Starševski čvek

Honda CRV meni vroč avto!?!

Default avatar
Z možem sva bila tik pred odločitvijo za polno opremljenega grand scenica, sedaj pa je prišla ideja za tegale http://avto.over.net/aktualno/novosti/n ... cr-v-2012/

CRV je meni čisto hud avto, a ZELO drag. Vsaj v primerjavi z Renaultom. Kaj menite a bo bencin in plin skupaj dobra zadeva? Vam je všeč ta avto?
Default avatar
tale hunda je lepa na pogled a draga
Default avatar
Kot prvo, tukaj gre za suv, kar že po defaultu pomeni višjo ceno. Sploh v kombinaciji s kakšnim avtomatskim menjalnikom in štirikolesnim pogonom.

Kot drugo pa, ja, Honde so drage, sploh če primerjaš z budget proizvajalci (Renault, Opel, Fiat, Citroen, ...), zato se moraš sama odločiti, ali ti bolj renomirana firma (in domnevno boljši materiali, večji luksuz) pomeni toliko, da plačaš razliko v ceni ali ne. Dilema je ista kot v tistih neskončnih debatah o nemških avtih (opel izvzet), kjer eni trdijo, da so precenjeni, drugi pa da so dejansko toliko boljši. Če vprašaš mene osebno, potem lahko rečem, da smatram Hondo kot kvalitetno firmo, sigurno vsaj en rang višjo od budget proizvajalcev in če bi imel na voljo toliko denarja, bi resno razmislil tudi o CRV-ju. Ker pa ga nimam, se moram zadovoljiti z avtom do max. 20 tisoč evrov.
Default avatar
konkurenčni outlander od MB-ja, po tesriranju CRV-ja in outlenderja, je slednji prevladal in vozimo ga že 5 let, sedaj čakamo na nov dizajn ta, "šark" verzija, ki ga sedaj prodajajo mi ni všeč.
Default avatar
Preberi prvi stavek v pozevavi: Leta 1995 se je prvič pojavila Honda CR-V, z letošnjim novembrom prihaja na slovenske cesta zadnja različica tega priljubljenega modela SUV, ki se je z leti spremenil v smer potniškega vozila. ... in tudi meni zgleda bolj kot enoprostorec