Starševski čvek

poznate kašnega homeopata na goriškem

Default avatar
V Gorici v kaki lekarni povprašaj.
Default avatar
ena# je napisal/a:
Na hitro sem preletela. Dobri homepati odsvetujejo it kar v lekarno po nekaj, ker tam niso kompetentni za izdajo kakšnih ornk zdravil za resne težave. Ker vidim, da gre za resne težave, svetujem dobrega homeopata, pozabi na denar in vzemi resnega, tudi če ne bo 5m od doma, tudi mi se vozimo daleč. Na med over netu je forum homeopatija, vprašaj tam.
Default avatar
Mislila sem, da povpraša v lekarni po homeopatu, ne da ji dajo kar tam kake pripravke. Glede na to, da imajo homeopatska zdravila, verjetno poznajo tudi kakega dobrega homeopata. Sicer bom pa malo povprašala naokrog, če kdo kakega pozna, pa ti sporočim!
Default avatar
Ne v katerokoli lekarno. Pojdi v lekarno Nova v Šempetru (zraven Tehičnih pregledov, Hoferja). Latstnica je mag. Lidija Blažič - avtorica knjige o homeopatiji in ena vodilnih farmacevtov na tem področju pri nas. Vem, da dobro pozna to področje. Mislim, da je tudi sodelovala z eno zdravnico-homeopatinjo. V tej lekarni so zelo prijazni in boš dobila potrebne informacije.
Default avatar
Hvala saj sem vprašala tudi tu na Zdravilstvo ,pa je verjetno odsoten ,ker ni odgovora.SO pa res hude težave. Suzana
Default avatar
sama magistra Lidija ima ogromno znanja o homeopatiji, njej bi zaupala. žal je že nekaj časa nazaj, kar sem pri njej iskala informacije, da bi ti vedela povedati kaj več. Definitivno pa je dobra začetna točka.
Za lajšanje bolečine pa je odlična tudi akupunktura-tu imaš dr. janeza honna v Renčah.
Moja kolegica, ki je okrevala po operaciji po zdravljenju raka se je posluževala homeopata za okrevanje organizma in akupunkture. In kot razumem ima tvoja hčerka težave z bolečino in zato je akupunkura odlična.
Default avatar
suzana.ardela je napisal/a:
ne zdravilstvo, prav homeopatija je forum.
sicer pa so vsi farmacevti mag.farmacije, vendar za homeopata moraš biti dr.medicine!noben farmacevt ni kompetenten za homeopatsko zdravljenje. obrni se na dobrega homeopata.
Default avatar
Če je še aktualno - v Stari Gorici je homeopat MARGONI BASTIAN CLEMENS, Salus via Cascino, 8 34170 Gorizia. Stacionarni telefon za naročanje: 0481/537338. Antropozof, ima tudi klasično medicinsko izobrazbo in specializacijo kirurgije. Priporočam!

Držim pesti, da odpravite težave!
Default avatar
A ta doktor govori tudi slovensko?