncu pa moraš prodati tisti pridelek za drobiž, ravno toliko, da imaš za golo preživetje. en lenuh, ki ne dela NIČ, pa vleče socialko in je na istem, samo da mu ni treba nič delati in lahko cele dneve poležava pred TV-jem. pa se dajte vsi vi pametnjakoviči iti tako življenje! razvajeni smo vsi, ne samo on ali jaz... vsi vi, ki tukaj pametujete, greste vsako leto na dopust in se radi v nedeljo odklopite od vsega. definitivno imate dovolj časa, da pljuvate po Mateju, ker prodaja kmetijo. če bi sami imeli kmetijo, tega časa ne bi imeli.
Default avatar

,mmfnčd

Ma lej, jaz sem kmetijo gledala in v nebo vpijoče je bilo, da je bil Matej preferirani igralec in da so mu prilagodili pravila, da je zmagal. S tega vidika verjamem, da je marsikdo zdaj razočaran (predvsem pa pop), da je očitno šla kmetija v napačne roke. Torej ne nekomu, ki jo bo z veseljem obdeloval in oplemenitil, ampak nekomu, ki jo bo dobesedno 'zagonil čez noč'. Ker prodaja jo verjetno, da poplača pufe.
Default avatar

pomladna1

A se mi samo zdi, ali je res...ti si že včeraj pisala isto, sedaj pa celo novo temo odpiraš.:) In ravno tebi sem včeraj odgovarjala. :) Če pa nisi ista pa kopiraš...:)
Ne vem kdo ima potem probleme s tem Matejem. :)
Meni je vseeno kaj naredi, ha ha, sem pa še zmeraj mnenja, da zmaga ni bila poštena. Sta si jo vsaj dva bolj zaslužila.
Default avatar

1raglja

zima_bela je napisal/a:
napisano zelo pobdobno kot moje včeraj, vendar mnogo bolj obširno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

dtee3

Ne vem zakaj tako kričiš, vsak je povedal svoje mnenje tako kot ti. Tvoje je pač takšno kot je, večina pa meni nasprotno. In? Boš še bolj kričala??
Default avatar

zima_bela

,mmfnčd je napisal/a:
če so ga res forsirali (iskreno povedano se ne spomnim več točno, kako je bilo), potem naj zdaj lepo zaprejo gofle in se brigajo zase. zmagal je in dobil nagrado. kaj bo z njo počel - je samo njegova stvar. ga ne zagovarjam, ker ga ne poznam, mi je vseeno zanj (ni mi niti bil všeč, se mi je zdel preveč kolerik in kao wannabe frajer), ampak nagrada je nagrada. jaz sem tudi nazadnje bila izžrebana, dobila sem zastonj vstopnice za neke terme in so mi zdaj propadle, ker ni blo interesa, da bi se šla tja kopati. a me imajo zdaj vsi tisti, ki bi se radi šli kopati, pa nimajo denarja, pravico zmerjati? kar je moje je moje, sem dobila in je moja stvar, kaj s tem naredim, pa če gre za majhno nagrado ali pa tako veliko, kot je kmetija. nima veze, tudi če bi matej tam živel in delal do smrti - kaj pa bi imeli MI od tega?????? samo to naj mi nekdo pojasni - kaj bi imeli ostali od tega??? a ni vseeno, kaj on naredi s to kmetijo? in kje zaboga imate dokaz, da bi pa kdo od ostalih tekmovalcev ravnal drugače??????? to je še najbolj patetično, da predvidevate, da bi nekdo znal bolje z njo kot on. ma dajte nehajte flancati, skoraj vsak bi jo slej ko prej prodal. nismo mi, danajšnja generacija, narejeni za kmete, smo preleni in preveč razvajeni, hočemo iti na dopust, ko smo utrujeni, zahtevamo pravico do bolniške itd. če kdo zase trdi drugače, pa je lažnivec in je to samo njegov problem. lažite sami sebi, če imate kaj od tega!
Default avatar

zjoc se no

Ja, ja, blabla blabla BLAAAA! Ko zmanjka argumentov pac pride na plan tisto kar slovenclji vedno izdavijo - da smo pac faus. Ja seveda. Cesa bi mu naj bila faus? Njegove tipicne slovenceljske kmetavzarske "pameti"? Se amebe imajo vecje mozgane kot on, tako da to ne bo drzalo. Mogoce to da je grd u pichko matrno? Nop, tudi to ne bo. A kmetije? Mislis tiste podrtije v vukojebini brez vode in elektrike? Ja, to bo to, seveda da. Komaj cakam da se preselim taj gor, kaj se ne ves tega?? Imam ze kufre spakirane in samo cakam na vlak da odpelje. Aja, ups, tja gor ne vozijo vlaki, bom mogla zicnico napeljat da bom sploh prisla do gor. Al pa kr osla natovorit tak ko v tistih casih v katerih je ostala ta kmetija. Pa kdo mu je tega faus no??? Kdo?? Pa da mi jo podarijo, ko jo sploh pogledat ne grem ampak jo prodam za male pare pa cao miki! Civiliziran folk si pac zeli ziveti v civilizaciji, ne pa nekje u P.M., ko te se gorski resevalci ne najdejo. Sej tak retardiran in neciviliziran kot je bil ta osebek je cisto pasal tja gor. Vsaj ni bilo kje za videt tistega frisa nagravznega hinavskega. Aja, tocno, jaz sem mu vse to faus. Kako si vedela ej? Pa ti bi mogla it za vedezevalko, majkemi. Bi bila bolj popularna kot vsaka Karin in ostale carovnice. Raje si najdi kaksen drug hobi kot zijanje kmetije, pa raje se opremi z kaksnim bolj pametnim razlogom in komentarjem kot "ja to je fausija". Ah seveda, da je. Tak wtf....
Default avatar

