Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

Dobri fantje dobijo ostanke?

Default avatar
Zadnje čase razmišljam o tem zakaj dobri fantje niso puncam zanimivi kot potencialni partnerji...jaz sem eden izmed teh dobrih fantov star sem 21 let in še nikoli nisem imel punce...nisem nek vzvišan model, ki misli, da bi se morale vse punce tega sveta za mene zanimat...ampak nekako to, da pa nobeni nisem toliko všeč, da bi z menoj želela imeti resno zvezo pa res ne razumem.
Nimam se za popolnega človeka ampak nisem pa nek slab človek oz fant...moj izgled je povprečen mogoče celo štrli iz povprečja vsaj tako mi moji prijatelji in bližniji pravijo, sem urejen, skrbim za svojo higieno, postrižen pobrit...sledim modnim trendom in se oblačim primerno tej dobi, študiram na enem izmed težjih faksov, občasno tudi delam (toliko kolikor mi moj čas dopušča), ukvarjam se s fitnesom (tako da skrbim za svojo telesno težo), ukvarjam se z raznimi športi ne proffesionalno ampak na neki rekreacijski stopnji.
Spoštujem ženske in nisem tolko sramežljiv rad se pogovarjam...tudi če o neki temi ne vem veliko me ni sram vprašati in pokazati zanimanje...nekako dobim občutek, da sem puncam dolgočasen ker sem "nice guy"...da ne bo kdo narobe razumel nisem eden tistih copat pač pa moški ki je pripravljen sprejeti kompromis če je na to tudi pripravljena ženska.
Pogovarjal sem se z mnogimi uspešnimi osvajalci katerim uspe dobiti dekle...večina njihovij metod bazira na laži in res ne razumem zakaj ženske padate na to zakaj...vas to tolko privalči? Vsi so mi predlagali, da tudi jaz to delam ampak tega ne zmorem ker nočem imeti zvezo, ki bazira na lažeh.
Moram priznat, da me že kar malo skrbi vsi ti osvajalci dobijo te punce in se z njimi spustijo v spolne odnose potem pa jih ti "frajerji" pustijo potem smo pa vsi moški prasci...počasi me ženske res spravljate v jezo...ne vse samo nekatere res ampak res nonstop ponavljate napako in se spuščate (oprostite izrazu) izkoristit kretenom...prosim vas če mi poveste zakaj to delate...mnogi mi pravijo ah fant počakaj tja do 30 leta do takrat se bodo vse zresnile...ja se bodo zresnile takrat ko za njih frajerji ne bodo imeli intersea takrat pa bom jaz dober fant oz fantje podobni meni morali pobrati ostanke.
Nekako se s tem res ne morem sprijaznit vso svojo mladost,nedolžnost in svojo svežino daste nekim kretenom za katere ste dobre za par "uporab" potem pa vas niti ne poznajo več in to ponavljate dokler lahko dobite frajerja...ko pa spoznate, da vas frajerji ne šmirglajo več pa rečete ej ti "nice guy" evo kle sem zdaj me maš pa lahko...prej nismo bili dobri zdej pa smo... :(
Ni mi samo do seksa, da nebo kdo dobil napačne ideje o meni rad bi resno zvezo v kateri bo iskrenost,spoštovanje in ljubezen potem pa šele seks.

