Forum.Over.Net

Sex v mestu

Utrinki iz zivljenja enega moskega

Default avatar

Iskrenost

Le povem kako je...

Vecino casa sem imel vsaj 2 punci. Z eno bi bil v "normalni" zvezi. Ne bi skupaj zivela, bi pa vecino noci skupaj prespala, hodila ven, skupaj dopust, ipd. Z drugo bi vsakih par mesecev teden, dva prezivela skupaj, se obiskala ali dobila na sluzbenem potovanju, saj je slo za "resno" vezo na daljavo. Ko bi me pri lokalni partnerki kaj dovolj zmotilo, bi jo zamenjal, si nasel novo.

Enkrat sem imel mesec ali dva 4 punce hkrati. S prvo sem seksal, z drugo pa razvijal vezo. Prvo sem pustil, ko sem zacel seksati z drugo. Postalo je neprakticno. Vec cas sem ohranjal se dve drugi vezi na daljavo s tem da, logicno, nobena ni vedela za druge. V vezi s prvima sem se zapletel le zato, ker so bile zame nekaj novega. Namrec s tretjo sem imel resno vezo na daljavo, vsakodnevna komunikacija, dolgorocni plani. Cetrta je bila le rezerva v primeru, da me zanese v njen konec, pa se to le zato, ker je slo za lepotico, ampak se nisem kaj dosti trudil, ker sem bil preprican, da tudi ona sara okoli.

Vecina ljudi, ki me poznajo, o vsem tem nima pojma, si me zelo drugace predstavlja. Kako se je vse skupaj zacelo? Spoznanje, kaksne kalkulatorke so pravzaprav "zrele" zenske. Spoznanje, zakaj so si me mnoge zelele, kaj so od mene pricakovale. Spoznanje, da jih vecina pac ni zame, kar pa se ne pomeni da se nima smisla krajsi cas zabavati. Spoznanje, kako zlahka pridem do nove. Spoznanje da se samo enkrat zivi. Spoznanje, da ne bom vecno mlad. Spoznanje, da je kar zabavno mesec, dva biti v vezi z visoko, pa potem z nizko zensko; pa mesec dva s punco z velikimi joski, pa potem s tako z malimi; pa s svetlolaso, temnolaso, razne barve koze. Car je tudi v intimnejsem spoznavanju zivljenja razlicnih profilov zensk, poskusati novo hrano, nov nacin zivljenja. Nikoli si nisem mislim, da bom kdaj zasel v te vode, pa se je zgodilo.

Vem, popljivali me boste, tudi prav, ampak se da v tem tudi uzivati. Svoj cas sem bil tipicen moski pussy. Ampak sem sprevidel. Vecina punce, ki so nekaj, so preracunljivke. Zavedajo se svoje cene in iscejo tipa, ki bo njihov personal bitch. Ja jim le vrnem uslugo...
Default avatar

oh ja

frajer si, ni kaj. pa ti jaz povem nekaj? jaz sem v življenju imela več moških kot boš ti kdaj koli imel žensk, videla več tičev kot boš ti kdaj videl muc. najlepše pri tem pa je, da sem za vsak pogled na tiča dobila denar, da sem do vsakega nekaj imela. aja, pa še moško psiho sem spoznala do najbrutalnejših podrobnosti. bi se upal it z mano take igrice? :)))
Default avatar

nfwpo3erui

mokre sanje nedojebanega tipa

če je pa že kej res bi blo pa verjetno dobro pogledat kake njegove ženske :)))
Default avatar

alterook

Thumbs up za izkušnje.
Thumbs down za zahrbnost, manipulacijo in neiskrenost.

Če bi bil pravi dec, bi to počel tako, da bi ostale vedele, da niso edine in poznale tvoje namene in želje. Zdej pa iščeš izgovor za svoja dejanja v tem, da so ženske tudi take in da imaš zaradi tega pravico, da vse skup prekrivaš in se na nek način maščuješ, v resnici pa imam občutek, da je problem v bistvu v tebi, ker ne znaš vzpostaviti takšnega razmerja, kjer ne bi bilo potebe po manipulaciji in zlorabi zaupanja, iz obeh strani.
Default avatar

