Starševski čvek

36 let sem stara , od doma že 10 let ; če se materi ne javim par dni na mobitel , je zmožna klicat policijo , to me zelo

Default avatar
hvala če kdo ve kaj naj storim , načenja se mi zdravje zaradi matere
Default avatar
prizadeta zaradi matere je napisal/a:
tvoja mati je mutava
Default avatar
Hm, zakaj pa se ti je težko javit? Tudi mene bi skrbelo, da se mi sin ali hčera ne bi javila nekaj dni, če bi ga/jo klicala ...
Default avatar
kaj naj storim ?
Default avatar
Par dni se ne javiš?!!!!! Je težko? Je težko napisat en sms, da mame ne bi skrbelo?!
Default avatar
ne živim z njo , nismo se videle že 6 let in igra neko mater po telefonu ....ni me imela nikoli rada , govorila mi je nekaj časa zakaj ne grem kam v tujino živet !! V glavnem , če prekinem stike , do česar imam pravico , pa vem , da je zmožna štalo naredit , ker je egocentrična in ne spoštuje nikogar. Kaj naj storim ?
Default avatar
Pa kaj niste normalni eni? Jaz bi tudi poklicala policijo, če se meni mama ne bi javila. Pa ne štiri dni, en dan.

Zato pa je tako, da ljudi najdejo po desetih dneh že čisto razpadle, ko umrejo, pa nobenega po deset dneh nič ne zanima, kje je, kaj dela, kako je z njim.
Default avatar
ne razumete , ženska je zlobna in še vedno ji uspe , da se si dovolim , da sem pod njenim pritiskom :-(
Default avatar
ne živim z njo , nismo se videle že 6 let in igra neko mater po telefonu ....kaj naj storim , ali naj grem sama na policijo in povem , da dejansko nekaj izisljuje od mene
Default avatar
če je tako zlobna zakaj pa te potem kliče, kaj pa govorita?
Default avatar
Povej ji, da boš zamenjala cifro in potem to naredi, seveda ji ne dajaj cifre, če ne želiš imeti kontakta.
Zakaj in kako sta prišli na tak odnos, pa mene nima pravice zanimat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar
1 raglja

kaj pa , če pokliče policijo , da me češ ne dobi na telefon ?! Čeprav z njo nimam nič že 10 let , 6 let se nisva videli !
Default avatar
Napiši ji jasno in kratko pismo, da se ji boš javljala takrat, ko boš ti to želela in da se lahko zgodi, da se sploh ne boš več. Povej ji, da bo morala plačati položnico policiji za stroške. Jasno in kratko. Potem ji ne odgovarjaj na telefon. Nikakor pa ne pusti NIKOMUR v življenju, da ti uničuje zdravje. In ne poslušaj MONovk, ki itak napadajo vsakega, ki izpostavi svoj problem.
IMAŠ VSO PRAVICO DO MIRU.
Default avatar
Razloži ji, da jo boš od zdaj naprej po potrebi klicala ti, lahko ji pošlješ še sms, da bo imela tudi napisano, in da se na njene klice ne boš oglašala.
Sicer je odvisno, kakšen psihičen pritisk je zganjala nad tabo v preteklosti in koliko si je že sita. Če se z njo ne želiš več pogovarjati, ji vsake toliko pošlješ sms, da si v redu in to je to.
Težava je, če te bo kdaj klicala, ko bo res potrebovala tvojo pomoč, pa se ne boš odzvala. Boš to lahko mirno predelala ali te bo zvila slaba vest?
Sama pri sebi predelaj svoj odnos do mame in potem pač ukrepaj tako, kot se tebi zdi najbolj prav in s čimer boš lahko živela.
Default avatar
A res ne prepoznate te zblojene, uboge duše?
Default avatar
močna bodi

ti si edina , ki si razumela .Mene skrbi , da potem policija češ ne bi naredila akcijo iskanja mene , ki dejansko živim svoje mirno življenje sicer v podnajemu . Ona se je vedno izživljala na vseh okoli sebe . Ko kliče , sprašuje neumnosti kot so če sem kaj shujšala , kakšno barvo las imam !!!!!!! Kaj naj storim ?! Če naprimer pokliče policijo , ko spremenim številko ...in kaj če me policija res začne iskat ?!?
Default avatar
Kar naj pokliče policijo. Kaj pa misliš, da bo potem? Tiralica za tabo? Nekajkrat bo zatežila, pa jo bodo že s kakšno globo utišali, brez skrbi.
Default avatar
da se vam ljubi "

nisem zblojena , prosim ne me žalit . Če ti ne paše moja težava , ne beri
Default avatar
Ja in kaj potem, če pokliče policijo? Kaj pa misliš, da ji bodo rekli? Povedala bo, da se ji ne javi njena 36 letna hči, ki je že 6 let ni videla?

Takole ti povem: Ko boš TI imela takega odnosa zadosti, ga boš končala. Dokler nas sprašuješ, kaj storiti, pa očitno še nisi zrela za to.
Ker eni manipulirajo, drugi pa so žrtve in ne znajo živeti brez tega, da so žrtve. Zato, ko se boš odločila, da je dovolj, boš zelo hitro uredila zadeve. Zamenjala številko in voljno.
Default avatar
Bo klicala policijo, ta pa tebe. In kaj potem?
Tretjic je niti policija ne bo vec jemala resno....

Ni pa to hec... Moja mama je tudi hotela na policijo, ko se ji en vikend nisem javila. Ampak meni je crknil edini telefon, nakraj pameti pa mi ni padlo, da bo ona zaradi tega dozivela zivcni zlom.