Zelo bom vesel če boste komentirali vsi tako punce kot fantje.
Default avatar
pri 21 letih, ti res ni treba obupati. če si res tako fajn, potem bodi fajn še naprej in pridno študiraj. potem se zaposli, pojdi na svoje in ti povem, da boš imel žensk kot toče. Pri tebi se mi zdi edini problem morda le to, da padaš na lepotice in misliš, da bo zate dovolj dobra samo super manekenka, da se boš hvalil pred prijatelji. Spusti kriterije in se začni pogovarjati tudi z manj opaznimi ženskami. Ponavadi so bolj zanimive kot lepotice, po katerih vzdihuješ sedaj.
Default avatar
timeflows je napisal/a:
Preresno razmišljanje za tvoja leta. Zato pa nobene ne dobiš, ker tvoje vrstnice prestraši tvoja pretirana "resnost". Da so vsi tipi, ki dobijo, kreteni, pa je samo tvoja samotolažba.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
Prvo kot prvo nice guyi ne zvenijo obupano, ti pa zveniš obupano, to ženske odbija.
Drugo: star si 21 in imam občutek iz zapisanega, da bi se najraje že kar poročil. Ne se tako zaganjat, ne vem, mogoče si v reali drugačen, ampak tule deluješ kot, da želiš žensko takoj privezat nase. Mogoče daješ obučutek, da bi visel na punci? Jaz sem dosti starejša od tebe, ampak imam obučetek, da bi me človek kot si ti, dušil. Sprosti se. To ne pomeni, da pij, žuraj, ampak preprosto, daj ženski dihat.
Potem imam občutek, da imaš slabo mnenje o ženskah, o vseh? Če si se zagledal v par žensk, ki so bile take kot jih opisuješ, pa si potem jezen na vse?
In iz teksta sem dobila občutek, da mora biti ženska nedolžna ali se mogoče motim? Huda zahteva. Če bi bila recimo jaz tvoja simpatija in ti moja pa bi mi namignil, da bi bil z mano le, če sem nedolžna, bi jaz pobegnila pa čeprav bi bila nedolžna, ker bi dobila občutek, da si zelo zadrt.
Pa da ne bo pomote, nisem nikoli žurala, nikoli popivala in tudi nikoli mi niso bili taki frajerčki všeč,a mapk vseeno mi ti ne deluješ kot nice-guy.
Default avatar
timeflows je napisal/a:
Poglej odgovor je zelo enostaven, nobeni ali pa veliki večini nisi in NEBOŠ zanimiv zato ker deluješ kot moški v 40tih namesto v 20tih... samo zamenjaj faks z službo in delo ko dovoljuje čas z počivanjem ko dovoljuje čas pa si moški v 40tih ali pa v poznih 30tih.... Zaradi takega delovanja in vtisa ki ga daješ boš tudi zanimiv šele ko bodo ženske v zgodnjih in srednjih 30tih.

Kje pa je iskrica v življenju, kje je navihanost, pa humor, pa dobra volja, pa smeh, pa šale, pa tudi kdaj pa kdaj kaka cinična izjava, kje je kakšna NEUMNOST ki si jih mladi smemo privoščiti...

Deluješ mi kot človek z relativno ustaljenim ritmom in urnikom kjer se točno ve kdaj je kaj, kdaj pa si nazadnje šel na žur pa prespal pri prijateljih v drugem mestu??? Kdaj si šel na kakšno študentsko zabavo (saj ne da so kaj dobre ali pa da sem sam šel na mnogo le-teh) kdaj si se ga spontano ''napil'' ali pa odkrižal vse plane fitnesa in dela pa enostavno 1 teden le užival in se smejal, pa izžareval energijo in voljo do ljudi.

Skratka da nebom dolgovezil deluješ mi kot ekstremno dolgočasna oseba pa čeprav imaš pravilen in dober karakter. Ampak v 20tih ljudje ne iščejo tone spoštovanja pa tone ustaljenosti ampak veselje, zabavo, uživanje, SMEH, dobro voljo, originalnost.
..............................................................................................
''Your time is the greatest gift you can give to someone.''
- Rick Warren
Default avatar
Par stvari:
-Zakaj te zanimajo "frkle" in zakaj si razbijaš glavo z njimi?
-Zakaj bi se ti potem pri 30 sprijaznil s "frklo"? Če misliš, da "frkle" pri 30 ne bodo več "frkle", "you're in for a shock!"
Default avatar
@timeflows, jaz te odlično razumem ker razmišljam o tem in mi isto ne gre v glavo. Tako kot ti sem star 21 let, hodim na kar zahteven faks, ukvarjam se s športom itd. vse lepo in prav, ampak do sedaj še nikoli nisem imel punce. Vedno ko mi je bila katera všeč, je jaz nisem zanimal, potem pa jo vidim kako se dobiva s tipom ki je npr. '' ******'' kot si opisal v svojem članku, tega enostavno ne razumem. Po tvojem pisanju zdaj vsaj vem, da imajo tudi drugi enake težave, ker tudi sam sem že skoraj obupal, ker res ne vem zakaj se to dogaja. So pa ženske ena čudna bitja, nekje sem prebral en dober naslov: ''Moški izbirajo, ženske izberejo!'' in mislim da je to čista resnica. Moški se moramo okoli žensk ves čas truuditi in jih osvajati, one pa samo izberejo njej najljubšega brez truda.
Default avatar
Še en 21 letnik, ki deluje obupano. Sprosti se tudi ti. Pri 21ih ni čas za obup še manj pa za negativizem.
Kretene izbirajo ponavadi sicer res lepotice, ampak lepotice na zunaj, v glavi pa bolj malo.
Obema polagam na srce, ne glejta le na zunanjost, glejta še kaj več pri ženski in bosta ugotovial, da videz ni vse in da ženske, ki imajo pamet, ki imajo srce, ne padajo na barabe, kretene.
Default avatar
@ne obupaj

