Forum.Over.Net

Starševski čvek

prevarana in nekomu ljubica

Default avatar

med dvema ognjema

Zaenkrat bom kratka in jasna...varam že 2 leti in pol, sem nekomu ljubica, on je poročen z otroci. Jaz sem poročena in pravkar ugotovila, da me mož vara par mesecev..

Moj mož se je skisano vrnil in prekinil z ljubico vse odnose, čeprav sem ga vrgla ven NOČE biti z njo. ugotovil, da ne morem z njo živeti, ker je fizično slabša od mene. Njegove besede: sram me je z njo. Ni me vredna. LJUBI MENE. Dol mi visi za njegove besede. Pustila sem ga na hladnem, jaz ga nčem več. Ljubica ga hoče in trpi kot žival, on NOČE bit z njo, HOČE biti z mano. Ljubica se mi smili.

JAZ: Svojega ljubimca v bistvu ne ljubim, fajn mi je z njim, adrenalin pa to...Niti jaz nočem ostati s svojim ljubimcem, ne vidim se z njim. V bistvu se vidim z mojim možem. Ljubimec se mi ne smili, sprejel je moško da je med nami konec.

evo kako naj se rešim te sitaucije?
Default avatar

no-ja

Šus v glavo (tvojo, da se razumemo).
Default avatar

za skupaj sta

vidva z možem sta za skupaj. ljubica naj se ti ne smili, sedajle bo malo trpela, potem pa bo svobodna in bo lahko našla kvalitetnega partnerja. Ti ga ne boš nikoli.
Default avatar

emcek

med dvema ognjema je napisal/a:
Najprej se moraš odločit mef temle: v enem stavku trdiš, da moža nočeš več, v drugem pa, da se vidiš z njim.
Mislim, da sta zafurala vajin zakon in vse vajino skupno življenje v bodoče bo zgolj životarjenje. Čimprej pejta narazen. Če pa rada igrata zgleden zakon za okolico, pa lahko ostaneta skupaj in še naprej skačeta po tujih posteljah. Samo potem moraš bit tolerantna in možu dovolit, kar tudi sama počneš.
Default avatar

truckbabe

Z možem sta očitno za skupaj.Oba sta brez samospoštovanja, spoštovanja do drugih, skratka, poden, ki paše skupaj....
Default avatar

zloba-grdoba

Ce se ze lotevas - se loti tako, kot je treba. razdri vsaj se ene par zakonov, kar tako, za kratek cas. Bos lahko post festum ugotavljala, kako ti tudi ta ljubimec ni ok. Seveda ostani s svojim mozem, je ja tako lustno, ce ves, da ljubica trpi. Upaj, da si bo on vmes poiskal se vsaj nekaj drugih, da bo razmerje nesrecnih na zenski in moski strani uravnoveseno.

Obstaja pa tudi druga, ceprav manj zanimiva in adrenalinska opcija: odrasti.
Default avatar

PUMA

Pojma nimaš kaj so čustva sočloveka. Ubistvu ne pokapiraš da si za praktično vse kriva sama. Varaš moža, on prevara tebe a ti vržeš njega na cesto. Ti ki si varala prej.
Default avatar

atom...ant

Zdaj, ko sta prekinila na vse strani... kje je problem?
Furajta naprej do naslednjega bananinega olupka in to je to.
Default avatar

Popay

Kakorkli obrneš se mi zdi, da si zjebana v glavo. Te jubimec samo v glavo buta al kako!?
Default avatar

popenjena

A ti lahko dam telefonsko od mojega bivšega? Jaz bi mu tako privoščila eno tako, kot si ti.
Default avatar

k72

pošlji moževo ljubico k tvojemu ljubimcu.
Default avatar

med dvema ognjema

Aha sem razumela point. Dejmo obrnit zgodbo drugače

Ugotovila sem, da me mož vara. Moj mož se je skisano vrnil in prekinil z ljubico vse odnose, čeprav sem ga vrgla ven NOČE biti z njo. ugotovil, da ne morem z njo živeti, ker je fizično slabša od mene. Njegove besede: sram me je z njo. Ni me vredna. LJUBI MENE.

Ok dovolila sem mu da se vrne k meni, kljub temu da me je varal. Ljubica ga hoče in trpi kot žival, on NOČE bit z njo, HOČE biti z mano. Ljubica se mi smili.

