Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Partnerjev mladostni prijatelj

Default avatar

Vlasta 35

Znašla sem se v situaciji, v kateri ne vem točno kaj bi bilo dobro narediti. Morda pa mi bodo vaša mnenja osvetlila zadevo tudi z drugačnimi pogledi.

Stara sem 35 let, že 12 let srečno poročena in z partnerjem se imava super. Imava tudi dva otroka in imamo se čisto fajn. Družinsko življenje v pravem pomenu besede.

Tudi v seksu se z možem ujemava odlično. Sicer, ko sem bila še precej mlajša, sem bila dokaj "živahno" dekle in mi ni bil problem skoči med rjuhe z nekom tudi samo za trenutno potešitev ali zabavo. Ampak zdaj sem resna žena in se tega seveda ne grem več, niti ne čutim prav nikakršne potrebe po tem.

No in sedaj k problemu, ki to za sedaj niti ni. Mož ima prijatelja iz rane mladosti. Ima ga rad in veliko se družimo. Ampak on je sam. Brez ženske. Čeprav bo kmalu star že 40 let. Je pač še devičnik. Tako pravi moj mož. On ne pravi nič na to temo.
Zdaj brez ženske je pač zato, ker je v kontaktu z njimi obupno neroden. Zamrznjen, sramežljiv, kaj ti jaz vem kaj je narobe z njim, ko pride do kontakta z ženskami.

Včasih se z možem o pogovarjava o njem, posebej takrat ko sva še posebej srečna in se nama smili, ko je tak. Nekaj tednov nazaj pa moj mož predlaga, da bi morda jaz seksala z njim. Kar tako, da prijatelj vidi in občuti kako to gre, da prebije led.
Moj ugovor na hipotetično situacijo je bil, da mu enkraten seks ne bo prav nič koristil, da bi on rabil nekaj mesecev spolnega življenja, da bi se navadil ženske tudi z te strani. (Saj drugače je veliko v ženski družbi, ampak to je le samo služba.) No moj mož mi je na ta pomislek odgovori, da ni problema, naj pa pač seksam z njim večkrat.

Jaz imam moža rada. Za nobenega drugega, ga ne bi zapustila in on to dobro ve. Na vprašanje, kaj če ga bom zapustila zaradi prijatelja, pravi kar daj, potem sem se pač totalno motil o tebi.
Donekle tudi ločujem seks in ljubezen in vem, da se oboje lahko dopolnjuje, oboje pa lahko doživljamo tudi povsem ločeno. Predlog mi niti ni zelo všeč, niti se mi ne zdi tak problem.

Situacija in predlog mojega moža nekako zabavata, po drugi strani pa bi menda to koristilo tudi prijatelju. Seveda mu ni povedal še nič, mu pa je že večkrat namignil v šali kot: Ti bom začel Vlasto posojati, če si ne dobiš ene ženske.

Najbolj se nagibam k rešitvi, da bi rekla prav, če sta onadva za, potem bom tudi jaz. Ampak sama se naj zmenita vnaprej, kdo bi lahko bil prizadet, kajti jaz ne bom. Moj karakter je za kaj takega pretrden.

Kaj menite vi?
Default avatar

krtacka

uhh, težka! Mislim, da tega nebi smela narediti, saj je prijatelj konec koncev le sam odgovoren za svoje življenje. Če ga boš še ti začela iz usmiljenja pedenat, pa sploh ne bo nikoli ugotovil, kako si dobiti žensko.

Si kdaj pomislila, če je mogoče gej in ima bogato spolno življenje, pa o njem pač ne upa govoriti?
Default avatar

antilopa

Vlasta 35 je napisal/a:
A to je scenarij za novo telenovelo? Nisem vedela, da obstaja nova vrsta dobrodelnosti - da mož, ki tako ljubi (???) svojo ženo, tej predlaga, da seksa z njegovim prijateljem. Če je slučajno kaj od tega res - pustite tega devičnika pri miru. Naj si sam poišče žensko. Če pa ne zna, pa bo ostal sam.
Default avatar

Robi...

[quote=""Vlasta 35""]
Kaj menite vi?
[/quote]
Da zna to zakomplicirati in popestriti vajin odnos. Mogoče si pa to tvoj mož tudi želi, da bi njemu kdo posodil svojo ženo...Ne vem..Vprašaj ga.
Default avatar

antilopa

Jaz bi se vprašala, zakaj je moj mož naenkrat postal tako "širokogruden" v smislu toleriranja spolnosti z drugim moškim. Ne vem, mogoče sem preveč sumničave sorte, ampak jaz bi posumila, da je mož nekaj že sprobal z drugo žensko in sedaj želi "porazdeliti" krivdo. A preveč filme gledam? :)))
Default avatar

krivokljun

Vlasta 35 je napisal/a:
Vkolikor tole ni spet ena izmišljena nategancija, samo tole: tvoj mož na tvoje pomisleke nonšalantno odgovarja in zvrača celotno odgovornost za posledice vajinih dejanj nate, ti pa dobiš kaj konkretno?

Oprosti, ampak tale tema je tako neverjetna, da kar drugim meči pesek v oči.
Default avatar

krivokljun

antilopa je napisal/a:
Jasno in glasno bi napisala, da njen mož tako ljubi svojega prijatelja, da želi delit z njim svojo ženo. Morbit pa bi se moral kar mož zmenit s tem "prijateljem" ali pač udarite trojčka, se bo prijatelj veliko naučil iz tega, 2 muhi na en mah :D
Default avatar

SparPlus

Vlasta 35 je napisal/a:
Je vsaj do prvega poljuba prišel?
Default avatar

krivokljun

SparPlus je napisal/a:
Se ti zdi, da je uspeh za nerodnega 40-letnika doživeti 1. poljub?
Default avatar

Marko

Vlasta 35 je napisal/a:
Da bi te tale trditev znala še kako presenetit v drugo smer v primeru, da bi prišlo do česa nepričakovanega. In ko bo, boš sama prav tako odgovarjala za njih. Pravzaprav boš odgovarjala predvsem in samo ti, čeprav ideja ni bila tvoja.
Kaj pa, če ti bo mož kasneje vse skupaj očital? Nenavadne stvari se gresta. Kaj takega sploh še nisem slišal. Slišal sem že, da nekdo poskusi v troje, ali pa da svojemu partnerju priskrbi nekoga tretjega in opazuje, da bi pa nekomu na ta način "reševal" življenje, pa še ne.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Robi...

Marko je napisal/a:
Čeprav je avtorica sedaj žena, to ne bi bilo za njo nič posebnega. In verjetno mož tudi pozna to, kar je sama napisala.
[quote=""Vlasta 35""]
Sicer, ko sem bila še precej mlajša, sem bila dokaj "živahno" dekle in mi ni bil problem skoči med rjuhe z nekom tudi samo za trenutno potešitev ali zabavo
[/quote]
Ta zgodba mi prav tako diši na neko zabavo. :)
[quote=""Vlasta 35""]
Ampak zdaj sem resna žena in se tega seveda ne grem več, niti ne čutim prav nikakršne potrebe po tem.
[/quote]
Ampak tvoja trditev nekako ne ustreza naslednji trditvi:
[quote=""Vlasta 35""]
Najbolj se nagibam k rešitvi, da bi rekla prav, če sta onadva za, potem bom tudi jaz.
[/quote]
Default avatar

zmedena_samica

Če ste vsi trije za, ne vem zakaj rabiš pobudo ali nasvete ali kaj tretjega iz foruma in če boš ti tista, ki bo najmanj prizadeta, potem pa sploh ne vem zakaj se sekiraš? So pa tudi dekleta na poziv na razpolago pa mu takšno, ki ima najraje neizkušene častita, da ne boš ravno ti "posojena" razen, če si želiš to biti :)
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]
Default avatar

Robi...

zmedena_samica je napisal/a:
Ljudje se ne spremenimo, ko stopimo v zakonski jarem. :)
Default avatar

zmedena_samica

Robi... je napisal/a:
Ne vem če res, najboljša prijateljica (iz časov SŠ) je po cca dveh letih zakona postala povsem druga oseba - iz pretežnega sangvinika in melanholika je postala popoln kolerik....me prav zanima kam jo to pelje oz kje so razlogi za te spremembe temperamenta.
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]
Default avatar

matjazko

zmedena_samica je napisal/a:
Temperament se ne spreminja, značaj pa.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar

usekanci

po moje je tvoj prikriti homič in sedaj bi rad najbrž poskusil še trojčka s prijateljem in s tabo.
Default avatar

Robi...

zmedena_samica je napisal/a:
Zaradi spremembe okolja, lahko pridejo do izraza še tisti skriti deli naše osebnosti. Ni pa se v njej zgradila druga osebnost in drugačne želje ter prepričanja.
Default avatar

zmedena_samica

Robi... je napisal/a:
Ne vem, vem pa da jo pogrešam takšno kakršna je bila prej, taka kot je zdaj mi nikakor ne odgovarja.
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]
Default avatar

chatterbox

In kaj poreče srečni bivši devičnik?

Recimo, da je tale telenovela resnična (čeprav bi se bi meni osebno zdela verjetnejše, da bi ženska sanjarila o tem, da vzame frendu devištvo, ne da jo mož ponuja naokrog v take svrhe). Resno verjameš, da bi mu v takih okoliščinah sploh vstal?

Sam eni pa imate domišljijo, res.
Default avatar

antilopa

chatterbox je napisal/a:
Ampak vseeno lahko pritrdiš, da se je avtorica Vlasta spomnila nekaj novega. V dosedanjih žajfnicah nisem opazila, da bi nekdo iz humanitarnih razlogov ponudil svojo ženo, da vzame devištvo dobremu prijatelju. :))