televrina je napisal/a:Uf. Stara sem 32 in nimam pametnega telefona. Samo navadno škatlo, ki jo lahko vržem ob tla, pa se ji nič ne zgodi. Vem, da sem za cajtom...
Škoda - saj te popolnom razumem, ker si verjetno še iz prejšnjega stoletja, tako kot jaz. Pa kaj psremljaš razvoj IT tehnologije - saj je dovolj, da kak članek bežno preletiš, da ti bo jasno, da za današnjo mladino to niso samo igračke za zabijanje časa? Niso to samo škatle za igranje igric - nikakor ne.
Naši otroci se odlično znajdejo v današnjem IT svetu - in prav je tako, saj jim bo poleg znanja tujih jezikov to nudilo nove možnosti in orodja pri nadgrajevanju njihovega znanja in odpranju mnogih vrat za bolšo zaposlitev in dostojnejše življenje - ker bodo v koraku s časom in v vrhu dogajanja -ker so tudi že sedaj, jim je veliko pomoč pri njihovem ustvarjanju za šolo in za hobije. Zato imajo letom primerno tudi svoje IT in mobilne naprave - mobilne naprave si kupijo iz svojih prihrankov od žepnin, rojstnih dnevov, nagrad za odlična spričevala. Sem spada tudi mesečna naročnina mobilnemu operaterju in vsa poraba - so že navajeni racionalno uporabljat to tehnologijo, ker imajo zgled tudi doma.
Denar zaslužijo s pridnostjo in pomočjo doma in naokoli. Vsi po vrsti, brez izjem, brez opominjanja, samodejno.