Moji standardi so čisto realni...manekenke me ne zanimajo ker one pač živijo v svojem svetu...ne iščem lepotice pač pa neko luštno preprosto punco, ki me bo imela rada takšnega kakršen sem brez, da bom jaz moral pred njo glumit nekega frajerja.

@Spider

To ni moja tolažba pač pa to tako je punce same jamrajo, da so bile s kretenom, ki jih ni spoštoval potem pa kljub vsemu ponavljajo napake...čeprav od drugih punc, ki so bile s tem "kretenom" vejo, da ni ta "******" primeren za resno zvezo...problem pri puncah je, da jih "kreteni" enostavno privlačijo potem pa mislijo, da se bo zaradi nje spremenil (zakaj že??!!)...ne razumem tega zakaj to počenjo kaj je point...pa recimo, da jim ga uspe spremenit v "nice guy"...kaj bo pa potem...vrjetno ga bo pustila ker je nice guy in se bo spet ta začaran krog začel...spet si bo enga bad boy-a našla in spet bo isto (od tu to jamranje tipi so vsi isti itn.)...jaz osebno mislim, da je problem v ženskah pa ne, da se želim tolažit ampak vse govorijo kako hočejo fanta, ki jih bo spoštoval,ljubil,bo pripravljen v zvezo invenstirat nekaj časa...itn ampak v reali je to čisto drugače...res ne razumem zakaj to počnejo naj rečejo lej fante si prijazen pa to samo mene zanimajo bad boy-i...evo in je zadeva rešena ne pa govort eno pol pa delat drugo...tako fantje kot jaz in pravilno sploh ne veva kJ ženske hočejo pa še čas izgubljava...

@mlodija

Nisem obupan ampak nekako vas je ženske zelo težko razumet sploh ne veste kaj hočete kot sem že spiderju napisal govorite eno delate drugo...zakaj vam je težko rečt lej bad boy-i me privlačijo pa je stvar rešena tko, da mi nice guy-i gremo loh naprej pa si sebi primerno najdemo...samo ne ve nonstop trobite, da hočete take fante kot sem jaz in pravilno (sodeč po vaših opisih)...in v 90% kar ženske trobijo o tem kakšnega fanta si želijo lažejo...zakaj to počnete?

