Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

kje v Sloveni najboljše lasersko odstranjevane popokanih kapilar?

Default avatar
Vprašanje je že v naslovu. Močno mi grenijo življenje popokane kapilare, zelim si jih odstraniti. Dvakrat neuspešno v Rogaški Slatini. Po enem letu sem jih ponovno poklicala, ker je postopek potrebno ponavljati, ampak me moti, ker se res po dvakratnem posegu ne vidi niti malo izboljšanja.
Mi je gospa govorila, da imajo sedaj izboljšane aparature in da je pri meni potrebno večkrat ponoviti poseg. Drago je in ni mi do stran metanja denarja.

Prosim za kakšne izkušnje.
Default avatar
Hitela sem...Kje v Sloveniji najboljše odstranjevanje popokanih kapilar?
Default avatar
Povsod, ampak povsod drago in neuspešno. Včasih deluje za krajši čas, pa je treba kar naprej ponavljati. Mogoče imajo v Avstriji kakšne boljše aparate in metode. Sem nekje brala o eni avstrijski kliniki, pa se ne spomnim več, kje je bila, menda pa govorijo slovensko.
Default avatar
Ah, ni res, da je povsod drago in neuspešno. Jaz sem bila na laserju IPL+RF v kozmetičnem salonu L. (več ne bom povedala, da ne bo kdo rekel, da koga propagiram) in je bilo veliko boljše (bila sem 6 x). Je pa za moj problem 6 x premalo, moram dati vsaj še eno kuro čez. Ampak rezultat se pa vidi, tako da sem šla po opravljenih terapijah (oz. po kakšenem mesecu, da se je rdečica čisto umirila) po 20 letih tudi brez pudra ven. Poleg tega sem vzela znižano ceno za laserske storitve preko Kolektive ali Privoščite si, se pa ne spomnim, v glavnem celotna vrednost čez 800 eur, plačala sem nekaj čez 200. En tretma odstranjevanja kapilar stane v kozmetičnem salonu L. 55 eur, torej bi lahko koristila 14 terapij (sem pa izbrala mislim da radiofrekvenca, ki je dražja). Tudi tebi avtorica iz srca želim,da se rešiš nadloge (ne obupaj!), ker vem, da so žilice moteče za izgled.
Default avatar
podobno je napisal/a:
Lažeš ,da se kar kadi.IPL + RfFje nekaj najslabšega za kapilare ,kar je možno in ELOS je en velik marketinški nateg ,ki ga v glavnem propagirajo ,samo v kozmetičnih salonih , ker profesionalni dermatologi se ga izogibajo , ker kaj je RF to je štrom ali po domače je isto,kot da bi dal glavo v mikrovalovno pečico.Malo si preberite po netu o izgubi maščobe.predčasnem staranju kože, hrapave pomarančne kože zaradi radioferkvenčne energije.Ne nasedajte!!!!
Pri Dr. Adamičevi uporabljao kapilarni laser Versa pulse ND-yag , ki je v 90% primerov uspešen če se držiš navodil in se nesončiš potem vsaj 2 leti je uspeh večinoma dober!!!!
Default avatar
Aja še to , če že nasedete in si greste kapilare odstranjevati h kozmetičarki , vam priporočam ,da si pred posegom poslikate obraz oz. kožo obraza od blizu ,da če gre ,kaj narobe jih lahko tožite in to ne za male pare!!!!
Default avatar
kira buča!!!! je napisal/a:
Samo da ti veš, da lažem. Svašta!
Default avatar
kira buča!!!! je napisal/a:
Če gre za nateg, bo o tem govoril vsaj kakšen članek, prispevek ... Ga lahko kje najdeš? Kar prilepi link!
Default avatar
?!?! je napisal/a:
http://my-timeless-md-spa-experience.com/?page_id=407
Default avatar
Pa tega je še polno ,samo malo se je treba potruditi in posrfati recimo na http://www.realself.com/review/moncton- ... r-freckles itd.. ostalo si pa sami poiščite pa ,sej meni je vseno pejte in si kurte face jaz osebno samo opozarjam ostalo pa po želji!!!
Sploh kozmetičarkam hoditi na take vrste poseg,ki je v bistvu poseg v telo in se lahko zgodijo hude posledice je naivnost in prazni žepi imho seveda.
Default avatar
kira buča!!!! je napisal/a:
Ženska ima popolnoma prav! Laserji, ki jih uporabljajo kozmetičarke, so veliko slabših jakosti, kot zdravniški in jasno, da tudi manj učinkoviti. Imajo omejitve, niti ne smejo delati s takšnimi frekvencami, kot zdravniki.
Sicer pa samo tole, laser je nevarno orodje in jaz osebno nikoli ne bi šla k neki kozmetičarki, še za zdravnika bi se močno pozanimala, če je res strokovnjak.
Default avatar
Prav imate! Sem kozmetičarka, iamo veliko sodobne opreme, a laserjev, RF in kavitavije ne uporabljamo:
Zakaj? Zato ker je moje mnenje, da za to nismo usposobljene- pika!
Tudi sicer je IPL nadomestek laserja ( veliko šibkejša energij ) +, ki so ga naredili zato, ker je v tujini z zgoraj naštetimi aprati prepovedano delati v kozmetičnem salonu.
Tako, da vsak naj dela to za kar je usopsbljen zadnje pa je, da si tako resne stvari kupijete preko nekih kuponov.
Default avatar
kira buča!!!! je napisal/a:
Sorry, ampak ta članek govori o učinkovitosti laserja! Ali tudi brati ne znaš?
Default avatar
Meni so se od športanja in po porodu začele malo pokat žilice. Mož mi je plačal laser na kliniki v Ljubljani, poleg terapij pa si predele mažem s kremo VeinEraser, ki jo najdete na spletu. Res špila ta kombinacija pa več počitka, noge gor.
To glede laserjev v kozmetičnih salonih pa je čisto logično, da ne smejo uporabljat z enakimi jakostmi, kot na klinikah.
Default avatar
za vse posege je vedno dermatolog boljša izbira. h kozmetičarki se gre, kot tudi naziv pove, na kozmetiko. na druge posege pa k zdravniku. jaz sem šla enkrat in je šlo 80% kapilar stran, nato sem čez mesec poseg ponovila in sem imela mir do sedaj (od tega je že pet let). plačala pa sem samo prvi poseg - ostali so brezplačno.
Default avatar
dda kje pa si bila to? ker jaz se tudi namreč odločam za takšen poseg?
Default avatar
Sedaj je pravi čas za odstranjevanje kapilar:). Sama sem jih odstranila na obrazu in nogah s sokom zelenega paradižnika. Po nekajkratnem nanosu soka enostavni izginejo. Lp, Anja
Default avatar
A ima kdo kakšne izkusnje s SKIN dermatologijo- lasersko odstranjevanje kapilar?
Ker imajo tam veliko cenejso ponudbo, kot ostali dermatološki centri.
Default avatar
Anjanja je napisal/a:
Kako pa to počneš?
Default avatar
resno? je napisal/a:
A veš, da sem šla poguglat in je polno člankov o tem ...

http://www.vemkajjem.si/default.asp?opt=1&id=5665

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika