Forum.Over.Net

Starševski čvek

Dišeče sveče - katere kupujete?

Default avatar

svečica

Rada imam dišeče sveče. Zanima me, katere kupujete, da, ko gorijo res oddajajo vonj? V trgovini, ko povonjam imajo nekatere res intenziven vonj, vendar potem, ko prižgem ni tako. Kupujem osvežilne vonje, trenutno imam pomarančo.

Hvala za mnenja.
Default avatar

Jalapena

Jaz imam raje eterično olje, z dišečimi svečkami je pa res tako, da v trgovini dišijo, ko jo pa doma prižgem, pa ni tistega obljubljenega vonja. Edina, ki je res oddajala vonj je bila pa od airwicka, tista ki spreminja barvo - sem jo slučajno dobila za darilo.
Default avatar

Svečica

Tudi velika ljubiteljica sveč in po mnogih brezveznih nakupih, kjer je, kot praviš, sveča v trgovini dišala, doma pa potem sploh ne lahko rečem, da so edine, ki res dišijo, sveče Yankee candle. Sicer niso poceni, vendar vredne svojega denarja. Pri nas jih prodaja Vonj narave (tudi preko spleta), če pa greš na njihovo spletno stran lahko spletno uživaš neštete vonje, v katerih jih delajo. No, pa saj jih tudi pri nas kar nekaj dobiš. Priporočam!
Default avatar

bela zima

Yankee candles, definitivno! Meni je trenutno všeč soft blanket ...
Default avatar

Jabolko

Evo, jaz sem ravno danes o tem razmišljala. Končno sem našla svečo, ki res diši. Našo, od Ilirije, vonj jabolko. Kupila v DM.
Default avatar

tina90

meni so full dobre dišeče sveče Yankee Candle. do konca meseca imajo na njihovi spletni strani www.yankeecandle.si tudi 20% akcijo na naročilo. pri naročilu samo vpišeš promo kodo "AKCIJA".

sem pa zadnjič poskusila neke dišeče sveče, ki sem jih našla v šparu ... bleh. brezveze. ne samo da niso dišale, prav smrdele so mi. yankee so mi za zdaj OK, ker imajo res dober vonj. one with nature pa še nisem poskusila, bo treba probati tudi to :)