Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Sebastijan Nemanič, fitnes trener FZS • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

zeleni čaj metasys hujšanje in boljše počujte

Default avatar

alenka00

ej punce, tole vam še javim.. sedaj že od septembra uživam kapsule zelenega čaja ( ne morem ga pit ker mi ni dober;() in se počutim fino. Shujšala sem 4 kg. Res je, da se več gibljem, ker imam več energije in kar ne morem biti pri miru. Koža imam lepšo. Smo bili včeraj z sorodniki na kosilu in se mo vsi hvalali kako žarim. Je pa res da sem bila po enem tednu uživanja metasysa sva pikasta ( koža se je čistila) in kar tresla sem se od neke napetosti. če katero zanima.. toplo priporočam
Default avatar

kalisi


Za tole sem pa že na morju brala v eni hrvaški reviji. Pa sem mi potem ni dalo it v lekarno. Bom probala pa javim kako in kaj.
lp k
Default avatar

aknalb

Jaz pijem zeleni čaj in se tudi jaz boljše počutim.
Default avatar

marina73

no sem naročila in bom poizkusila, da vidim kaj in kako. Že če bom imela več energije in se bom posledično več gibala sem že na pol poti do zmage.
srečno
Default avatar

vera petelinkarZelo lepo postavo ima. Jaz takšna ne bom nikoli.
Sem pa prebrala, da hvali učinke zelenega čaja.

lp vera
Default avatar

aknalb

Punca ima res lepo postavo, samo ona telovadi vsak dan in še trenerja ima.
Default avatar

lepotickamicka

naročila in dobila... sedaj jemljem že 5 dni in imam res več energije sploh dopoldan sem čisto naspidirana;). Čakam da sem mi začne na laseh in nohtih poznat, ker imam res eno revščino. ;)
lep sončen dan
Default avatar

mojca ban

Ali se to lahko nabavi samo po pošti?
Default avatar

miška siva

Ali se to dobi tudi v lekarni? Ali katera ve?
Default avatar

mila jera

Evo sem v petek dobila paket. takoj začela z jemanjem. bomo videli kaj in kako. je pa res, da ko nekaj začneš jemati, da se boš počutil bolje in da boš dal kakšen kg dol avtomatsko začnek bolj pazit pri hrani, se več gibat. Danes sem namreš že na orbitreku bila 30min..Pa zvečer še ena runda pa bo...
srečno
Default avatar

vidra vodna

Ali je to samo za hujšanje ? rabim samo nekaj da mi malo dvigne energijo. Sem ravno končala z dieto 3M in sem brez energije in čisto povožena in sem že začela segati po sladkarijah ( čokolada)
hvala in lep dan
Default avatar

mila jera

jemljem že dober teden in se koža prav čisti. Srbi, pikice in mozolčki.. Se pravi, da detokscizacija deluje. Urin ima močnejši vonj. Drugače pa imam res veliko več energije in sem se začela gibat veliko več kot sem to počela prej. veliko je v glavi.
lep dan..
Default avatar

lepotickamicka

Evo da vam javim:
-4 kg
- energije full preveč ( pravi moj mož,))
- počutje super
- koža se mi je popravila (sem imela pa res po enem tednu full spuščajev!!)
Mislim, da sem lahko zadovoljna z uporabo tega..
Default avatar

mila jera

No sedaj jemljem metasys že 14 dni. Imam 3 kg manj in počutje je fenomenalno. Migam in migam pa še zvečer nisem zmatrana ;) Jaz sem zelo zadovoljna. rada bi izgubila ene 8 do 10kg ampak počasi in sigurno tako, da potem en dobim vse nazaj. Mene je prepričal zaenkrat!
Default avatar

fanclub

mila jera je napisal/a:
Zdaj se ga dobi tudi v spletni lekarni!

Jaz zaenkrat še oklevam, no mogoče...
Default avatar

vidra vodna

Evo tudi jaz sem se prepričala in naročila tole. Zaenkrat razen o povečanju energije še ne morem govoriti. No pa tudi to je za mene že kar fino, da vsaj nisem tolk prekleto zaspana popldan in vsaj kaj uspem narediti. Javim vam še kako in kaj z kožo nohti in prevsem z lasmi.
lep snežni pozdrav
Default avatar

milenaa

Evo včeraj kupila v lekarni. Se po novem tudi v lekarni dobi. Rada bi počasi pa sigurno in zdravo premenila nekaj pa mogoče še kakšno kilo dol dala. Začnem jemati in vam javim kako se odvija situacija.
Default avatar

mila jera

Meni je super. izgubla sem 5 kg ( res pa je da jih imam kar nekaj viška) Energije imam res veliko. tako da sem full pridna in telovadim vsak dan. Na račun tega sem se odpovedala sldkarijam, ker če sem že vzela Metasys potem moram vsaj nekaj spremniti v prehrani, ker brez nič ni nič. No pa še to nisem bila še nič prehlajena ;) AMEN.
srečno
Default avatar

fanclub

fanclub je napisal/a:


Evo, tudi jaz sem nabavla - POROČAM!
Default avatar

vesna zelenjavna

Tudi jaz sem nabavila. IN sem se kar malo ustrašila po nekem 4.dnevi mi je srce začelo tolčt, glava bolet, mravlinčaste roke in noge se imela. TO je trajalo par minut.. Potem pa kot, da nič ni bilo in sem bila dobro. Je pa res, da kadim in po teh nekaj minutah, ki sem jih imela sem potem kar začutila nek odpor do cigaret. ( RAZSTRUPLJANJE!!!) Tako, da sem sedaj to grdo razvado zmanjašala na minimum in upam da jo bom tudi opustila. Imam veliko energije in se počutim odlično.
srečno v novem letu

Moderatorji

Sebastijan Nemanič , fitnes trener FZS
sebastijan - osebni trener
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic