Starševski čvek

Melania Trump...ups

Default avatar
Ravnokar sem si ogledala oddajo in kar načuditi se nisme mogla kako Melania govori. Ne vem, kot bi se šele začela učiti angleščino. Se vam tudi zdi tako?

Zaključek oddaje pa je fenomenalen. Prikažejo človeka z enakim imenom in priimkom in reakcije ljudi, ko slišijo za to :))))

http://www.youtube.com/watch?v=LfJm4X-- ... re=related
Default avatar
Ženska pač nima smisla za jezike. Nismo vsi za vse.
Default avatar
Napisala sem svoje mnenje. In kaj potem.
Default avatar
ima pač možgane skoncentrirane med nogami... lej, sej zato pa je kjer je ;)
Default avatar
Ja, govori s klasičnim slovanskim naglasom, brez kakšnega posluha za izvirno izgovorjavo. Podobno je govoril tudi Drnovšek. Po mojem mnenju ti vaja s strokovnjakom pomaga, a je verjetno raje vložila denar v povečanje ustnic in prsi...
Default avatar
sem mal pogledala, Melanija je sproščena, zabavna, njeni odgovori pa ... kljub temu da imajo ta trd slovanski naglas ... so zelo dobri in ženski se vidi da je tam kjer je, ne samo zaradi svoje lepote, ampak tudi tega, kar ima v glavi.
Default avatar
Mah kaj pa ima veze naglas, izgovorjava... nepomembno.

Jaz jo občudujem in vse njej podobne! Kako gre lahko z njim v posteljo???
Jaz nebi za nič na svetu mogla trpet takega osebka ob sebi, razen če bi bila vsakič nažgana do nezavesti po moje.

Nič ji ne zavidam, nebi živela življenja v katerem bi me non stop morilo, kdaj se me bo zopet hotel dotakniti.
Grrrrr
Default avatar
kapo dol je napisal/a:
ja , na žalost enake misli smo
Default avatar
Lahko ti zagotovim, da se z njenim naglasom ukvarjamo samo v Sloveniji. Tam, kjer živi se ob to obregne samo kakšen tupast priseljen slovenceljn.

Lahko si ziher, da "nativ speaker" tudi po xx letih sliši, da si tujec. Ampak nikoli, zares nikoli se noben v tujini ni obregnil ob moj naglas! Včasih so me vljudno popravili in v večini primerov dodali, kako dobro govorim (živela v tujini kar nekaj let!).

Dajmo si že 1x priznati, da smo ji fauš, ker ji je uspelo, pač na bilo kakšen način! Uspeh pa je nekaj, kar se v Sloveniji ne privošči!
Default avatar
Ne zavidam ji. Najmanj starega Trumpa. Brrr! Vsake oči imajo svoj'ga malarja. Kaj so eni vse pripravljeni potrpet za denar !
Default avatar
tudi,če ne verjamete je napisal/a:
TO je pa še kako res.
Default avatar
Mogoče je hodila v isto šolo kot Janković...
Default avatar
Twingo je napisal/a:
Sorry ampak pišeš neumnosti.
Kaj ji je uspelo? Da je bogata? Ja, res je, uspelo ji je. Ampak še vedno ne spremeni dejstva, da mora vsak večer v posteljo z njim. Res je bogat, ampak jaz za ves denar na tem svetu ne bi šla v posteljo z njim enkrat, kaj šele vsak večer, do konca življenja!! in ne, ne verjamem, da se je nesmrtno zaljubila vanj kot tudi neverjamem, da bi se poročila z njim, če bi bil brez prebite pare.

Kar se naglasa tiče, je res katastrofalen. Sicer se "ne obregam vanj", ampak kometiram to, kar sem slišala. Po toliko letih življenja v Ameriki bi ga morala popraviti in res izpade, kot da se je ravnokar naučila prvih besed. Mene preseneča. Kako pa bi se ljudje v tujini "obregali" ob tvoj naglas? Ta tvoj komentar mi ni čisto jasen. Če te nekdo bolj pozna in si vredna komentarja, verjetno že drugemu kometira naglas, pa mogoče tudi frizuro, čevlje... Čisto vsak od zaposlenih na letališču, trgovini... dalje pa se verjetno res ni ubadal s tvojim naglasom.

Drugače pa izgledajo lušna družina in če je res samo pol tega, kar so povedali, so si zadevo lepo uredili. In ne, nisem jim fouš in dajte že nehat s to besedo. Če se nekdo z nečim ne strinja ali pa mu ni všeč, mora bit sproti fouš. Brez veze.
Default avatar
jaz pa poznam eno, ki ima grdga dedca, pa še bogat ni...
Default avatar
mik je napisal/a:
...in isto kot Janez Janša :)))))
Default avatar
V ZDA je že skoraj 20 let (popravite me). Naglas je res močan, tudi slovnično ni 100%. Ata Donald bi pa ja lahko plačal tečaje, "pomagače" za čiščenje govora,odpravo naglasa. Nekaj mi pravi, da jih je :)).
Default avatar
Sam Trumpu je njen naglas očitno seksi: enak naglas je imela (ga ima) tudi njegova prva žena Ivana, ki je po rodu Čehinja.
Default avatar
Bla, bla, bla...., če bi se Donald obrnil za katero med vami, bi zelo hitro spremenile svoje mnenje... tako, da ne sodite. Mogoče je pa v živo šarmer, zabaven...denarja se pa tudi nihče ne brani, tako da ne lažite same sebi.
Default avatar
ja,prihaja iz dolenjske je napisal/a:
Ata donald bo plačal samo za operacije,pa botoks,pa zato da bo uspela v svojem poslu kao
Default avatar
Ja in?! je napisal/a:
Kot moški me ne bi niti slučajno zanimam, saj imam šele 57 let ! Lepo te prosim ! Če bi pa bil simpatičen, duhovit, bi se mogoče celo družila z njim?