Starševski čvek

Otok Molat

Default avatar

Molat

Pozdravljeni,

na spletu smo si ogledovali apartmaje Mia na otoku Molatu. Ali je kdo že bil tam, zanima me, kakšne so plaže, kaj vse še ponujajo počitnice na tem otoku. Trgovina je tam? Na otok se potuje iz Zadra? Koliko časa traja pot s trajektom?
No, za vsakršno informacijo se vam zahvaljujem.
Default avatar

befwe

Molat je otok za robinzonske počitnice ... Jaz sem bila enkrat smo eno popoldne, ker smo se ustavili na kopanju, meni je bilo všeč v skorajda zapuščenem zalivšku, samotnost, mir, mir, mir ...
Default avatar

nevem2

Plaže so bolj tako-tako. Niso ne vem kaj. Če pa želiš samotno plažo, se tudi najde, ampak kakor se spomnim, je bilo tam ogromno smeti od raznih bark, ki se ustavljajo tam. Je pa res precej mirno. Če rada hodiš naokoli zapravljat in se zabavat, to sigurno ni prava izbira.
Default avatar

za spočit

Molat ti svetujem, če bi se rada spočila in uživala v miru. Trgovina je ena- založena tako tako- odvisna je od trajketnega prevoza. Na Molatu avto pustiš pred app. in ti ga ves dopust ni potrebno prižigat. Gostilne so mogoče ene 3. Mi smo bili prav na Molatu, je pa še nekaj drugih krajev. Bili smo 4-je in nismo pogrešali nočnega vrveža, štantov ali promenade. S trajketom pa mislim da je cca. 2 uri. Meni je ta dopust ostal v lepem spominu.