Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

PROMETNA NESREČA

Default avatar

ne vozite čez rdečo!!!!!!!

Resnično! To sem dobila po mailu.Fantje in punce jst sm bil priča današnji nesreči na črnuški obvoznici!

Bil je golf IV karavan in ne passat pa opel corsa.

Se odpelem z brnčičeve in pred mano vozi modr golf karavan. Iz brnčičeve oba zavijeva desno na obvoznico. Jst grem na lavi pas da ga bom prehitu on ostane na desnem pa po gasu. Do ene 100 al pa 110 sva bla vštric pol je pa tip do konca pohodu in se kr konkretno odpelu naprej. Na semaforju se prižge RDEČA luč jst po bremzi in se ustavm na semaforju, ker sm hotu it desno on pa še bl po gasu pa v rdečo. V tem cajtu je v križišču stala siva corsa. Prižge se ji puščica in spelje, golf pa z predvidevam ene 140 km/h čez rdečo na polno v corso. Corso dvigne od tal in jo dobesedno navije okol kandelabra...golf se ustav ene 25m naprej. Jst to gledam s semaforja.

Hitr letim vn (folk pa k mutav pele naprej)...odprem corso.

TEGA POGLEDA RES NE PRIVOŠČIM NOBENMU. Prvo gledam v avto ne morem ničesar spoznat...iščem kje je kdo v avtu...kr en zvit pleh, plastika, olje, voda, kri...KOOONC

KAJ VIDM? Punca stara tm okol 20 let zavita v tisto razbitino...krvava...adijo...probam utrip NČ...in pol začne trzat... Da ste vidl tiste oči. Mela je zlomlen vrat...

FAK LJUDJE UMRLA MI JE PRED OČMI...te slike pomoje nam nikol v lajfu pozabu.

Zlaufam do golfa, odprem vrata...tip je lih prhaju k seb iz nezavesti...ga pomirim. Isto povsod kri neki nerazumlivga je govoru ajde vsaj živ je...airbagi so ga rešl. Na spredni šajbi bula od glave...nepripet!

Najbrž se zdej ne čudite zakaj ne spim in zakaj tle gor pišem...

Pol pa gasilci policija rešilci... Punco so še neki kao oživlal,,pol so jo pa sam še pokril.

K to doživiš te pa res mine!

Zamislte se tišači!!!! A je treba tega???
Default avatar

WeedBoy

si predstavlam ja

tudi ce nisi nic kriv ti to ne da miru
upam da bo un ****** najebu, kmet glup

drgac pa nevem kaj nej recem, pr takih stvareh clovek kar utihne

LP
Default avatar

Blondy

Groza :(( Jst sm že tko vsa lesena ko sm u avtu, čist sm fobična na vožnjo in se sploh ne morm čist sprostit...skos sam gledam kaj se dogaja na cesti...in žalostno ugotavljam, da je normalnih voznikov z izkušnjami in znanjem prekleto malo...
Default avatar

MAJA

ja, dons si eni dovoljo vse
mislijo da so bogovi, če majo nogo na gasu

treba se je pazit (sebe in drugih)

LP
Default avatar

Ajša

Res nimaš kaj komentirat, samo zamisliš se lahko.
Žal je tako, da se ene budale preseravajo, ob tem pa izgubijo življenje nedolžni, ki so le na nepravem mestu ob nepravem času. Čeprav tudi ni nujno, da izgubijo življenje, lahko tudi kaka invalidnost ali kaj takega.

:((((
Default avatar

jure

Meni pa je bivsi sodelavec umrl v soboto :<

V soboto zvecer se je zgodila huda prometna nesreca na regionalni cesti Velenje - Arja vas. Na kraju nesrece je umrl 28 letni sopotnik, 38 letni voznik se je hudo poskodoval, 39 letni sopotnik pa lazje. Vsi trije so iz Maribora. Voznik je v blizini naselja Crnova v ostrem levem ovinku zapeljal desno izven vozisca. Vozilo je trcilo v nabrezje, zacelo se je prevracati in obstalo na strehi v Crnem potoku.
Default avatar

jure

6.04.2004
Prometna nesreča s smrtnim izidom

V križišču Štajerske in Zasavske ceste v Ljubljani je v prometni nesreči umrla voznica osebnega avto

05.04.2004 ob 19.50 uri se je v križišču Štajerske in Zasavske ceste v Ljubljani pripetila prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznik osebnega avtomobila, 45-letni
Trzinčan, je vozil po Štajerski cesti od krožišča Tomačevo proti Trzinu. Ko je pripeljal do križišča z Zasavsko cesto, ni upošteval rdeče luči na semaforju, ampak je
zapeljal v križišče, dočim je voznik, ki je vozil vzporedno z njim, ustavil pred semaforjem, na katerem je gorela rdeča luč. Tedaj je 21-letna Ljubljančanka, ki je
pripeljala iz smeri Trzina in je v križišču ustavila ob sredinski črti z namenom, da zavije v levo na Zasavsko cesto, speljala naravnost pred Trzinčana, ki je trčil vanjo.
Ljubljančanka je poškodbam na kraju podlegla.