,mmfnčd

zima_bela je napisal/a:
Pa kaj si ti njegova mama al kaj, da se tako razburjaš? A ima človek pravico napisat, da se mu nekaj ne zdi prav??
Default avatar

ceres

Zdej se bom pa še jaz mal spotaknila v to. Pa ne zaradi Mateja in njegove kmetije (briga me kdo je sploh dobil kmetijo in kaj bo z njo naredil) ampak zaradi vseh, ki gledate resničnostne showe na TV katerikoli že so (Kmerija, Gostilna išče šefa, Big brother in kaj jaz vem katere so še vse bile) Idiostsko je sploh gledati te oddaje, ki na splošno poneumljajo gledalce. Še večji idiotizem pa je ta, da se potem vsi. ki spremljate te oddaje, obremenjujete s tem kar se zgodi kasneje. Pa kaj koga briga če Matej prodaja kmetijo, pa kaj koga briga kako gre gostilni, ki je iskala šefa in ali imajo sploh kaj prometa. Mar bi se na POP TV malo potrudili in namesto vseh teh neumnih showov in španskih nadaljevank dali na spored kake poljudnoznanstvene oddaje. Bi vsi imeli več od tega- Glede na to, da jih ne enih ne drugih sama ne gledam, že v naprej vem, da v času teh showow ali kakih popularnih limonad stil Esmeralde, nimam kam za it, niti na kavo s komerkoli, ker polsušam samo to idiotsko opravljanje kaj je kdo rekel in kaj je kdo komu ušpičil. Pojdite raje namesto gledanja vsega tega mal v naravo ali pa kako pametno knjigo vzemite v roke
Default avatar

1raglja

ceres je napisal/a:
In kaka bi bila gledanost takih oddaj? POP od teh šovov živi, sploh, ko folk še zapravlja denar in telefonari za svojega favorita. pa velik se govori po forumih, po časopisih, to je vse samo dodatna reklama.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

maric-a

zjoc se no je napisal/a:
Iz katerega brda si pa ti? Civilizirani ljudje namreč govorijo in pišejo precej drugače kot je tole tvoje pisanje.
Kar se pa kmetije tiče: nisem gledala oddaje, nimam pojma, kdo so ti ljudje ... Ampak, kaj ima koga za brigat, kaj en človek naredi s svojo lastnino?
Default avatar

zima_bela

maric-a je napisal/a:
pa to so te obp(a)ne dežurne mone, vedno se oglasi(jo)...samo mirno spregledaš in čao. :))))))
Default avatar

Gia1

ceres je napisal/a:
bravo ! podpis!
Yonix
Default avatar

ceres

In kaka bi bila gledanost takih oddaj? POP od teh šovov živi, sploh, ko folk še zapravlja denar in telefonari za svojega favorita. pa velik se govori po forumih, po časopisih, to je vse samo dodatna reklama.[/quote]

Jah 1ragla POP TV bi propadel, če ne bi bilo teh šovov. Če tako pogledaš vrtijo skoz ene in iste filme in res je - če teh limonad in šovov ne bi bilo, bi že davno šli v tri krasne. V bistvu sploh ne bi bilo škode - ali naj se trudijo za gledalce ali pa naj propadejo.
Samo žal mi je pa vseh teh gledalcev, ki bežijo ob gledanju limonad v neki svet, ki v realnosti sploh ne obstaja (stil življenja kot v pravljici) in žal mi je ljudi, ki morajo gledati šove, da si s tem svoj ego dvigovajp - po principu "Glej kok sem brihtne/na proti tem, ki so šli nastopat v šov (pa naj bo to Big Brother, Kmetija, Gostilna išče šefa, pa kaj je bil še Bar itd). V teh resničnostnih šovih pa itak ne zmaga tisti, ki bi si to zaslužil, ampak tisti, ki igra na ta prave strune in se prikupi gledalcem. Samo žal je tudi to, da se Slovencem prikupi ta največji "cepec", ki malo pojokca ali pa največja žlehnoba, ki samo opravlja itd.in si nagrade sploh ne zasluži Ne vem kje imajo gledalci pamet
Default avatar

kot paše

Jaz pa rada gledam te "resničnostne šove" in se zabavam ob njih. Ko pa minejo, jih pa v dveh dneh pozabim. In ja, gledam tudi poljudnoznanstvene oddaje, veliko berem in hodim v naravo.
Zakaj pa ne bi smeli gledati teh hecnih oddaj in malo analizirati ljudske značaje? Za kratek čas.
Sicer pa naj vsak počne kar hoče in kar mu je v veselje.
Default avatar

nat85

zima bela zame si REALISTKA predusem pa C A R I C A !!!!!!!le tako naprej....iskreno in realno pa ko jebe drugo...svaka čast....