Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

sharm el sheikh ali hurgada

Default avatar

fish

sharm el sheikh ali hurgada..... kje je bolj globoko morje ob plaži.....prednosti in slabosti ....ime hotela v katerem ste bili.....s katero agencijo ste bili najbolj zadovoljni....prosim za nasvet.
Default avatar

a delaš za FBI

:)))
Default avatar

metuljcica55

Definitivno Hurgada, če že z agencijo, potem z Vardom Celje.
Moje mnenje.
Default avatar

worms

Hurgada, pa tudi Sharm ni slab, agencija ETI, odlični hoteli in odličen servis in kar je zelo pomembno občutno nižje cene.
Default avatar

11511

meni je Sharm boljši. O tem sem pa že tolikokrat pisala da se mi ne da več - poišči.
Default avatar

Nana31

Zdravo,

bila sem v Sharmu (6x) in v Hurgadi (1x) in tudi jaz sem definitivno za Sharm, kamor se tudi vsako leto vsaj 1x vračam za 2 tedna.
Glede morja ob plaži je čisto odvisno od lege hotela, v Sharmu pa vsekakor priporočam The grand hotel Sharm el sheikh 5*.
Če te zanima še kaj, pa kar vprašaj. :-)

Lp!
Default avatar

GorazdČUK

Pozdravljeni,

Smo družina z dvema otrokoma, 4 in 6 let.
Menimo, da so otroci "že dovolj veliki" , da lahko gremo tudi na potovanje v bolj oddaljene kraje.
Ful sva navdušena nad idejo da bi šli v Sharm.

Kdaj bi se nam najbolj splačalo, kaj priporočate in koliko po vašem menju bi odšteli za aranžma.

Lp
Default avatar

fish

Amway blue beach Hurgada.....ima kdo kakšno osebno izkušnjo ali nasvet glede hotela....Relax ...Sonček ali Palma...s kom na počitnice...hvala.
Default avatar

Nana31

Pozdravljeni,

GorazdČUK: glede na to, da imaste otroka, vam vsekakor svetujem, da se odločite za hotel z vodnim parkom, morda tudi s peščeno plažo (da otrokom ni dolgčas na plaži) ali pa z animacijami za otroke. Hotelov z vodnimi parki je v Sharmu kar nekaj.
Kdaj bi se vam najbolj splačalo? Sama bi (če bi imela možnost) zagotovo šla spomladi ali pa jeseni, a mi služba tega žal ne dopušča, tako da poznam v času od 20.4. pa od 25.6. - 20.8. in kot mnogi trdijo glede vročine - sploh ni problema preživeti 43 stopinj, ker ves čas prijetni pihlja, vlage ni in se preživi brez težav. S 5,5 let staro deklico smo bili od 25.6. 2 tedna v Sharmu in je vse bilo o.k.
Glede cene aranžmaja: uffff, tu pa so cene od agencije do agencije kar različne (odvisno od posrednikov,...) priporočam pa ETI in mi ponavadi potujemo preko agencije Odpotuj in smo zelo zadovoljni.
Ko boste izbirali hotele, pa lahko napišete ožji izbor in vam morda lahko potem še kaj svetujem.

Lep pozdrav! :-)
Default avatar

simin

Zdravo,

Nana31, pred časom sem vam poslala ZS glede hotelov v Sharmu,
prosim če nam lahko pomagate z nasveti....
hvala.
Default avatar

fish

Če je kdo dopustoval v Imperial shams Abu soma naj napiše svoje vtise LEPO PROSIM ...HVALA.
Default avatar

Alenka13

Oj, Fish! letos pa v Egipt? Ste se naveličali Turčije?

Pozdrav,

Alenka
Default avatar

fish

Zdravo Alenka.
Turčije se ne moreš naveličat,ampak cene so letos nenormalno visoke ,cca 600 eur več kot lani isti rang hotelov,kar pa se ostale ponudbe tiče nisem prepričan.Pač mi ne pade v oko,veš da vse tisočkrat prečekiram,da ne bom razočaran ,pa tudi na Sončku imajo letos neko bedno zloženko brez cen,če primerjam Avstrijski katalog smo dobili Slovenčki samo odpadke.Sicer pa v Egiptu še nismo bili,cene so dokaj ugodne...pustimo se presenetiti...če imaš kakšne izkušnje mi svetuj....v TURČIJO bomo pa še šli ...INSHALLAH........Lep pozdrav FISH.


Če je bil slučajno kdo v AMWAY BLUE BEACH v SOMA BAY naj napiše svoje vtise.
Default avatar

Alenka13

Tudi mi se doslej še nismo odločili za Egipt, zato ti ne morem nič svetovati iz prve roke. Letos ostajamo še zvesti Turčiji. Izbrali smo malo cenejšo varianto kot lani - 03.07.2013 - Lyra resort za 10 dni iz Gradca. Poročam, ko se vrnemo, po ocenah ne izgleda slabo.

Fajn izberite, računam na tvoje poročilo!

Alenka
Default avatar

fish

Tudi mi smo gledali LYRA resort in to ravno v tem terminu iz Gradca,za 14 dni 3 odrasle osebe 3456 eur brez zavarovanja,škoda lahko bi se spoznali,vendar smo se odločili za cenejšo varianto,koliko pa je vaš izračun....... tudi vi se fajn imejte,čakam poročilo,lani ga ni bilo čeprav vem da je bilo v ML čudovito.
fish
Default avatar

soraia

fish tudi mi smo opazili veliko podražitev za Turčijo. In tudi mi po vsej verjetnosti ne bomo šli.
Default avatar

fish

Hoj ALENKA a je cena skrivnost...poročaj prosim.....LP FISH
Default avatar

Alenka13

Pozdrav!

Ja, seveda, za 10 dni Lyra resort z letom iz Gradca - 2 odrasla, otroka 13 in 12 let (pa to nima veze, ker je pavšal itak do 15 let) nas pride hotel 2.995,14 + zavarovanje 120,00 + prijava 15,00 = 3.130,14.

To je bistveno manj kot 1 teden ML Waterworld lani. Mislim, da bi 1 teden Lyre iz Ljubljane prišlo manj kot iz Gradca, vendar iz Ljubljane ni bilo možno bukirati za 10 dni. Mi je pa na Sončku rekel, da je slovenski katalog letos zeeelooo tanek, ukinili so Tunizijo in menda tudi Grčijo.

Po mojih primerjavah za nas 4 tudi Egipt ni ravno ceneje (pač družinska soba, z 2 spalnicama). Smo se že pogovarjali, da bi šli tudi v Egipt, a so takrat ravno izbruhnili nemiri in tako Egipt še čaka.

Glede ML Waterworld pa res nisem poročala, saj kakor si rekel, tako kot vsi ML - ni da ni. Čeprav moram priznat, da razen športa, kjer imaš res vse na voljo, so bile ostale reči (soba, hrana, postrežba,...) na primer v Sirene Belek Golf & Wellness veliko boljše, lepše,...

Poročam o Lyri sredi julija, ko se vrnemo. Upam, da ne bo hotel izgubil na kvaliteti na račun tega, da je to letos Gulet club, kot je bil primer Pegasos Resorta.

Lep snežen dan in potrpežljivo počakajmo na žgečkanje sonca :)

Alenka

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net