Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zlomil mi je srce

Default avatar

naivna ljubica :(

in boli Slika
vem, sama sem si kriva, ampak vseeno boli in tako sama sem s to bolečino.
pozabil je name, v resnici mu nikdar nisem veliko pomenila in sem bila popolnoma nadomestljiva in nepogrešljiva v njegovem življenju... čeprav, na začetku je govoril drugače.. potem pa, da ne spadam v njegovo življenje, kot da sem nihče, da sem vedno bila nihče zanj.
Ne moreš najprej ponuditi roke, nato pa zariti noža v srce.
In jočem, pa nočem jokati. In razmišljam o njem, pa nočem razmišljati. Želim si, da bi bilo drugače, ampak potem bi imela pa ona zlomljeno srce.
Mogoče je pa prav tako...
Ampak boli, boli, ko umrejo sanje, boli, ko umre ljubezen in boli misel, da če mu bo kdaj žal, da ne bom mogla pozabiti in je torej resnično konec.
Vse dobro mu želim, saj je dober človek, sicer mu ne bi nekoč pripadalo moje srce.
Ne lomite src zavoljo ega.

Rodila sem se, ko me je poljubil, umrla sem, ko me je zapustil in živela sem nekaj tednov, ko me je ljubil.
Default avatar

bivšaaa

Saj bo... jokaj, pusti času čas.. in pojdi dalje, ko boš na to pripravljena! Tudi, če mu bo žal, ne bit spet naivna, ker potem boš spet dobra, dokler ne bo videl, da nisi za v njegovo življenje!

Vse dobro!
Default avatar

tako pač je

Moški so neandertalci, ki samo gledajo kam ga bood vtaknili. Njim je v interesu, da povaljajo čim več žensk, ker so pač ostali na ravni primatov in lahko seksajo brez čustev, tako kot nosorogi in varani in ostala živalska bitja, ki samo zadovoljujejo svoj nagon. Ženske pa smo zelo čustvene in ne moremo seksati brez čustev, zato bomo večno trpele in plačevale Evin greh. Tako pač je, sprijazni se s tem.
Default avatar

11511

Daj no daj, saj nisi trnjulčica da bi te nekdo oživil s poljubom in "usmrtil" z odhodom. Sploh pa ljubezen ne traja samo nekaj tednov - in kasneje se vseeno živi dalje.

In ne opravičuj prasca, ker te je samo izkoristil in odvrgel. Ne zasluži si ene lepe misli - ti pa nakladaš o dobrem človeku.

Daj deklica - jutri k frizerju in na masažo. Ti bo takoj bolje.
Default avatar

odpri oči, ne samo srce

Nekoč sem bila na podobnem mestu kot ti, se počutila prav tako kot ti, zato vem, o čem pišeš. Danes sem starejša in modrejša, z vsemi posledicami reka kar te ne ubije, te okrepi. Ubilo me ni, okrepilo me je.
Danes se mi kaj takega ne bi moglo več zgoditi, ker sem se spustila z oblakov na tla.

Tudi tebi svetujem, da stvari pogledaš s tal in videla boš, da je bila vse skupaj iluzija.
Default avatar

Par tednov

A po parih tednih taka žalost. Saj se še spoznala nista. Bodi vesela, da je po parih tedenih konec, bo,je kot da si ljubica leta in leta. Si pa malo napisala, da bi bolje razumeli. Koliko sta pa vidva sploh stara ?
Default avatar

joj prejojoj

Tvoje srce mu ni pripadlo, ker bi bil dober človek, ampak zato, ker je ena navadna baraba, ki te je zavedel zaradi lastnih interesov. Saj boš dojela sčasoma, ampak zdaj, ko je bolečina še tukaj, boš iskala izgovore zanj in si želela, da bi te poklical in povedal, da te neskončno ljubi. Delaj na tem, da ga čim hitreje pozabiš.
Default avatar

sama si to hotela.

sama si hotela nekaj takega. če se spustiš v vezo z vezanim moškim, pač lahko pričakuješ, da boš na koncu sama in objokana.

daj se nauči nekaj iz tega, no. ne si iskat takih, kjer ti lahko trinajstleten otrok pove, da iz te moke pa ne bo kruha...

pa na tiste flance, kako je dober človek, kar pozabi. dober človek ne vara. ti pa si padla na egoistično barabo, ker ti je laskalo, da bi mogoče drugo žensko pustil samo zaradi tebe.
Default avatar

izkušnja pač

Okoli mene je veliko ljudi, ki so zvezo začeli s prevaro. Nekateri so te zveze končali po 20 letih skupne sreče. Nekateri so še vedno skupaj, imajo otroke in seveda interes ostati skupaj zaradi finančnih razlogov. Pravzaprav se nihče ne loči, če partner nosi denar domov, če partner ni nasilen, vara,...

Vprašanje je torej, če ti lahko rečem, da si začela nekaj graditi na gnilih temeljih in sedaj pač ješ drek. Sliši se grdo, grobo, a nič osebnega. Začetek je bil torej napačen. Če začneš graditi hišo napačno, recimo uporabiš za začetek 1 cm debele plastične zidake, je nujno, da se ti bo hiša sesula. Sedaj malo odžaluj, malo shujšaj:-), nato pa začneš razmišljati, kaj si se s te izkušnje naučila. Kaj rabi zveza, da obstane. Kakšna človeka morata biti v njej, da sta v njej srečna in kako se preprečuje razpad zveze. Na veliko vprašanj ne boš vedela odgovora, a vseeno boljše v tej smeri migat, kot se vedno znova oprijemati napačnih in na sebi nič naredit.
Default avatar

hudobnica

"potem bi pa imela ona zlomljeno srce" Prav ti je tako, kaj pa rineš v zasedene moške. Koliko gorja si povzročila toliko ga zdaj pogoltni. Nikoli vas ne bom razumela , da se tako malo cenite, da ste pripravljene tipa delit še najmanj z eno.