Popay

oh ja je napisal/a:
Pa sej ti je napisal, da ste v osnovi ženske preračunljivke... Ti si pač jeba za keš, on piše "kobajagi" o vsakdanjih dekletih, celo o eni lepotici. Tako, da ne veš kaj je hujše za moškega, preračunljivke ali jebe za keš take kot si ti. Verjetno si pa več tipov dala čes, kot je avtor muc z mano vred, pa še ene par tipov, ki to berejo oz bodo bral. Si imela pač srečo, da imaš dobre gene, ki ti omogačajo butat se za keš. Vpraš eno, ki ni privlačna in bi dala đabe samo, da jo hoče kdo kresnt, kako je njej.
Default avatar

xox

Iskrenost, ko sem bral tvoj komentar sem se ves čas spraševal, ali je to moje pisanje. Tudi jast živim zelo podobno, če ne skoraj isto življenje, zato te razumem.
Tudi sam sem bil pussy,sedaj pa uživam življenje. Imam po dve, tri občasno celo več resnih in manj resnih punc. Res je, živi se enkrat, sicer sem porabil nekaj časa, da sem prišel do tega, a važno je da sem.
tudi zame imajo ljudje drugačno mnenje, predvsem najbližji. živim, uživam in mi je lepo, imam srečo, sem prijeten na pogled, dober sogovornik in predvsem še dovolj mlad,da lahko to počnem.
kot je napisal avtor te teme, izbiram točno tisto, kar si želim. seveda sem tudi dostikrat zavrnjen, pa kaj zato, čez manj kot pol sekunde pozabim na vseskupaj in poiščem novo. zahajam samo še na zelo obljudene kraje in nikoli več v neke lokalne beznice in podobno. življenje je lepo.
tisti, ki takšne reči le sanjate, poizkusite, ne bo vam žal.
Default avatar

F57

Iskrenost in podobni razvratniki, verjemem da uzivas, preprican pa sem da bos to hudo hudo obzaloval, vse se enkrat placa in prav je tako.
Ce bi nasi predniki nosili glavo na vratu samo za misel na sex bi danes bil svet tak kot si ti in tebi enako misleci, bedni ste zelo bedni-ziveti samo za kos poscanega mesa in iglo v zilo ne pelje nikamor.
Default avatar

Iskrenost

Nekoc sem bil pravo nasprotje tega kar sem sedaj. Tradicionalist, z eno, iskren, zvest, preprican da bo tako tudi ostalo. Z leti pa sem sprevidel, da gre pri vecini samskih zensk za cisto preracunljivost. Bolj ko so atraktivne in bolj ko se tega zavedajo, bolj kalkulirajo in izkoriscajo svoje care. Vsaka na svoj nacin.

Zivimo v casu prevlade zensk in med privlacnimi je vse polno egoisticnih preracunljivk, manipulatork. Katera prizna, da vas ima rada zaradi izobrazbe, sluzbe, place, stanovanja, auta, ...? Pove vam, da jo je pritegnila vasa pamet. Sinonim? Morda imate lep nasmeh. Morda ste jo s cem drugim fascinirali. Seveda, tudi to. Vseeno pa je v glavi naredila komplet kalkulacijo. Sto jo vredni, obstaja boljsa alternativa, ... Samo noben(a) ne pove resnice, ker je presurova.

Tako sem se le na nivo atraktivnih zensk spustil. In gremo na testno voznjo tako kot one sicer testirajo tipe. To pa zato, ker tako kot smo moski suckers za lepo zensko, tako se tudi zrele zenske, vkljucno z lepoticami, sploh ce jim zvoni bioloska ura, limajo na doloceno vrsto "resnih" tipov. Jaz jim le ponudim to kar si zelijo. Na njih pa je, da me impresionirajo, da postanem le njihov.
Default avatar

resnica_skazica

Vseeno pa je v glavi naredila komplet kalkulacijo. Sto jo vredni, obstaja boljsa alternativa, ... Samo noben(a) ne pove resnice, ker je presurova. to, kas si napisal, bi moralo bi pri vseh parih, pa bi bilo veliko manj ločitev.
na japonjskem imajo ženitne agencije več kot 75% uspešnost, ker pare skupaj spravljajo ja podlagi njihovih temeljev - iz kakšne družine prihajajo, kake cilje imajo, status, izobrazba .... ne pa an podlagi videza. pri nas je supeštnost manj kot 25% (v ZDA konkretno) ker se skupaj spravljamo na podlagi trenutnega navdiha. zato bi bilo veliko pametneje, če bi skalkulirali kdo je tisti, ki nam hodi naproti, kto so nekoč sklepali zakone. svoji k svojim velja in bi moralo veljat, pa bi bilo veliko manj trpečih otrok.

nobene tople vode ne odkrivaš, res ne. ko se enkrat, dvakrat človek opeče, ker se je nalepil na fasado, naslednjič pogleda kaj je za njo, mu ni dovolj samo lepa figura, prijeten nasmeh. za svojega otroka bi si ženska morala želet Moškega, alfa samca in praviloma je še vedno tako, da alfa samci poberejo največ samic in imajo ob sebi alfa samico (če sledita svoji naravi in ne fasadi).
uspešen moški bi moral imeti poleg sebe uspešno žensko, ne barbike, ampak Žensko, ki zna mislit s svojo glavo, s katero ima skupne interese ... poglej kakšna razlika je med družinskimi podjetji, kjer sta mož in žena eno in kjer je žena možu statusni simbol. noč in dan.
te bo počakala veš. pamet. ena te zna okrog prinest in kot se takim rado zgodi zaplodijo dve, tri, med njimi "kačo", ki se zagrebe za svojega otroka do krvi in te bo slekla, da sam ne boš vedel kdaj.
Default avatar

Iskrenost

resnica_skazica je napisal/a:
To je sicer (najbrz) res. Stevilke, mislim. Vendar pa tudi zaradi tega potem v vecini njihovih zakonov ni nobene strasti, gre bolj za "pokazati" se, da si porocen, imas zakonskega otroka, tako moz in zena pa sarata izven zakona. :)
Default avatar

resnica_skazica

Iskrenost je napisal/a:
ja? kako pa je pri nas, ko je toliko "strasti"? a pri nas se pa ne vara vsevprek, preko interneta, v živo, v mislih ... bežimo stran drug od drugega, a ostajamo skupaj zaradi finančne varnosti, otrok, nepremičnine.
jaz sem sicer izbrala finančno stabilnega očeta svojim otrokom, zato mi plačuje redno preživnino, ki ni majhna (seveda imam tudi sama solidne dohodke), si pa nisem predstavljala živeti z njim, ker je vse ostalo narobe med nama. seveda mi nič ne manjka, on je vnovič poročen, srečno baje, jaz sem vezana, kadar sem, ponavadi izbiram po videzu in popravilu naletim na dripca, ki nima nobenih temeljev, ki živi iz rok v usta, ampak to si lahko privoščim, ker me ne zanima življenje v dvoje z njim. če bi se pa kdaj odločila s kom živeti skupaj bi pa absolutno izbrala "svojo klaso", torej situiranega, izobraženega, s cilji v prihodnosti, samozadostnega in partnerja v pravem pomenu besede. jebeš strast, če ni kaj dat v lonec in če te partner ni sposoben podpret, ko ti klecneš. razumeš? ko si 45+ te zanimajo druge stvari, strast izgubi pomen kot ga je imela pri 20,30 letih.
Default avatar

Iskrenost

Vsekakor imata oba "sistema" svoje prednosti in slabosti. Japonski, Kitajski, Indijski, ... je bolj pisan na kozo starejsih.

Ce pomislim, da bi se pri 25 porocil s osobo do katere ne cutim fizicne privlacnosti, samo zato da bi zadovoljiv standardna pricakovanja okolice, potem pa (morda) "zivel" mimo zakona, se zavem, da bi marsikaj zamudil.

Po drugi strani pa, in morda je prav to poanta zacete teme, starejsi ko je clovek, bolj je pomembno vse drugo kot sama strast. In tako pridemo do tega izrazenega zenskega kalkuliranja. Vse moje veze so sicer tudi strastne. Zavedam pa se, da so me "izbrale", in se me oklepajo, prav iz preracunljivosti, kar se vidi v neskoncno vsakdanjih malenkostih, subtilno izrazenih pricakovanjih, zeljah, ipd. In ce bi jutri izgubil sluzbo, status, ipd bi se vse skupaj hitro koncalo.

Tako imamo na eni strani "zrele" zenske, ki furate neresne veze z "lepimi" dripci, ki jim ne recete, ti, dripec, imam te le zato, da se zabavam, sicer si pa zame luzer in ni sans, da bo kdaj kaj vec. Koga briga kaj si tak dripec zeli, a ne? Ste "nad" njim.

Prav tako pa obstajamo "resni, stabilni, ..." tipi, ki v vecini zensk prepoznamo podobno vrsto dripca, ki se na nas obesa predvsem iz preracunljivosti. Smo nad vami. In lahko da kaksna veza celo uspe, tako kot tudi iz kaksne vase veze z dripcem kdaj kaj vec rata. Ampak gre prej za izjemo kot pravilo. Sicer se z vami poigramo tako kot ve z vasimi dripci. :)
Default avatar

resnica_skazica

in potem prideva do tega, da bi bilo zanimivo videt kako bi se poigrala midva, mar ne. :) kdo bi koga "okrog obrnil". se morda neskončno zaljubil, izgubil kalkulator nekje na poti med spalnico in kuhinjo :)))

če si ti resen potem se s tabo taka kot sem jaz ne more poigravat. če se pa delaš, da si dripec potem pa tudi najbrž si, ker ti se ne delajo, ampak so, v resnici. jih zavohaš na daleč, ker imajo samo en cilj v življenju - preživeti. praviloma imajo "lepo " telo, v postelji se znajdejo, znajo govorit lepo, celo .. ja, imajo celo radi, na nek poseben način, a se na vsakem koraku vidi, da je to to, to je vse, trenutek, iz katerega se ne da potegnit nič resnega, na dolgi rok. greš v kino, pa se o filmu ne moreš pogovarjat, ker nima kaj povedat. skuhaš kosilo, pa ti ne zna razložit kaj čuti ko ima hrano v ustih, se ljubiš z njim pa ti ne zna povedat kako mu je, ko mu pride. wtf? ko sešteješ 1+1+1+1+1+1+ .... se ne sešteje pravilno.
Default avatar

Iskrenost

Mislim, da je stvar precej preprosta kar se zensk tice in tistega kar iscete pri "resnih" moskih. Poenostavljeno, na primeru. Samski, izobrazen in urejen 40-letnik z dobro sluzbo, lastnim stanovanjem in zavidljivo motoriziranostjo, bo magnet za vecino "preracunljivk", ce vsaj priblizno dobro zgleda in ne kaze preocitnih znakov kaksnih osebnostnih motenj. Takoj, ko je kaj vec, hkrati pa se samozavesten okoli zensk, pa je ze car. Skratka, govorimo o moskemu, ki ne rabi igrati, da nekar je, ampak zensko ocara s tem kar pac je. Vzemimo Jonasa pred 10 leti, ko je bil se "samski". Tak moski se ne rabi vezati, da bo imel to kar vecino drugih pripelje v zakonski jarem. To naredi, ce kdaj, sele ko ga zenska v popolnosti impresionira. Poleg mene v sluzbi sedi 50-letnik, ki se je sele pred par leti vezal. Poleg vsega nastega se odlicno zgleda. Da slisis kaj je sele ta dal za sabo. :)
Default avatar

resnica_skazica

na drugi strani imaš pa zrelo 30+ letnico, ki ima poklicno kariero, je izobražena, ima svoej stanovanej (ali hišo), je skratka preskrbljena, pa je tak moški iz tvojega opisa niti povohal ne bo. zakaj ne? ker ve, da je pametna najmanj toliko kot on, da ne bo dovolila, da pometa z njo, da je samostojna in skratka sposobna živeti brez njega.

štekaš? moški se na splošno bojijo samostojnih neodvisnih žensk, ker jih razen s svojo pametjo in sposobnostmi biti moški, nimajo s čim očarat. kaj mene briga kakšen avto imaš ti, če se jaz vozim s svojim (ki je mogoče celo boljši do tvojega). kaj me briga kako hišo imaš, če imam jaz svojo in se ne nameravam selit k tebi, kaj me briga koliko ti zaslužiš, meni je važno, da jaz zaslužim toliko, da dostojno živim. razumeš? zato se taki alfa samci in samice praviloma težko dobijo skupaj v zrelih letih, ker so si že razvili svoj ego in poznajo svojo ceno. se nanje lepijo luzerji, taki in drugačni, obeh spolov. ponavadi je v vsaki vezi tako, da je nekdo vodilni, razen če tistemu drugemu uspe uničit partnerja v tem delu in se ta pretvori v apatičnega, mrtvega človeka. sicer pa vedno en vodi, razen pri tistih redkih, ki se najdejo skupaj ko še nimajo nič, razen potencialov, ki jih družno razvijajo.

ne ti, ne jaz ne bova našla alfa samice/samca, ker sta že prestara za to. ti imaš svoje temelje, jaz svoje. igrava se lahko samo z "luzerji", ki jim ni uspelo naredit nič iz sebe ali svojega življenja ali lahko naredijo kaj iz sebe samo če se prisesajo na naju.