JAZ: v bistvu sem varala, ampak mož tega ne ve, zato ga ne more boleti.
evo kako naj se rešim te sitaucije?
Default avatar

mož ima prav

mož ima čisto prav. ljubica ga ni vredna, ti pa si ga vredna. torej bodi lepo tiho, sprejmi moža nazaj, zaradi njegovega greha, ga lahko jebeš v glavo in izkoriščaš. Samo ti si se ga naveličala in bi raje, da sta samo sostanovalca mar ne?
Default avatar

ne razumem?

kje imaš obraz, da karkoli očitaš možu in da ga vržeš celo na cesto...vrži najprej sama sebe (ti si začela, čeprav to tudi ne opravičuje moževega dejanja in spustitve na isto raven) - oba sta torej za tam glede na izkazano vajin odnos do partnerjev, zaupanja vrednost in spoštovanje sočloveka...

zate edina rešitev je, da pustiš moža - torej končata vajino skupno pot, se odpraviš k strokovnjaku, da ti pomaga najti pot, kjer boš lahko svoje želje po adrenalinskih užitkih izražala skozi drugačne variacije kot na račun čustev sočloveka; da se naučis sočloveka spoštovati in tudi kaj je to odgovornost za svoja dejanja in prevzemanje le-te.
Default avatar

Halo?

med dvema ognjema je napisal/a:
Ti si totalno glupa ženska. No comment pa na situacijo.
Default avatar

ne razumem

med dvema ognjema je napisal/a:

kako te ni nič sram - ali sploh prebereš kaj pišeš...kje imaš obraz, da človeka gledaš v oči, mu očitaš nekaj kar sama za njegovim hrbtom počneš....tega da tvoj mož tega ne ve - to sploh ni pomembno - gre za tvojo iskrenost, moralo in vrednote - kaj ne razumeš in kam zdaj bi dejansko obrnila zgodbo????

za razliko od tebe je tvoj mož priznal svoje dejanje in sprejel odgovornost, se soočil sam s sabo in sprejel neko odločitev...to je samo en korak v pravo smer, ki sicer ne opravičuje in zmanjšuje negativnosti njegovega preteklega dejanja... kaj pa ti????

zame si (po napisanem) osebnost od katere je najbolje čimdalj stran, ker drugim dela hudo, povzroča bolečine in to zavestno, še hkrati pa si smožna s popolnoma nedolžnim obrazekom drugim moralizirati, nalagati kazni za taista dejanja, ko jih doživljaš ti in z njimi svojo prizadestost...res sra te je lahko poglej se v ogledalo...

to kaj kdo ve ali ne - to spoloh ni pomembno, če imaš nekoga rad, ga spoštuješ in ceniš potem pač ne delaš stvari, ki bi ga prizadele - sploh ni vašno ali ta oseba zanje ve ali ne - bistvo je tvoj odnos, tvoje vrednote, čustva in spoštovanje - in na podlagi teh veš, da se za hrbtom sočloveku ne počenja ničesar...ampak to je že potem iskrenost inzaupanje v odnosu, ki pa je tebi vse popolnoma tuje...
...moj odgovor je neak - resši se tako kot sem napisala v zgornjem postu...
pa čimbolj se drži stran od vseh moških in družin, da čimmanj lajudi občuti bolečino, ki jo seješ naokoli s svojimi zavestnimi dejanji...
Default avatar

Briana

Mož je samo rekel, da fizično slabše zgleda od tebe. Ko bo našel eno, ki bolje zgleda od tebe, bo šel.
Default avatar

kokolele

Če bi živela z možem, prekini z ljubimcem, če res ni vmes kakšnih čustev. Zaživi z možem in mu NIKOLI ne meči te ljubici pred noge, če si ti svojega ljubčka zamolčala. Poskušajta zgraditi odnos. Sedaj sta si kvit, on se kesa zaradi ljubice, a ne trpi zaradi tvoje prevare, ti pa trpi ker te je ON prevaral in ŽIVI z resnico ki jo poznaš. Druge ideje nimam.
Default avatar

brihtna k hudič

Rešitev je preprosta in enostavna.
Mož je imel ljubico. Predvidevam, da obstaja verjetnost, da jo bo imel še kdaj. Bo pač iskal kakšno bolj fizično privlačno.
Ti si imela ljubimca. In obstaja verjetnost, da ga boš imela še kdaj.
Ok, torej med vama verjetno ni več kakšnih močnih čustev. Konec koncev pa bi vidva vseeno živela skupaj. Lahko, če vesta, da lahko živita v isti hiši kot cimra, ni problem, ob tem pa imata vso svobodo zase. Če je za oba prav in če želita obdržati to skupnost, jaz ne vidim prav nobenega problema. Pa tudi nobeno moraliziranje ni potrebno. Če paše obema, če je prav za oba, če lahko, zakaj pa ne?
Default avatar

čopka*

Diagnoza: ******.
Brez zamere moderator, nekdo ji mora povedati.