Neplodnost

prodam cellfood

Default avatar

54321

Prodam flaško Cellfood kapljic, zraven pa po želji podarim še polovičko druge flaške. Cena 30 eurov.
Prodajam jih, ker sem začela z enim drugim dodatkom in ni pametno obojega jemati istočasno.
Default avatar

g.g.

Jaz bom pomoje še spila tole eno flaško, ki mi je ostala. Mi samo poveš za kateri drugi dodatek si se odločila? :)
Default avatar

54321

Pred kratkim sem bila pri enem bioenergetiku, ki ima baje zelo dobre rezultate (pred tem sem obiskala še najmanj 5 podobnih, ampak očitno upanje umre zadnje:). Meni in možu je priporočil koloidno srebro. Le to naj bi uničilo vse bakterije in vnetja, ki jih imava (jaz sem res imela zelo pogosta vnetja mehurja in kot posledico vnetij imam tudi neprehoden jajcevod) in nama pomagalo pri naravni zanositvi... bom sporočila, če bo to res pomagalo.
Default avatar

amelija

54321 kolikor poznam in uživam kaloidno srebro vama bo lahko pomagalo pri vnetjih, nikakor pa ne pri naravni zanositvi - vsaj mislim.
Koliko kapljic na dan pa vama je predpisal oz. kakšno dozo imata. No je pa res kot praviš upanje umre zadnje.
Jaz tudi jemljem cellfood kapljice pa mislim da se jih bi lahko jemalo s kaloidnim srebrom, saj naj bi bile kapljice kot hranilo oz. kisik celicam kar je samo pozitivno in po mojem ne bi motilo "delovanje" srebra , lahko pa da se hudo motim.
A je vama bioenergetik priporočal za prenehanje kapljic?
Default avatar

54321

Amelija, pojma nimam, če bo pomagalo in kako naj bi to pomagalo, vendar kot sem napisala- upanje umre zadnje:) Veliko sem prebrala o srebru in mislim, da škodit ne more. Glede kapljic Cellfood pa je tako, da sem jih 3 mesece jemala, pri zadnjem postopku pa rezultat ni bil bistveno boljši.
Jaz jemljem 3 zamaške srebra, mož pa 4 (ne vem, koliko mililitrov je to). Bioneregetik ni odsvetoval Cellfood kapljic, je pa rekel, da ne ve kako bo to vplivalo na srebro. Zato smo se odločili za (še eno) spremembo.