Starševski čvek

najboljši v postelji na svetu a jbg

Default avatar
Ne vem, če sem preveč zahtevna ali res ni normalnih moških tam zunaj. Ne morem sprejeti nekaterih stvari, medtem ko je npr. po statistiki več kot tričetrt Slovenk doma služkinj pa vseeno mislijo, da gre za ljubezen.

Spoznala sem moškega, pozornega, blblabla...v postelji mu ni para. Častna. Včeraj mi pa tip prijavi, da se je šel nekajkrat seks .. samo seks .. v obdobju treh let .. s punco takrat staro 18-20 let, on 45-47. Mu pravim, da četudi te punce zgledajo starejše, delujejo odraslo, veliko vejo, razmišljajo..da so to še vedno otroci, napol ženske, napol otroci, da otroci dandanes kasneje čustveno dozorijo kot prej, šele pri 26 letih.

Neeee...njemu se še vedno ne zdi, da je bila to napaka. Razumem, da ljudje delamo napake, včasih celo nevedoč, da gre za napake, ker nimajo hčer v teh letih in ne vedo, kako toliko stare punce funkcionirajo. Samo kaj naj naredim? Doma imam 18 letnico, a naj ga samega z njo kdaj doma pustim, ker punca odrašča brez očeta in se bo itak zaljubila v njega? Če bi vedel, da je šlo takrat za napako, ajde, bi mogoče poskusila. Tako pa....

Pa saj vem, da večini moških seks s 30 let mlajšo ni ovira. Žene pač tega ne vejo, ker to možje skrbno skrivajo. Mogoče pade kak pameten nasvet...ga mogoče malo opazujem in se sestajava še malo pri njem..al kaj naj...
Default avatar
pa njega povabi, nej jo mal poahta....

zvečer pa enga trojča ruknt....

fejst bi blo če še anpišeš podatke o tvoji hčerki, a la velikost modrca, tip spodnjih hlačk ki jih nosi....

drgač pa je tle neki dela za moderatorje
Default avatar
ma ja kar pust jo doma je napisal/a:
Uuuu nekomu sem na žulj stopila. Imaš doma ženo, ki te pedina spredaj in zadaj, ti se pa veselo poslužuješ mladega meska in te je zdaj strah, da bo žena začela razmišljati o tem, da ima mogoče sama takega doma? In dobila kako idejo od monovk, kako te preveriti?

To da si dec, ni dvoma, ker ko sem prebrala odgovor in ko mi je postalo slabo, sem vedela, da ženska ne more tako pokvarjeno razmišljati.
Default avatar
Najbolj me preseneča tvoje nezaupanje do tega moškega. Očitno ti intuicija pravi, da moški nima zadržkov in je glede seksa zelo svobodomiseln po drugi strani pa je verjetno živel precej brez obveznosti in ni ravno tip za neko družinsko življenje. Če lahko funkcionirata le v taki zvezi potem res ne vidim potrebe, da mu vsiljuješ nek družinski model življenja, ker očitno to ni za njega. Torej neka kompromisna rešitev.
Default avatar
Lej, vse je samo ugibanje. Lahko, da se tip sploh ne bi dotaknil tvoje hčere, samo zato, ker je tvoja hčer ... eni se pa dotikajo celo svojih hčera (ma, saj veš)

Z mojega stališča tudi ni bila napaka, da je spal z 20 let mlajšimi. S tvoje pa je, ker imaš hčer, ki je mlada ženska. Čeprav, roko na srce, 18 in 26 let je velika razlika in se s tvojo teorijo ne strinjam - tisto o zrelosti itd. Nad 20 morajo pa res že poskrbeti zase, tudi kaj prenest (kakšen seks),ker je to obdobje pač obdobje pridobivanja izkušenj.

Vseeno razumem tvoj strah ... Ne znam ti reči drugega kot da poslušaj svojo intuicijo. Koliko pa on razmišlja o skupni bodočnosti? Sta sploh že toliko časa skupaj, da bi bilo vredno o tem razmišljati?

