Forum.Over.Net

Starševski čvek

Še 1x Zlomil mi je srce

Default avatar

Žalostnooo

Drage moje ženske!

Zakaj ste nekatere tako naivne? Zakaj jočete, če vas moški ne ljubi? Osebno jaz, NIKOLI ne bi dala moj ponos, nikoli se mu ne bi ponižala in ga prosila, če bi imel zlate jajce. Če bi meni moški rekel, da nisem za njega in da bi potem jaz jokala za njim, niti slučajno rajši bi se ubila kot, da bi to storila. Škoda je vsake solze za njega. Koliko krat moja hčera meni pove, da bi rada bila tako kot jaz, če jo fant razočara ali, če gresta na razen ona pa žaluje in žaluje. Zakaj? Ker je nora in eden dan mi bo povedala mamica imela si čisto prav. Ker tako se je že zgodilo. Meni hčera pove, če bi za mano plazil moški po kolenih, da mu ne bi odpustila in res mu ne bi odpustila, ker ne dam moj ponos. Stara sem 46. let in sem marsikaj dala v življenju skozi ampak nikoli nisem za nobenemu jokala ali, da bi ga prosila. Meni bi se dobesedno moški gabil, če bi mi povedal, da nisem za njega oz. zasovražila bi ga celim srcem. To velja tudi obratno za moške. Zakaj se tako ponižujete??? Res vas, ne bom nikoli razumela. Lahko me sedaj katera popljuva kar sem napisala ampak sem napisala tisto kar je resnica. Ne dovolite si, da nekdo si dela kite z vašimi solzami. Saj ga bo nazaj doletela ista zgodba in se bo spomnil na tebe, ampak takrat bo prepozno, ker po potočju je prepozno zvoneti. Dajte si pamet drage ženske, tako enako velja tudi za moške. Niti ena ženska ni vredna, da se moški zapijejo, da pijejo, da žalujejo itd.
Lep pozdrav vsem in veliko ljubezni v letu 2013 vam želim:)))
Default avatar

nuška3

Zakaj bi nekoga sovražila , če bi mi rekel , da nisem za njega? Ti nimaš razščiščenih pojmov!!!!
Sovražiš nekoga za kaj zelo hudega, če pa je nekdo iskren in ti to ppove , nikakor ga ne sovražiš!
mahhhh, se vidi po pisanjiu , da nimaš iskušenj, pišeš zaradi hčere, ker je ne razumeš.
Default avatar

Kwa???

In potem praviš da si vesela z takim početjem?
Default avatar

S tabo nekaj ne štima

Me zanima, kaj bi kakšen strokovnjak psiholog ali psihiater povedal o tem tvojem obnašanju.

Če ti nekdo reče, da nisi za njega, v tebi nastane SOVRAŠTVO do njega??? Precej nezdrava reakcija.

Drugače pa izpadeš ven čustveno hladna kot kamen. S tako osebo ni dobro imeti posla.
Default avatar

Sol

Lahko ljubiš, kar si nekoč sovražil, ne moreš pa sovražiti, kar si nekoč ljubil. Lahko samo odpreš svoje oči in mu ali si odpustiš, da je vstopil v tvoje življenje in se iz tega kaj naučiš. Za naprej...
Default avatar

čustva?

A si za čustva kdaj slišala? Aja, si, za negativna, za egoistična, ker taka znaš gojiti. Ponos? Ma kakšen ponos, čisti ego, čista nesposobnost ljubiti, imeti nekoga rad. Če nekoga ljubiš in te ta oseba prizadane, je popolnoma normalna reakcija žalost (žalovanje), odsotnost le tega pač ne. Morda pa nikogar ljubila še nisi, ne vem. In odpuščanje, to je šele glavna lekcija, ki bi jo vsak človek moral vzeti. pa ne le odpuščanje drugim , odpuščanje samemu sebi (to ponavadi bolj boli in zaradi tega trpinčimo sami sebe).

Drugače pa ja, ko/če se to zgodi, odžaluješ, odjokaš, razčistiš, odpustiš in greš naprej. Vsak ima v svojem svetu, svoji igri popoln prav. A to je proces, ki ima neke svoje zakonitosti, in aktivno je treba delat na tem.
Default avatar

nikoli...

ja, to je sposobna narediti oseba, ki ljudi poseduje, ima, dokler ustrezajo njenim zahtevam, potem pa jih lahko skensla z danes na jutri.

ti še v življenju najbrž nisi koga ljubila. tak pač je, čustev ne moreš izklopit z enim zamahom.
Default avatar

dolores72

Priporočam ti, da hčere ne filaš s takimi
ona ima pravico, da se razvije v normalno čustveno žensko
ti si pa že stara koka, ki je dala vsega vraga čez in zato, je tko, kot je
jaz tud zdele ne čutim, da bi me lahko še en znoru, pa da mu perem gate, pa da me zajebava , ampak...nikad se ne zna
pa tebe lahko tudi doleti...
Default avatar

eh

Sol je napisal/a:
To pa ni res. Pa še kako lahko sovražiš kar si nekoč ljubil!
Default avatar

morAna

@žalostnooo ti v življenju še nisi ljubila. če bi, bi kot ženska vedela kaj pomeni imeti zlomljeno srce.
ko te nekdo prizadene, te zapusti in zlomi srce že lahko razumsko sama sebi dopoveduješ, da je to tako kot je. a srce tega ne sprejme, vsaj takoj ne. čas pa zaceli to rano
in jaz nikoli nisem mogla sovražiti takšnega človeka, ne vem kako lahko ti? sem pa se umaknila, to pa... ker drži tista: daleč od oči, daleč od srca
Default avatar

(m)

Ko ima človek enkrat zlomljeno srce od ljubezni me miljon žensk ne more prepričat v ljubezen da ji zaupam niti tista katera mi ga je zlomila.Res pa je da čas celi rane.
Default avatar

malo si zamešala

Žalost, zlomljeno srce... ne moreš mešat s ponosom. To, da si prizadet, ko te nekdo izda, je normalno in zdravo čustvo. Samospoštovanje pa nastopi takrat, ko bi naj šel nazaj v tak odnos, tu pa lahko govorimo o ponosu.

In prosim, ne delaj iz svoje hčerke brezčutno, hladno osebo. Dovoli ji, da izjoče svojo žalost in ji kot mati stoj ob strani.