Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kaj za oblečt za 12-letnice

Default avatar

pojma nimam

Imam eno vprašanje, kaj sedaj nosijo 12-letnice? V katero trgovina naj grem da kupim kaj za oblečt za to starost?
Pojma nimam kaj se nosi, rada bi pa kupila za darilo za božička.
Hvala.
Default avatar

saya

Svetleči puloverji, New Yorker
Default avatar

TWT

kaj pa trgovina Telly Weil? nekaj takega ...
Default avatar

ne zaleti se

Povsem odvisno od dekleta.
Vse ne marajo bleščic in kiča, niti ne roza barv in punčkastih modelov.
Letos so sicer moderne pletenine.
Morda najdeš kaj primernega (če poznaš obdarjenkin okus) v C&A ali v H&M ali pa v Tom Tailor...
Default avatar

ojoj...

Sama imam 12-letnika, ki mu niti pod razno ne upam več kupovat oblačil, brez da je on prisoten. Še takrat mu skoraj nič ni všeč. Pa se tukaj sploh ne gre za znamke ampak ima pač drugačen okus, kot je tisto kar je večinoma po trgovinah.

Njegove sošolke se pa tudi oblačijo tako zelo različno, da se jaz ne bi upala kupovat oblačil. Edino v primeru, da se okus najstnice res zelo dobro pozna ali, da vemo, da si kakšen čisto določen kos garderobe zelo želi (pa si ga zaradi pomanjkanja denarja na primer) še ni kupila.

Tudi darilni boni za trgovine z oblačili se pri nas niso najbolje obnesli.

Ma težko je kupovat oblačila za najstnike...
Default avatar

jojmenejoj

Ne priporočam nakupa oblačila za 12 letnico ker je njim nemogoče ustrečt (mam eno doma). Grejo pa rade tud že same u šoping in mogoeč če si iz lj ali pa kje drugje ekvivalent kakšnih 20E bona za City Park ali Qulandio ali kaj podobnega bo bolj zadovoljilo njen okus. Al pa ji podari bon na roko narisan, da ji boš kupila npr. pulover po njenem okusu in jo pelješ u šoping pa na kakav.
Default avatar

jaz takole...

jojmenejoj je napisal/a:
Ta varianta je meni zmagovalna! :-)

Jaz na ta način razveseljujem svojo 13-letno nečakinjo. Ji v naprej povem koliko denarja nameravam prispevat (če je več lahko ona doda svoj denar). Ji je po njenih besedah pri vsem tem najbolj všeč to, da skupaj preživiva res lep dan. Takrat si vzamem čas samo zanjo in nama je obema lepo pri srcu. Se je že zgodilo, da sva se imeli super, kupili pa nič, ker ni bilo nič čisto tapravega (kupovati samo zato da se kupi in nekako porabi denar se nama je zdelo pa brez veze) - sva morali pa zato še enkrat ponovit šoping pohod... :-)))
Default avatar

današnje želje

pojma nimam je napisal/a:
Cenovno ugodneje: H&M, Zara, C&A -pri nas, ampak moraš že kar pazit, ker je uniformiranost prevelika, torej preveč kosov na cesti, to pa med mladimi zelo šteje, ker mora vsak biti bolj v manjšini in nevideno :D ( davek pubertete)

Višji cenovni rang:iz tujine med mladimi zelo popularne znamke: Abercrombie&Fitch, Hollister, Aeropostale, Forever21, GAP, AllStar Converse itd.

Moderno je letos vse, kar je svetlečega, z našitimi srebrnimi ali zlatimi bleščicami se nosi letos...pa rdeča in siva barva.

Meni je sicer darilni bon zelo brezosebno darilo, pa ponavadi potem mame tudi to "pohopsajo" in zase uporabijo te bone. Se je ravno zadnjič hčerina sošolka potožila, ko je med rojstnodnevnimi darili dobila bon za Zaro, pa ji ga je mama speljala, ji ni pustila užitka tam nakupovat, je rekla da ji da denar za kaj drugega. Grdo!
Default avatar

riana

jaz takole... je napisal/a:
Tole je res super!!! Bogu hvala za take ljudi.
Default avatar

otroške številke!!!!

Telly Weil in New Yorker?
Od kdaj pa imajo tam otroške številke??????????????