Jaz ti svetujem, da uživaš in ne prehitevaj ... vse se bo s časom pokazalo. Mogoče ga pa sploh ne boš želela imeti doma. Mogoče celo, da mu po prvem zagonu sploh ne bo več do takih vrhunskih seksov. Možno, da ga žene samo adrenalin. Možno pa,da je bila vse to o mladostnicah nakladancija in da je prav srečen, ker je po dolgem času dobil žensko.

Daj času čas ... in uživaj.
Default avatar
očitno vaju druži samo seks. Če je res tako dober, ne vem zakaj potem hčeri ne privoščiš dobrega in izkušenega seksa? Bi rada, da ji kakšen vrstniški teleban zagravža seks za naslednjih 10 let?
Ti pri 45 ali koliko si stara izbiraš moške samo na podlagi fukabilnosti, svojo hčer imaš pa pri 18 letih za otroka? Kako veš, da ni ona morda pa le bolj zrela od tebe in je lahko bolj kompatibilna mačeha tebi, kot ti njej mama?
pa sedajle je ful moderno, da ženske tvojih let seksajo s 15 , 20 let mlajšimi. tam so šele nebesa.
Default avatar
seksnaeks je napisal/a:
Tebi se pa pozna, da že dolgo nisi dobila nekaj dobrega med noge :)))
Default avatar
ugibanje je napisal/a:
namesto da se greš kvazipsihologa, raje odgovori na moja vprašanja.
Default avatar
seksnaeks je napisal/a:
Megaboy? DDDR? ....
Default avatar
hladno hladno.........
dej mi res povej v čem si ti bolj odrasla kot 18 in 20 letnice?
Default avatar
seksnaeks je napisal/a:
Bi ti poiskala naslov filma o 17 in nekaj letnici, ki seksa/je prisiljena v seks s svojim očimom, mati pa nič ne sluti. Po eni strani ji je všeč, po drugi pa zraven strašansko trpi in hoče očima ubiti. Najbolj se krivijo žrtve/otroci, ki doživijo orgazem pri seksu z odraslim.
Default avatar
sedaj pa je hecov s tabo konec. če ti misliš biti s tipom, zato ker te dobro nategne, po drugi strani pa ga boš sumila, da bo nategnil tvojo hčer brez njene volje, potem je s tabo nekaj ornk narobe.
Pri svojih letih bi že lahko vedela, da kar precej (morda celo večina) moških plehke narave zelo rada seksa z mladimi ženskami. Oni se niti pri 70 tih ne počutijo stare in bi nategnili vse kar leze in gre. pri tem so se tudi svojega posla naučili, tako da se ne čudi njegovim posteljnim vrlinam.
Če misliš biti z njim, mu odkrito povej svoje dvome.
Ravno tako se moraš pogovoriti s svojo hčerjo. Takele novokomponirane familije so zelo naporna stvar in zahtevajo veliko dela. Poleg tega obstajajo moški, ki si izbirajo ženske, ki imajo hčere ravno zaradi lažjega dostopa do njih. Tvoja je sicer že polnoletna in najbrž tudi ni tako zelo naivna kot ti misliš (no vsaj upam).
Default avatar
Tole je prav smešno. Od strastnega, izkušenega in ne vem kakšnega še ljubimca pričakovat neka malomeščanska moralna načela. A katera misli, da se nebeški fukači v celibatu kalijo? Rahločutne dušice z mnogimi predsodki raje takim kalibrom ne brskajte preveč po spolni zgodovini, ker ta po vsej verjetnosti vsebuje še kake bolj radikalne zgodbe od nekega seksa z najstnicami.
Default avatar
jaz sem pri 24 spoznala tipa starejšega 25 let in mi je prav sedlo.Če bi bil pa to tip moje mame,verjemi,da se ga nebi dotaknila.