Starševski čvek

Dost mam dolgih las

Default avatar
Imam dolge lase, že od kar pomnim. Sedaj sem se jih naveličala in bi se postrigla. Kaj menite o 2. in 4. fotki s tega linka, so to frizure ki zahtevajo pedenanje vsako jutro (fen, lak, pena.....).
Rada bi kaj bolj enostavnega, ampak všečnega.
http://classicbobhaircuts.blogspot.com/ ... tyles.html
Default avatar
Obdrži dolge lase! Spomni se Marte Kos, kako je bila luštna, ko je še vodila Musikantenstadl v Mariboru, zdaj je pa taka, kot bi jo oskubili partizani.


Že nekaj let svetuje in piše govore Jankoviću - ti je to za zgled?


http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=& ... H-G5GMNdxA


Ali pa Medeja Novak?
Default avatar
če se boš tko ustrigla kot je npr na 5. sliki nimaš nobenega dela z urejanjem. bolj ko skuštraš bolj naravno uzgleda in preprosto. js mam tako frizurco. pa sm zadovoljna. sm imela prej paž,pa sm čez noč zaželela si spremembo. no in ta sprememba traja že 3leta.. men je fayn..
Yonix
Default avatar
Ne nori je napisal/a:
Prvič, tale slika ni ravno dobro izbrana, ker se na njej frizura ne vidi.

Drugič, kaj ima dolžina las veze s tem, komu kaj piše?

Tretjič, staro pravilo je, leta gor, lasje dol.))))
Default avatar
frizura je napisal/a:
Tole je sploh najslabša fotografija Marte Kos.
Sicer pa njej ta kratka frizurca super paše.
Kar se pa tiče pravila leta-lasje, ne, se ne strinjam. Imam par prijateljic mojih let (50), ki jim dolgi lasje super pašejo.
No, meni pač ne, čeprav bi si jih želela. Sem se tam nekje okoli 40.leta čez noč odločila, rekla frizerki "reži" in od takrat dalje sem super zadovoljna s kratko frizuro. Bi imela tako kratko kot Marta Kos, ampak tako kratki lasje mi pa tudi ne pašejo :(
Default avatar
No tele slikice ki jih ti opisuješ 2 in 4 so pa itak en kratek PAŽ. Tko da kar pogumno ne vem zakaj ti ne bi pasale ker če ne boš zadovoljna boš do spomaldi imela že vsaj 6cm daljše.. kar pogumno
lp
Default avatar
Meni je 2. fotografija fajn všeč. Progaj, saj lasje itak hitro nazaj zrastejo.
Default avatar
Je vseeno kaj je monovkam všeč ali pa ne. Pojdi do frizerja in ti bo že on svetoval kaj TEBI paše na TVOJO obliko glave.
Niso vse frizure za vse vse ljudi
Default avatar
2. in 4. sta spedenani frizuri, če ne boš uporabila fena, laka in pene, verjetno ne bo frizura tako stala. Kako točno bi stala, je pa odvisno od tvojih las. Najbolje ti bo znal svetovati frizer, ki bo videl tvoje lase (so tanki, debeli, gosti, redki, valoviti, ravni,...)
Default avatar
787 je napisal/a:
Se strinjam. Je pa veliko odvisno tudi od frizerja. Eni, znajo, drugi pa spet ne. Jaz sem dala že dost frizur skoz in pri kratkih je sploh pomembno, kako si postrižen. Pa tudi tip las, oblika obraza... Tudi meni je tak kratek razmrščen paž zeloo všeč. Na žalost samo na drugih, meni ni pasal. Iz dolgih in čist kratkih sem po nekaj letih zdaj spet na dolgih, čeprav sem kot kratkolaska vedno rekla, da dolgih pa nikoli ne bi več imela. Pa so se mi po porodih lasje začeli kodrat in so dolgi čisto kaj drugega kot prej, ko so bili ravni. Nasvet kakšnega priljubljenega frizerja potem pa naj pade odločitev.
Default avatar
Sem šla iz dolgih,ki sem jih nosila 30 let na extremno kratke, no sedaj imam frizuro ala št.3.Mi je pravi užitek spreminjati frizure vsake nekaj mesecev.
Ne dopusti, da boš celo življenje sužnja dolgih las, ki si jih ne upaš ostrič:))))))))
Default avatar
nisem frizerka je napisal/a:
To je res. Če si ne boš znala sama doma tako urediti pričeske ali če tvoji lasje ne bodo hoteli "stati v takem položaju", boš razočarana. Tudi jaz ti svetujem, da vprašaj frizerja za nasvet. Drgač sta pa frizurci res ful lepi, meni osebno je 4. fantastična.
Default avatar
Ne nori je napisal/a:
A si hotela sporočit tudi svojo politično usmerjenost v temi, ki nima obene zveze ne z avtorico, ne z dolgimi lasmi, ne z željo, da vemo za tvojo politično usmerjenost. Pacientsko, res.
Default avatar
sprememba je napisal/a:
Tale prva frizurca se meni zdi super! kakšno imaš pa barvo las? pomojem pri tej frizurci ni nekaj ful pedenanja, pač ko jih umiješ si oblikuješ, potem pa z likalnikom potegneš zjutraj tiste laske, ki se ti čudno obrnejo. pa kaka pena za malo volumna. ampak bodi prepričana da si želiš kratke, da ti ne bo žal čez 2 meseca:)
Default avatar
aja, sem pa imela v mislih 4. frizuro:) 2. mi ni tok všeč...