jonas ... če poznaš njegovo zgodbo je to pa res zgodba zajebanga "alfa" samca. on ti pa res ne more bit navdih (meni je bil pa vedno klovn)
Default avatar

Popay

ni slaba ta vajina debata. Samo, vseeno bi rekle tako na oko, da je tip pod iskrenost doktor zate...... resnica izkazica. Od tebe, kot od vseh žensk tvojga ranga štrli naduvanost in samovšečnost, (tvoj sogovornik piše brez te samovšečnosti, pač samo analizira žensko razmišljanje)..... torej žlehnoba, po domače. Ko si tako pametna povej zakaj imaš dva otroka pa si ločena od očeta teh otrok!? Drugač pa sem 45+ pa verjam, da je še pa še strasti v meni...samo je pa res, da znamo imeti moški pri teh letih pri žleht babah probleme s potenco itak v tem smislu.... čim dalje od njih... hehe.
Default avatar

resnica_skazica

ločila sem se kmalu po dvajsetem letu in če sem blizu 40 (nekaj gor ali dol, je vseeno) pomeni, da sem že dolgo ločena in da je bil on ... kaj? :) ponavadi take moške ženske iščejo ko jim tiktaka biološka ura, jaz sem bila očitno že zelo kmalu "preračunljiva" (čeprav, v resnici, nisem o tem premišljevala, ko sem ga spoznala, si pa res nikoli nisem zamišljala življenja z moškim v dvoje). na kratko torej ... nekdo mora biti oče otrok, nekdo mora dat seme. ni kake globje filozofije v tem.

Popay ... pri najinih letih jemlješ vrstnika, ker bi se rad z njim postaral, ne ker bi rad z njim žural. za žur, delat traparije, se delat, da je življenje na izi in da je brez skrbi vzameš mlajšega. 10+ mlajšega, ker on mentalno je na tem nivoju, 45+ pa ni. :))
žleht da sem? zakaj že? kaj te tako moti pri mojem pisanju? sogovornik analizira žensko razmišljanje, jaz pa pišem o svojem lastnem razmišljanju. mar ni razlika nekako ... v oči bijoča? :))
Default avatar

Iskrenost

Starejse locenke z otroci niso moja nisa. Je prevec mlajsih, prav tako "uspesnih", ampak brez minusov. V rosni mladosti so se zabavale, sedaj pa so postale tipicne preracunljivke, s kriteriji do neba. Tako lahko dobi vsak, ki jih ispolnjuje. In zaradi nesorazmerja med ponudbo in povprasevanjem, si car. Na zacetku veze je super, so cist zasanjane, da so koncno nasle pravega, potem si pa ze zacnejo domisljati, nedonosenke bi dominirale, solile pamet, ...; cas za odstrel, ker vse kar sledi je nepotrebna drama. Kot crne vdove. "Namamijo" te, potem bi te pa pohrustale. :)
Default avatar

resnica_skazica

veš kakšna je temeljna razlika med ločenko in samsko - pri 35+? ločenka ti en bo podturila še kakšnega otroka, ker je seme že dobila, denar pa tudi, samska pa ti ga skoraj ziher bo, če bo le zaključila, da si dober osemenjevalec. ampak očitno še nobeni nisi bil, če še nisi nobene zaplodi. tudi to je podvig, veš. :) najti primerno maternico oziroma primernega "semenskega bika". v končni fazi so naši potomci edino, kar ostane za nami.
Default avatar

Popay

No ja ... resnica_skazica, nekaj ti je treba priznat... vrgla si karte na mizo kar se tvojega karakterja tiče, torej odkrila si svoj obraz in verjetno še kar krepekega procenta žensk, ki dobr zgledajo ter so finančno priskrbljene. Navsezadnje je to redka lastnost pri ženskah današnjega časa, ker je žal preveč glumic na tem svetu. Definitivno je take mrhe kot si ti težko očarat. Tistemu, ki pa rata zna pa lepo bit, samo bolj za kratek čas, ker ob visokih standardih, ki jih imaš ti in tebi podobne zna biti skupno življenje kar utrujojoče, seveda, če ma moški kaj moškega ponosa. Amapak kot si sama rekla take mrhe kot si ti rabjo samo osemljevalce, drugo vas itak ne zanima, za pogledat ste pa na našo žalost prva liga za dol udart. Kaj pa vem .... mogoče je tako tud prav.... hehe