@Matkic

Tkole...hodim na žure in sem mam dobro sem vedno nasmejan ko grem na žur in sem zmeraj za zafrkancijo...tudi kakšen pir ali dva spijem...kdaj tudi kakšnega pokadim nisem nek zadrt asocialec...kar se tiče tega, da se držim nekega urnika v svojem življenju ti lahko povem, da se ne. Tudi če bi probal mi vrjetno nebi ratalo...dobro edino pri faksu se moram urnika držat ker če se ga ne in me enkrat ali dvakrat ni zna ratat problem ker imamo laboratorijske vaje, ki so obvezne tako, da edino to. Mi ni problem kdaj spustit fitnesa pa kaj druzga it delat vendar gledam pa tko da sem vsaj 4 krat tedensko v fitnesu tudi ni pomembno katero uro grem samo da sem vsaj 4 krat tam...sem zelo spontan človek, ki ne planira vsako sekundo svojega življenja...
Default avatar
Timeflows: Nisi dobri fant v resnici, ampak druge v svoji okolici posiljuješ s tem svojim črnobelim prepričanjem o loših i dobrih momcih. Deluješ kot dolgočasni računovodja, ki celi dan štampa finančne izkaze brez predaha. Zapomni si, da ženske ne vejo kaj hočejo, to jim mora povedati njihov oplojevalec. Tukaj ni dobrih in slabih fantov. To je vojna, kjer cilj opravičuje sredstva. Na koncu so samo zmagovaci in poraženci. Važni so rezultati. Troja mora pasti, Kartagino je potrebno razrušiti. Ne poslušaj žensk kaj blebetajo, ker objektivno zmaga samo testosteron in nič drugega. Iz tvojih postov veje duh propale pederčine. To ženske zavohajo. Samicam preprosto dovolj ne dišiš. Tehnična inteligenca ti tukaj nič ne pomaga. Tudi polpismeni luzerji, imajo lahko polno žensk, če oddajajo prave signale. Potrebna je korenita preobrazba, drugače boš ostal večni drkadžija. In zagovornik doktrine˝ nice and bad guys.˝
Default avatar
Spominjaš me na zagrenjeno žensko, ki se pritožuje, da imajo moški rajši "mrhe" kot eno, ki je poštena, pridna, delovna - torej njo. Pri tem jim pa ni jasno, prvič, da se ljudje ne delijo na dobre in slabe, ampak je predvsem zelo veliko nekje vmes. Drugič, da življenje ni trgovina, kjer si zaslužim pravega človeka, če delam to, ne delam onega, hodim v fitnes, vzdržujem ustrezno težo, študiram ... Različni ljudje imamo različne prioritete in če to, kar ti ponujaš na trgu, nima kupca, mogoče tudi cene nima tako visoke, kot si ti predstavljaš. Matkic ti je dobro napisal, moral bi se zamisliti, ne pa, da se obešaš na njegove besede in mu dokazuješ, da nima prav.

In pa - tretjič - še nekaj tem poštenim in marljivim puncam ni jasno, tako kot tebi: da je nekdo lahko krasen potencialen partner, ampak če ni spolne privlačnosti, je čisto vseeno, če je oh in ah pošten in priden in najboljši potencialen mož in oče. Če ti ni, ti ni. Preprosto. Tako kot tebi verjetno tudi niso seksi ženske, podobne tebi, sicer bi se s kakšno že našla. Je veliko še samskih. Kar poglej okrog sebe, kje je kakšna kolegica, ki je takšna, kot si opisal sebe, in se pošteno vprašaj, zakaj točno ti ni seksi. Vidiš, to je to. Ker kakorkoli obrneš, edina stvar, ki jo načelom počneš samo s partnerjem in res z nikomer drugim, je seks. Za ostalo so pa tudi prijatelji.

Pa tule je tudi par resnic: http://www.zurnal24.si/zakaj-imajo-zens ... nek-140605
Default avatar
Ah nehaj no... Ne obstajajo "nice guy-i" in prav tako ne "bad boy-i".. Vsi smo samo fantje! Nekateri fantje varajo, drugi ne. Nekateri so fer do svoje punce, drugi niso... Sicer pa nič čudnega da vsaka punca za svojega bivšega pravi da je ******. Sej je z razlogom bivši! ;)
Za tebe bi pa bilo dobro če bi se nehal smilit samemu sebi in naredil nekaj na svoji samozavesti! Poglej malo okoli sebe in boš hitro ugotovil, da je celi kup lepih, pametnih in samskih punc...
__________________________________________
Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!
Default avatar
Ženske začutijo obupanost zato sta nezanimiva. Preprosto ti mora dol viset za vse, ne smeš se sekirat, pa ženske moraš mal zafrkavat. Tako postaneš zanimiv.:)
Default avatar
Matkic je napisal/a:
Če je res tako, zakaj pa je toliko punc razočaranih, ker vedno naletijo na "kretene"? Je tako slaba izbira ali pa samo preveč pričakujejo oziroma prej premalo zahtevajo?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Tako kot tebi ne gre v glavo, zakaj se punce obešajo na kretene, meni ne gre v glavo, zakaj se ti vtikaš genav v take punce, ki rabijo dramo v svojem življenju.
Ne bi mogoče začel gledati luštnih in preprostih, kot si jih opisal? Po mojem takih fantje niti opazite ne, ker enostavno ne znate gledat.
Default avatar
Evo od punce tvojih let. Kot prvo si dosaden do amena, resno. Morala sem vložiti orng trud, da sem lahko prebrala tole jokcanje kako nimaš ženske. Get over it.

Kot drugo, bi rekla da trpiš za nice guy sindromom. Da te razstvetlim dokončno da "nice in bad" v defaultu ne obstajajo pri ljudeh. Vsi smo nagnjeni da ljubimo sebe najbolj in tebe pravzaprav na koncu nobena ni dolžna meti rada samo zato ker TI hočeš. Get it? No sej boš videl skozi lajf, da tiste t.i. nice te ravno tako emotivno na koncu povozijo. Pri bad vsaj veš kaj pričakovati.

Kot tretje, če čustva so - so (če se rodijo, razvijejo, se ženske vate zaljubijo)...če jih ni, jih ni - pa se lahko na trepalnice postaviš. They are just not that into you. Vadi ta stavek pred ogledalom, mnogo ljudi se pač ne more sprijazniti - da jih nobeden noče :). Jaz sem ga morala tudi. Moj nasvet kot ženska tebi je, da se začni ukvarjat s sabo. Ko boš vreden pozornosti - jo boš tudi dobil :). Vem da je kruto, vendar so to življenjska dejstva in tako svet funkcionira.

Star si 21 let. Device pač ne boš dobil, ker smo v 21 stoletju. Trpljenje je sestavni del zaljublenosti in ljubezni. Večne ljubezni ne pričakuj. Kudos in vso srečo, pa manj jokanja in morenja.

P.S http://25.media.**.com/**_lhzcs ... o1_400.jpg :)))
Default avatar
med vrsticami prebrano,si zelo obupan...čeprav se ne vidiš ampak ti kr vpiješ po ženski :D Da pa ne boš mislu da ti tukaj za brez veze težim, ti povem da imam povsem IDENTIČEN primer kot ti... sam da sem starejši :S
nehi se žret bo bolj zate ;) jst odkar sem nehu iskat punco, se nehu obremenjevat s samim sabo, mi je zdj v življenju boljše... pa nisem noben debel, mozoljast geek, temveč precej postaven baje :D
Zdaj ko se ne sekiram več, se mi zdi da več hodim z puncami na kavo in se družim z njimi. k prej so pomoje začutile, da na "silo" iščem :)
Lp
Default avatar
Marko je napisal/a:
Zato ker NAČELOMA preveč pričakujejo.

Pa poglejmo tipično 27-30 letno samsko punco (ki seveda želi in išče zvezo) in je diplomirana z univ. diplomo.

Želi sledečega moškega:

- star tam nekje 31-35 let
- z relativno dobro postavo se pravi tak pol/pol ali pa malo bolj nagnjen proti športni postavi
- izobražen na podobnem nivoju izobrazbe kot je ona (torej diploma)
- ima službo in VSAJ povprečno plačo če ne nadpovprečno (torej minimalno 1000 evrov in navzgor)
- ima po sreči že svoje stanovanje če ne pa vsaj živi samostojno in je v najemniškem stanovanju!
- dovolj romantičen ampak vseeno dovolj možat da se počuti varno in ljubljeno HKRATI

Seveda je to le ogrodje potem ima vsaka ženska še specifične želje ampak NAČELOMA je to kar to kar iščejo samske/razočarane ženske tam proti koncu 20tih in začetku 30tih.

No zdaj pa da vidimo koliko je to uresničljivo? Verjetnost da se v 1 moškem dobijo VSE te alineje je enaka možnosti ki jo jaz ocenjujem na MANJ kot 2%. Pa sem verjetno v oceni radodaren. Prej kot slej ko greš po teh alinejah in kljukaš se nekje najde X. Sploh v tem času v katerem trenutno živimo.

Bodisi je moški vredu fit in ustreza letom pa živi doma ali pa celo nima službe (in ma zato čas da ohranja dobro če ne vrhunsko postavo) bodisi ima službo in ima svoje ali najemniško stanovanje ampak ni fit ter ni romantičen in nima ''izobrazbe'' (se pravi govora je o diplomi itd ampak je recimo ''samo'' električar) torej VEDNO nekaj manjka... in potem so ženske razočarane načeloma ker išče VSE te alineje, medtem ko pa se nikoli ne VPRAŠA ali si takšen moški (ki slučajno) vse njene alineje ODKLJUKA sploh želi takšne kot je ona, in potem so pričakovanja enaka pravljici in večno razočaranje.

saj zelo podobno je pri moških in imamo neke alineje ki so predvsem postavljene v lepotne standarde (vsaj do neke mere) ali pa v sposobnost opravljanja gospodinjskih opravil, pa takšne in drugačne.

Samo se mi zdi da moški imamo dosti nižja pričakovanja, morda je to zgodovinsko pogojeno ker pač želimo nagonsko ''oplodit'' čim več samic ali pa zato ker nenazadnje smo MANJ zakomplicirani. Kdo bi vedo.
..............................................................................................
''Your time is the greatest gift you can give to someone.''
- Rick Warren
Default avatar
Nisem brala vseh odgovorov, ampak ti pa odgovarjam.

Sama sem stara 23. Študiram stomatologijo, vse izpite delam sproti, priljubljena med fanti, simpatična, zgovorna, vedno za vse žure in zabave....
No danes sem se pogovarjala s cimro in sem jo vprašala, ZAKAJ vedno padam na kretene. Na tipe, ki dobro izgledajo, ampak za katere že vnaprej vem, da kaj resnega ne morem pričakovati in da bo to samo krajša avantura. Je rekla, da je to naravna selekcija. Da so pač pozerji in hipsterji od nekdaj bili nekaj posebnega in da pač padamo na njih. Imam okoli sebe kar nekaj dobrih fantov, takih kot si se sam opisal, ampak grejo pri meni direktiva v friend zono. Zakaj? Ne vem, enostavno ne vem. Dolgočasni so mi, preveč dobri, preveč prijazni in enostavno me to odbija. Rada bi to spremenila, ampak ne morem. Mogoče tako, kot si sam rekel- NE ŠE.
Je pa tako, da prav tako fantje padate na ženske, ki izstopajo. Na take ki izgledajo dobro, na take, ki te niti pogledajo ne, na take ki se pripeljejo na fax z očetovim Audijem Q7... Neke normalne, tihe, pridne, resne punce pa niti pogledate ne.
Ampak to je faza. Čez 10 let bo situacija spremenjena. Tipi (tudi tisti hipsterji in jebači) bodo iskali te pridne bejbike, ki jim bodo doma kuhale, pospravljale, čuvale otroke in bodo pridno tiho. Hude bejbe si bodo pa našle neko garancijo za življenje in semensko banko, ker bo urica tik-takala. Na žalost je to realnost. :)

Je pa res, da so to leta, ko se iščemo. Malo hudih bejb poznam, ki bi padale na povpračje. Večinoma jih pada na nekaj nedoseglivega. Tu velja tisti rek, da tisto, česar ne moreš imeti, je vedno najslajše in najboljše.

Tako da malce prenehaj z jokcanjem in začni živeti. Pojdi ven, malo popij, get high in uživaj. Dejansko si malce zagrenjen. Občutek imam, da če že greš ven, samo iščeš bodočo ženo. hm... nekaj jih boš moral prej podreti, malo izkušenj dobiti, potem primerjati in od tega izvleči kaj ti v življenju odgovarja in kaj ne. SIMPLE AS THAT.
Default avatar
Jaz mislim da sem po dolgih letih razmišljanja o tem fenomenu prišel do končnih zaključkov:

Sploh se ne gre za dobre ali slabe fante. Razlika je samo v tem, da so "slabi" fantje večinoma veliko bolj samozavestni kot "dobri" fantje (če ne bi bili tako samozavestni si tudi ne bi upali postat slabi fantje <- proces oblikovanja tega kaj bomo se namreč dogaja v rani mladosti, ko okolica od nas hoče da smo pridni/dobri), in da bo moralo vsem že 1x postat jasno da je največji afrodiziak za žensko samozavest.

Vse kar sem sedaj napisal izhaja pretežno iz lastnih življenjskih izkušenj in "kmečke logike" mojih bližnjih moških sorodnikov in PREPRIČAN sem da se nismo zmotili.

Bodite samozavestni! Upajte si! Ne rabite bit slabi, bodite pogumni! :)

LP
Vedno bodi pripravljen žrtvovati to kar si, za tisto kar lahko postaneš. - www.nasvetdneva.com

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus