Starševski čvek

pedertaške-najbolj patetičen modni dodatek za moške vseh časoh

Default avatar
grejo še komu blazno na jetra te trapaste pedertaške ki so postale tak hit za moške? še posebej mi je trapasto ko vidiš tisto čisto majceno pedertaškico ki jo okoli ramen nosi kak masiven ali pa majhen štepsl hehe.

prav bedasto zgleda res. v mislih imam tiste ta male, ma resno čemu sploh služijo? kaj sploh lahko daš not? tošl pa cigarete več pa že ne gre. to maš pa lahko tudi v žepu. ne rečem večje taške ampek te miniaturne bruhhh:(
pa kako so navalil tipi na to pri nas nevem ali mislijo da zgledajo vauuu frajerji če to nosijo ali??ali nevejo da se s tem še dodatno smešijo? ali je to le tudi v tujini tak hit ali gre spet le za neko balkan-foro?
nevem lol, se še komu to zdi out?
Default avatar
Ne vidim nikogar, ki bi jo imel. Zadnji je bil nek ostareli sorodnik, umrl pred 10 leti.
Default avatar
če imaš pretesne kavbojke, nimaš pa babe z babjo dovoljeno taško, ki bi ti nosila čike, denarnico in ključe od avta, že pride prav....

pač, nekam je treba te stvari dat....
Default avatar
ja lej tole sodobno tehniko je težko nosit po žepih (i phoni ipd) pa še druge malenkosti. časi se spreminjajo, če ti bajsa debela nosiš pol bajte v tistih patetičnih boršah s sabo, naj pa še dec kaj.
Default avatar
No, men ni nič lepše, če ima tip popolnoma nabasane žepe.
Default avatar
Kot prvo, nimaš pojma kaj je "pedrtašna" ali "pedertošl". To je namreč tista mala torbica, ki se nosi okoli pasu.
Torbice, ki jih ti opisuješ in se nosijo preko rame so pač samo in zgolj torbice. In so videti presneto bolje kot pa nabasan žep na riti, v katerem je denarnica, v prednjem žepu cigareti, v drugem ključi, v tretjem telefon.....
Smešna s svojimi predsodki in miselnostjo, da lahko sodiš vse in vsakogar, si pa kvečjemu ti. S svojo torbico v velikosti potovalke vred.
Default avatar
ne bo držalo je napisal/a:
Se popolnoma strinjam. 10 x lepše je videt pedertošl na tipu kot pa vse zverižene žepe, iz katerih vse na pol ven visi.

Neprimerno bolj glupo mi je videt babo, ki za sabo vlači celo potovalko, ker se ne more odločit, da bi karkoli pustila doma oz. je nesposbna razmišljat, kaj RES rabi, pa za vsak slučaj vse vlači s sabo. Manka samo šotor, če maš srečo.
Default avatar
Nope, pederuša je kar lepo torbica za na ramo.

Meni je pa grdo videti nabasane žepe, da ne govorim o tem, da tip hoče sest, pa mora najprej vse žepe izpraznit. To je šele brez veze.
Default avatar
ne bo držalo je napisal/a:
yes, se strinjam
videt tipe po cesti, k jim iz sprednjega žepa moli ven telefon---ogaba
Default avatar
Pa kakšen modni dodatek? Ti v tvoji ženski glavi še ni užgalo, da moški nosijo torbice zaradi potrebe po shranjevanju stvari, ne pa kot modne dodatke?????
Default avatar
ajsa bajsa je napisal/a:
meni je tudi out. očitno postajajo moški (zaradi hormonov v hrani in strupi v okolju) poženščeni.
Default avatar
res je! je napisal/a:
????? Babe pa trapaste... Od kdaj pa je nošenje torbe ženska domena?
Default avatar
očitno so se oglasili več ali manj "moški" nosilci pederskih torbic ki so mimogrede taške čez ramo IN NE TISTE OKOLI PASU. če ne verjamete vprašajte kakega stilista. in to vam govori pravi dec ki teh torbic nikdar ne bi nosil. saj ti ni treba imet nabasane žepe, obstaja še kup drugih manj osladnih in gejevskih torb kot to sranje. in ja, večina tipčkov to nosi bolj kot modni dodatek kot pa namen uporabnosti in zmotno mislijo kaki frajerji so a dejstvo je da pravi dec z 100% moškimi hormoni tega nikdar ne bi nosil
Default avatar
Pozimi ni problem vse gre v žepe bunde !
Ampak poleti, platnene hlače, majica ,in kam naj dam, cigarete , vžigalnik, očala za branje, sončna očala, denarnico, ključe avta, ključe hiše , telefon , denarnico za drobiž ???
Default avatar
Anton aus Tirol je napisal/a:
In dejstvo je, da si ti daleč daleč od pravega dedca. Pravega moškega definira še vse kaj drugega kot to, kaj nosi. In pravi moški niti malo ne dvomi v svojo moškost.
Tisti, ki so nesigurni vase, se pa zelo obremenjujejo s tem, kaj nosijo in kaj si drugi mislijo o njih........
Default avatar
takole bo je napisal/a:
heheh sem ti stopil na repek kaj "muškarčino"? heheh kar priznaj si da spadaš med tiste pedije ki nosijo ta najbolj majhne pedrtošlčke okoli ramen in povrhu vsega še misliš da si kao nek hud frajer.
ja resnica boli kajne?
hehehe:)))))
Default avatar
Pedertošl ni torbica za okoli pasu, ampak za čez rame ali na zanki, in jo imaš okoli zapestja.
Default avatar
takole bo je napisal/a:
Točno tako.
Anton, Anton... :))) ti si prej primitivec kot pa moški :)
Default avatar
Anton aus Tirol je napisal/a:
No, jaz repka nimam, sem pa očitno stopila na repek tebi, kajne orangutan?
In pouči se, kakšne in katere hormone imate moški :) Takega, s 100% moških hormonov (predvidevam, da misliš testosteron?) preprosto ni.
Default avatar
jalur je napisal/a:
ta je pa bosa a zdaj je pa kdor ne nosi pedertošla okoli ramen primitivec al kako?zanimivo razmišljanje res hmm..........