Operativno-komunikacijski center
Generalne policijske uprave


To je to.
Default avatar

...

ja, tako žalostno je da ponavadi najbolj najebajo prav nedolžni...

norcev na cesti je zmeraj več, pa zdi se mi da te ne bo nič izučil, ker mislijo, da se nim ne more nič nardit in da so nedotakljivi oz. bolje povedano: totalno neumni!!!

iz sobe mam razgled na križišče celovške in obvoznice in včash ne morm verjet, kaj vse počnejo vozniki na tem križišču, pa nikol nobenga policaja, nesreč je pa kar velik.
ravn včeraj je bla spet ena. ljudje na veliko izsljujejo pa vozijo čez rdečo. v prometnih konicah se križišče včasih dobesedno zabaše, če bi se dal, bi eni vozil kar čez druge. včasih kakšen avto ostane sredi križišča, eni se izživljajo in trobjo čeprav vidjo da se nikamor ne more umaknt...

kultura vožnje je v slo. na zelo nizki ravni..

policaji pa, ni za govort... namest da bi šli urejat promet, se raj nastavjo na bližnjo postajo z radarjem in kar je še bolj bedno - največkrat jih vidim, ko skriti za bližnjo trafiko čakajo in lovijo pešce ki ne grejo na drugo stran ceste v podhodu ampak grejo čez cesto tam kjer ni prehoda.

LP
Default avatar

+

tak folk nikdar ne najebe, povzročijo prometno, nekdo umre, te gnide pa še vedno tlačijo zemljo zunaj zapora, premile kazni, če pa imajo dobrga odvetnika jo odnesejo brez kazni, kvečem kašno leto, si morte mislit za eno življenje dobi 1 LETO
Default avatar

Pero

Zdaj si pa zamislite ,kako je policistom ,reševalcem in gasilcem ,ki morajo to morijo gledat vsak dan!!!
************************************************************

# Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #
Default avatar

vetra

Pred štirimi leti mi je brat umrl v prometni nesreči, ker je pijani voznik zaspal za volanom. Še sedaj nisem tega prebolela.

Ponavadi je ravno tako... umerjo nedolžni. Če umre tisti, ki je nesrečo povzročil, nekako si misliš, da si je bil itak sam kriv. Če pa povroči on smrt nekoga, s tem, da jo odnese z minimalnimi poškodbami... res, žalostno in zelo krivično.
Default avatar

kkk

Ne nasedat morbidnežu, ki si je izmislil to zgodbico. Kako se lahko avto pri 140 km/h ustavi po 25 m? Kako se lahko do nespoznavnosti zmečkanem u avtomobilu odprejo vrata?

Eni ljudje so res bolni....
Default avatar

x

Ti si bolan, kako sploh lahko obsojaš nekoga, da laže, če nisi 100%? ******.

In to ni izmišljena zgodba, tudi jz vem za to nesrečo, ker sta dve sodelavki peljali mimo, ko se je zgodila.
Default avatar

ZzzZ

Tam kjer naj bi se to zgodil res gorijo zadnja dva dneva svecke...tko da tolk o izmisljenih stvareh...
-------------------------------------------------------
Vem, sam kaj čm....
Default avatar

x

Upam, da si to poslala na policijo, ker iščejo očividce zaradi premalo podatkov, ki jih imajo?
Default avatar

ne vozite čez rdečo!!!!!!!

kaj pa jim bo to????????
oni rabijo OSEBNO pričevanje.
sicer pa nimam pojma kdo je to napisal, sm sam copy/paste naredila iz enega drugega foruma.
sej vas nism hotla preveč prestrašit :)))))
v glavnem tud prepočasi je nevarno vozit.
Default avatar

BabyGirl

nesreca se je sigurno res zgodila, sem se tud jaz takrat mimo peljala.. groza! me se zdej to mori.. tisti pogled na zmaliceno corso, tisti drugi avto je bil pa samo spredaj obtolcen, nic resnega....
in punca sploh ni bila nic kriva.. le kam se je peljala ta nesrecni ponedeljek, kdo jo je tam cakal in.. ah.. zalostno! :(

drugace pa upam da se bo tisti ki je tole pisal javil na policijo, kjer namrec iscejo ocividce.

previdno voznjo vam zelim!!!

LP,
BabyGirl
Default avatar

megaboy.

*********in punca sploh ni bila nic kriva..**********

Ne bi se strinjal, da ni čisto nič kriva.
Kadar v križišču zavijaš levo, moraš pustiti prednost tistim, ki prihajajo nasproti (vožnja mimo). In predno zaviješ, se moraš prepričat, če to lahko varno narediš.
Če je tisti res vozil s tako hitrostjo kot piše, bi punca morala ocenit, da do semaforja ne bo mogel ustavit in bi lahko počakala, pa žal ni.
Pameten voznik v križišču pogleda gor in dol in šele potem spelje, kajti bolj slaba tolažba je, če ti na spomeniku piše da si imel prednost.
Default avatar

Spider

Megaboy, KRIVA ni. Bila je neprevidna, da, naivna, da, kriva pa nikakor ne.

Vsega pa tud ne bomo relativizirali. Kriv je ebdak, ki ga je žgal skozi rdečo in ji vzel življenje. take idiote bi jaz dal na prisilno delo.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -