Poiščite nove kadre na našem forumu, ali poiščite si službo pri dobrem delodajalcu pri nas, kjer najdete tudi pri pripravi CV-ja, zaposlitvenega intervjuja …
delam za zaposlitveno agencijo v Avstriji - prevajam jim oglase....
So agencija za zaposlovanje to je res...ampak nekje je pa treba začeti. Uredijo vam delo,začasno, pa potem zopet novo, dokler ne najdeš,ponavadi sam ali z njihovo pomočjo nekaj bolj dolgoročnega.
Tudi mene zanima zato vam pošiljam mail,da mi sporočite kako to poteka.Po poklicu sem pleskar in bi takoj lahko začel z delom.Hvala !
Moj mail:[email protected]
Tudi mene bi zanimalo delo v AVSTRIJI
33 let
Izkušnje 15 let
ELEKTROMONTER
ELEKTROINŠTALATER
IT (MCSE, MCP, systems engineer, helpdesk, administrator)
SALES
Lahko posredujete kontakt, da se lahko dogovarjam naprej. Imam nekaj izkušenj pri delu v trgovini, komerciali, zastopanje. Nemško govorim dobro, ravno tako pišem. Vse ostalo lahko posredujem konkretno pri razgovoru z dotično osebo.
Hvala.
Tudi mene bi zanimalo kaj vec o delu v avstriji.
Po poklicu sem monter ogrevalnih naprav,imam pa tudi izpit za c kategorijo in opravljeno licenco,ter izkusne v voznji in montazi.
Mail:[email protected]
Zdravo,tudi mene zanima delo v Avstriji v okolici gradca .Iscem delo kot monter oken in vrat,ali delo s steklom montaza.Imam 7. let izkusenj s tem delom.Grem pa tudi delat kot monter. Hvala vam.Moj email [email protected]