Starševski čvek

Dobra vila Maja - v čem je fora??

Default avatar
Torej povsod vidim neke članke o dobri vili Maji...in neko žensko, ki je vedno v kiči roza frfotajočih oblekcah. Vem da ima kolumno, ampak mi je neberljiv. Mi pove kdo na hitro za kaj sploh gre pri tem. Je to firma, ki nekaj prodaja al kaj?
Default avatar
Prodaja knjige.
Default avatar
Ja, kaj ne znaš pogooglat? ne obstaja samo mon na internetu.
Default avatar
Lahko dobiš sladkorno, če preveš klikaš...
Default avatar
Punca je pač našla tržno nišo za služit denar. Ker ji to, kar dela, očitno tudi zelo leži in v tem uživa, je morda tudi zelo uspešna. "Razpasli" pa so se ona in njej podobni zaradi trenutne situacije doma in po svetu. Vsi imamo vse, pa vendar se nam zdi, da nam nekaj manjka... in oni nam to poskušajo prodati :-)
Default avatar
Imela je probleme v odnosih, službo in itd....in preko knjig, ki so zadnja leta prepoznavna tudi sama začela to tržiti. Sigurno pa je to veseli in uživa v tem in ji nudi tudi kar lep zaslužek.
Default avatar
no pa lahko lepo zaključimo teme o lakoti od včeraj. za vse je težko dat, vedeževalkam, prodajalcem megle in lepih obljub pa brez problema.
Default avatar
Delala je v marketingu, ko je izgubila službo je pa ustvarla svojo znamko (Dobra vila), ki jo trži po Sloveniji - to je realna predstava.

V javnosti pa se kaže kot neka wonder woman, ki je prišla rešit svet.
Default avatar
Nobene posebne energije ni čutiti, o kateri tako pripoveduje, je pa slutiti zajeten kupček denarja. Od enega predavanja zasluži tudi do 500 evrov za 2 uri "pravljičnega" nakladanja o čarobnosti življenja. $.$
Default avatar
No, če ljudem pomaga... Je pa vedno moja prva misel, ko jo vidim, kako lahko ena načičkana, namazana, dizajnersko oblečena, očitno materialistično usmerjena ženskica, predava o duhovni rasti ?!?
Default avatar
Iz oddaje PREVERJENO - Aparat za dobro počutje.

Prispevek o kvazi prodajalcih dobre energije. Od 5.31 min naprej pa zveni tako, kot bi poslušal Dobro vilo Majo - grozno, no!!!! Vse je popolnoma jasno - za denar se gre!!!!!


Vredno ogleda!!!!!


Link: [url=http://http://24ur.com/bin/video.php?me ... id=3739066
Default avatar
Iz oddaje PREVERJENO - Aparat za dobro počutje.

Prispevek o kvazi prodajalcih dobre energije. Od 5.51 min naprej pa zveni tako, kot bi poslušal Dobro vilo Majo - grozno, no!!!! Vse je popolnoma jasno - za denar se gre!!!!!


Vredno ogleda!!!!!


Link: [url=http://http://24ur.com/bin/video.php?me ... id=3739066
Default avatar
Osebno jo poznam ze vec let. Moram povedati , da me je zelo razocarala, skupaj smo bili pri enem vecjem projektu, je cenkala, bila nesramna ko je dobila svoje nas pa tudi pozna ne,... Knjige ki jih pise so identicne kot od avtorice Louise l. Hay. Tako da tele njene ideje so samo kopije tujih avtorjev. Vsa predavanja polna sebe Jaz sem, jaz bom.... Kar bruha se mi. Se pa strinjam da je iznajdliva, da izkorisca folk, da zaradi tega izgubljajo kvaliteto tudi tisti ,ki so ok. Da se sili v rotarijce..... Kje je tu kaka poniznost in pomoc ljudjem. Da je izgubila sluzbo se je tudi treba prasati zakaj ? Me prav zanima ce je bilo tle tudi jaz sem bila dobra , pridna uspesna in so me odpustli..., sigurno je bila zrtev da so jo izkoriscali, da je bila ful uspesna in ni znal direktor tega ceniti.... Ful je hodila k vedezevalkam sedaj pa se dela kot da je vse sama dojela...... No , saj jo je folk ze nastudiral , me prav zanima kaj bo potem ko tu ne bo vec zasluzka???? Lp
Default avatar
Toni ssrt se popolnoma strinjam.

Pač napumpan ego in vizija - denar. Za govoričenje tja v tri dni se lahko zasluži dobre cekinčke in to Maja zlo dobr ve.

Pomoč drugim? S čim? Hvaljenjem samega sebe? Ne, hvala.
Default avatar
Manipulatorji imajo o sebi veličanske predstave. So narcisoidni, zagledani vase in prepričani, da so poklicani. Nimajo empatije, občutka za stisko sočloveka. So egocentrični in ne upoštevajo stališč drugih.

Znano?
Default avatar
Vase zagledana,egoistična,pocukrana,materialistična kvazi vila!Ne prenaša drugače mislečih!100%-na plagiatorka knjige Zakon privlačnosti.Prebereš eno njeno sladkorno knjigo-si prebral vse.Kot cukrasta mehiška limonada.V vsaki knjigi se ponavlja kot stara zgurana plošča.Skratka,prebira knjige z duhovno vsebino in potem to zmeče v svojo knjigo,ali pa naklada na njenih "čarobnih predavanjih".Ko prešteva denar naivnih ljudi,se sladko smeji kako gladko ji nasedajo.Če bi poznala besedo karma,bi vedela,da se ji bo enkrat vse vrnilo.Zato,draga Kvazi Vila-kar boš sejala,to boš žela!!!!!!!!!!!
Default avatar
Jaz bom pa takole povedala, v trenutnih časih fejst potrebujemo pozitivne ljudi. Če bi bili vsi taki negativci kot večina vas, ki je tako nevoščljivo in negativno pisalo potem ne bi bilo čudno , da svet propade. jaz delam v vrtcu z otroki in verjemite mi, odkar obračam vse na pozitivno, so tudi otroci drugačni, če bi vsi tako delali z otroki bi bilo veliko lepše in se ne bi razvijali v mladino brez spoštovanja do starejših in do samih sebe. Še to, mladina , ki dela v vrtcu preko študedenta, večina za nikamor!!!. To se vse tika, dovolijo si kot bi bili direktorji ne pa študentje...ni čudno, da ne dobijo služb. Pa samo živo jamranje, npr. Kdo mi bo pa plačal ker moram 10 minut podaljšat, ker se en otrok vedno ob štirih pokaka? Seveda ga ne previje, ampak ga enostavno odda, drugi vzgojiteljici. Sramota! Dejte, pozitivno usmerjajte svoje otroke in jim ne kritizirajte vsega naokoli. Sigurno je bolje za vse, da smo pozitivni. Preverjeno!!!
Default avatar
Pa še nekaj, še nikoli nisem plačala za njeno predavanje :) Ima veliko brezplačnih variant!
Default avatar
Resnično sami negativci in blek sploh to brat,a imate pravico do svojega zateženega mnenja,imate pravico jokat in stokat in drugim pod prste gledat. Strinjam se s predhodnico Harley davidson girl,verjamem,da smo zmožni spremeniti svojo realnost,pravzaprav vibracije v svetu z žensko energijo,z dobrimi mislimi,želim si,da bi bilo še več takih Maj pri nas,pravzaprav verjamem,da več kot jih bo,bolje nam bo šlo-ni nemogočih poti,verjamem v lepši jutri.