Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

poročeni moški so nekaj posebnega

Default avatar

Miškicaa

Stara sem 28 let in me privlačijo premožni poročeni moški. Imam trenutno 2 s katerima se dobivam. Imam dobro službo in ves prosti čas posvečam sebi- kozmetičarka- redno, manikerka, frizer vsak mesec. Imam svoje stanovanje- kar nadstandardno v Ljubljani.. V glavnem vse kar si poželim. Celo za božične praznike in novo leto bo s svojima ljubimcema- en "dela" za božič drug pa za 31.:-). Hmmm ne boste verjeli ampak februarja gre en celo na službeno pot za 1 teden, v bistvu pa greva midva v tople kraje kjer bova divje seksala...Ne vem, ampak a te žene njihove ne vidjo.. kako je s tem, kaj mislite, vejo pa so tiho ali res nič ne sumijo..
Default avatar

boga revica

Ti si mal odpulena!!!! A se niti malo ne spoštuješ??
Default avatar

titimami

Zakaj te pa zdaj skrbi za njune žene?
Očitno pri njih to gre:) Ti le še naprej poskrbi zase in za premožne ljubimce - njihove žene že vedo, zakaj kdaj tudi "zamižijo":))))
Default avatar

Miškicaa

stvar je v tem da mi tako paše. Ful sta dobra za pogledat, zrihtana, ven me vozita, na večerjice... darilca.. pa še svobodna sem, nobenemu ne kuham, likam... Pridem iz službe, grem v fitnes, aerobiko...pa vse ostalokar pripada ženskam.
Default avatar

elaine

Obremenjuješ se z nepotrebnimi skrbmi.
Default avatar

kavalja

Bere se, kot da ti gre odlično in uživaš. Torej, uživaj, resnično ne potrebuješ še naše potrditve, še manj pa vedeti, kako je z ženama. Živi svoje življenje, kakor tebi paše.
Default avatar

vsse je ok

V bistvu se ne obremenjevat z ženami. Jim že tako paše. Ti si v bistvu samska tako, da nikogar ne varaš.
Žene pa ne vem, očitno nimajo ravno veliko samospoštovanja. Jim že paše tako.
Default avatar

se strinjam z elaine

Obremenjuješ se z nepotrebnimi stvarmi.

Glej, če so tako premožni tudi njihovim ženam verjetno ni treba likati ipd. ampak zato poskrbi kakšna gospa. Pa pri ženah je tako, da so poleg njih preskrbljeni tudi njihovi otroci.

Ti si pa tudi preskrbljena v vseh pogledih. Torej ne vem - kaj točno te skrbi.

LP
Default avatar

ani89

Če bi res bilo vse tako super in lepo, kot pišeš, potem ne bi tega tvezla tukaj gor... Res si smešna. Če je res, uživaj v tem kar imaš in ne si domišljat, da ti je katera tukaj gor fauš takega življenja :)
Če se pa že gre o tem, kdo se ima boljše... Jaz sem leto starejša kot ti, pravijo, da dobro zgledam (pa tudi sama sem zadovoljna s sabo), imam dobro službo, novo hišo, super moža in dva otroka. In veš kaj, super mi je. In januarja gremo smučat, verjetno tudi marca, pa poleti v tople kraje na morje. In poleg tega, da imam moža vsako noč, s katerim divje seksava (ne samo v toplih krajih), je tudi moj najboljši prijatelj. No, katera je zdaj na boljšem ?!? :)))) Zdaj boš pa rekla, da mogoče je pa ravno moj ta tavoj ljubimec... Ah, ja, sanjaj... Pa tudi če bi bil, imam jaz več od njega, kot ti.
Default avatar

Yo_

Hja, samo očitno ti nekaj manjka, ne?
Default avatar

kaj pa otroci

Si jih nič ne želiš?
Default avatar

Korenček

Miškicaa je napisal/a:
Taaakooo premožna sta oba, pa mora en delat še za božič, drugi pa za silvestrovo ??

Tvoja zgodba ne drži vode.
Default avatar

le zakaj

Le zakaj bi si jih želela?
Da bi potem po MONu jokala kako nima nič časa, ker mora tja in tja vleči otroce pa on krožek pa tretji trening in tako naprej kot beremo tu gor?
kaj pa otroci je napisal/a:
Default avatar

eh

Korenček je napisal/a:

Ne bereš dobro. Avtorica želi povedati, da ena od žena verjame, da bo delal za božič (v resnici bo pa z njo), druga pa verjem, da dela na silvestrovo, bo pa z njo v resnici.

Drugače pa tudi jaz ne verjamem tejle zgodbici.
Default avatar

Ha, ha, ha,

Dol sem padla od smeha!

me prav zanima, kaj je zate premožen moški.

Premožni moški ne delajo za Božič. To mi lahko verjameš. Tako, da je tole en tak post - poln domišljije.

Imaš povprečna ljubimca, verjetno tisti, ki dela za Božič celo izpod povprečja.

O vseh tistih popoldanskih zadevah pa več ali manj sanjaš Hollywood in si želiš, da bi se dogajalo tudi tebi. Prej, ko se boš zbudila, bolje ti bo!

Pa ne misli, da imam zdaj kaj proti ljubimcem. To je čist ok in z ženo se nimajo tako dobro, žal, pa si poiščejo ljubice. In tudi ljubice se imajo dobro samo takrat, ko pride ljubimec. Vse ostalo je pa samo iluzija. Iluzija je tudi, da žene nič ne vedo. Vedo! Vedo tudi, da jih ne bo zapustil.

Džizzzz....si naivna!
Default avatar

avtorica

Avtorica je na boljšem, ker ni ni treba prati za otroke in moža, ni ji treba pospravljat za njimi, ni ji treba se ozirat nanje. V glavnem je sama gospodar svojega časa. Ni pa ji treba gospodinjit.
ani89 je napisal/a:
Default avatar

premožni zdravniki

Zdravniki, piloti, bogati turistični delavci... delajo ob praznikih. Pa razni estradniki. Pa to niso reveži, ampak premožni.
Ha, ha, ha, je napisal/a:
Default avatar

pametna punca si

Pametna punca.
Samo ne se pustiti preslepit kdaj komu, da mu boš gospodinja.
Bolje ljubimci, ni treba nič delat zanje. Če se pa poročiš pa boš morala igrat možu gospodinjo. Tako, da takole je dosti bolj pametno.
Miškicaa je napisal/a:
Default avatar

ločenka

Mogoče pa žene razmišljajo podobno kot ti, samo da so hotele te svoje koristi zazihrat za dlje časa, to pa najlaže narediš s poroko in otroki. Po mojem ste cirka na istem, močno dvomim, da so tako zelo naivne in ničesar ne sumijo. Mislim celo, da so daleč pametnejše od tebe.
Default avatar

gospaaa

Vse lepo in prav, uživaj maksimalno vendar ko ti bo tiktakala biološka ura, ne jokaj tukaj gor....boš ostala sama, onadva bosta pa še vedno poročena in imela gnezdo.
Očitno nisi dojela, da moški rabijo več žensk in da te imajo, ker si mlado meso , ko boš stara 35 ne boš več zanimiva za nobenega....