Forum.Over.Net

Starševski čvek

Strah in krivda - osvoboditev z Rojstvo 7x7

Default avatar

mineralna

Ali kdo kdaj razmišlja o sebi, o svojih občutkih in čustvih? Zakaj se obnašamo, kot se?

Pred tednom dni sem obiskala srečanje, ki poteka po temeljih Barbare Brennan. z bioterapevtom. Moram reči, da že dolgo nisem odšla s tako polnimi vtisi.

Točno o tem govori bioterapevt Zoran - o vzorcih iz otroštva pa zakaj nas je strah v odločitvah ipd. Res koristno. http://www.rojstvo.si/ je spletna stran.

Je bil morda še kdo na srečanju, da delimo vtise?
Default avatar

hja

Lahko kaj več poveš, kaj se dogaja v teh 49 minutah?
Default avatar

Aries Sirius

Vsaka taka zadeva je za "nevedneže" zelo priporočljiva,ampak je nevarnost pri nekaterih laikih,da se jim bo samozavest dvignila in bodo mislili,da so najboljše osebe na svetu in da jim noben nič ne more in to lahko vodi v določeno osebno katastrofo- Da jim ni ratalo ali pa spet da je vse skupaj nateg!Od enega seminarja se človek ne bo nič naučil ali pa spremenil.Na teh seminarjih dobiš osnove,ki jih nato sam moraš raziskovat,sebe opazovat,delat na sebi in osebni rasti in čez nekaj let boš razumel le delček vsega.A je zadost,da razumeš dogajanje sebe in vesolja.

Jaz vedno pravim,da je najbolje biti vsakdo sam sebi terapevt in zdravilec,ker se pozna.Ljudje bi lahko marsikaj sami počeli a smo tako razvajeni in leni,da smo od drugih kar odvisni.In šola pri takih stvareh nima veze,ker to ljudje v sebi nosimo.Saj je teorija in praksa sta 70% različni.

Drugače metod njihovih zdravljenj ne poznam,vem pa da če stranki z najlažjimi tehnikami blokade v glavi odstraniš,da si končal terapijo.Saj vse se dogaja v glavi in izhaja iz glave.Tako da je vsa tehnika vredu če se pravilno izvaja.

Ta seminar ti je naj izhodišče vsega da nisi na svetu kot en robot,ampak da vidiš kako moč ima vsak posameznik in kaj vse lahko doseže.Tako da pridno raziskuj in delaj na svoji osebni rasti in umu.Amapk z zdravo pametjo!

Lp
Default avatar

siruris aries

se podpišem pod aries sirius.
Default avatar

simonRa

Aries se strinjam do neke mere s teboj - oklepati se na druge in čakati, da rešitev pride na dlani je tipična napaka mnogih posameznikov. Kakor jaz razumem te delavnice gre bolj za spodbujanje ozaveščanja in dojemanja samega sebe ter pripravljenost na spremembe. Če ni želje in motivacije, potem ne more prit do spremembe.
Mogoče se pa prijavim, vidim, da niso samo v Žalcu, ki mi je malo daleč.
Default avatar

JankoS

Zasledil sem oglas in se na strani prijavil ter prejel povabilo na srečanje v Žalcu, kjer bo danes potekala tudi otvoritev centra Rojstvo ob 16.30 uri na Šlandrovem trgu v Žalcu, ki se jo bom pravtako udeležil.
Sam sem velik navdušenec nad Barbaro Brennan in njeno knjigo Prebujajoča svetloba, zato sem se udeležil srečanja Rojstvo 7x7, kjer nam je bioterapevt Zoran na enostaven način pokazal zakaj nas strah vodi v napačne odločitve in tehnike kako se moramo odločati in odzivati v situacijah, ko se pojavi strah, ki ima večino izvora v otroštvu.
Default avatar

Mašika

Torej vodi srečanja 7x7 gospod Zoran? Sem jim pustila svoj mejl na strani, da vidim, kdaj bodo kaj Ljubljani. Zna bit koristno tole kar berem na njihovi spletni strani. Hvala za info