Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

kje v ljubljani najugodneje praznovanje rojstnega dne

Default avatar

rrojstko

Otrok bo praznoval 6 rojstni dan.Kje v Ljubljani najugodneje praznovanje rojstnega dne.
Default avatar

bowling

bowling spider pod tivolijem, mcdonalds, kino, ali pa najem kakšno telovadnico ala gib- v šiški
Default avatar

eowin

Najugodneje?
Koliko povabljenih?
Najugodneje je doma, definitivno. Za zunaj imaš pa razne opcije, npr. praznovanje v GIBu na Drenikovi (mal športanja z animatorjem, torto dostaviš sam), ZOO, razni McDonaldsi, itn.

Pri nas smo pri teh letih praznovali doma. Sem pa naredila neke vrste interni animacijski program, različen če je bil RD fanta ali punce. Kasneje smo dopolnili tako praznovanje z obiskom npr bazena, kina, bowlinga. Ampak začelo se je doma, končalo doma, le vmes za popestritev se je nekam šlo. Sedaj, ko so že večji, pa daš denar in grejo v kino.....
Default avatar

ne mcdonalds

en nasvet - ne mcdonalds - veliko staršev je zdaj že proti tej hrani in se ti lahko zgodi, da kdo od otrok ne bo prišel, ker starš noče svojih otrok temu izpostavljati - nastradajo otroci, ker ne razumejo zakaj nekoga ni ali zakaj nekam ne smejo, tako jih raje ne postavljaj sploh pred izbiro

razne telovadnice in podobno so pa vedno fine - Gib, Prosapia (šiška pri občini), Zoo, botanični vrt, lahko pa tudi doma in jim najdeš kakšnega animatorja, da npr. risanje po majčkah
Default avatar

Maša123

Jaz imam pa hčerko ki bo stara 12 let...Nisem prav vesela če bi praznovala zaradi denarja ker je vse drago ampak ji to privoščim ker vem koliko ji to pomeni.Zato imam vprašanje : Kje bi lahko praznovala rd najcenje in da bi bilo zabavno ??
Lansko leto smo bili v športnem klubu Gib ampak se nam ni izplačalo ker jih je zelo malo prišlo kljub velikim povabilom in zelo slaba darila zato pa bi kaj cenejega in zabavnega.
Hvala za v naprej!!
Maša
Default avatar

bibaleze14

Če imate primeren prostor animator pride tudi do vas na dom, mogoče je to najceneje.
Default avatar

AndrejVeliki

Mogoče bi bilo za 12 letnico čist ok, da praznuje v Čarobnem gozd (v Ljubljani). Na novo odprto. Pa vem da majo temo tudi Disco varianto. Mislim da je najem na uro 30 EUR
To mata dve punci, ki se ful trudita, tako da bi se dalo še kaj zmenti- kot bonus. Nam sta šli ful na roko, pri naši zabavi.
Default avatar

LILI LILI

Doma imam 13 letno hči. Rojstni dan sicer poleti. Rojstnin dan naj bi bil pustolovski ali pa bi potekal pri konjih.Če se da v Ljubljani. Lani ga je praznovala v adrenalinskem paarku. Prosim za pomoč
lili
Default avatar

maja76

Naš je praznoval 8. rojstni na bowlingu v Klubu 300. Dodatno smo najeli animatorko in se je punca res zelo potrudila. Pa smo za 10 otrok prišli pod 100eur. :)
Default avatar

Aannjjaa

Ne razumem, zakaj bi morala najemati prostore za šestletnika!? Tistih pet otrok povabi v svojo dnevno sobo, pripravi tortico in tople sendvičke in organiziraj igrice! Ne vem.. Človek ne jezi se, kakšno dobro risanko... Ali pa povabi čarovnika!
Default avatar

hdfhgdf

V Rožni dolini v Študentskem kampusu imajo fajn prostor, za jest vse sorte in otroci se lahko igrajo noter ali zunaj.
Default avatar

Yo_

Odvisno, koliko otrok želiš povabit, ali boste starši zraven ali ne itd.
Če pomislim nazaj, je bilo fajn recimo Pri Lazarju.
Default avatar

Yo_

p.s. Pa odvisno kdaj, menda so precej vnaprej rezervirani.
Default avatar

Looser

Letos smo bili v muzeju iluzij, otroci so bili navdušeni, lansko leto v muzeju novejše zgodovine, še eno leto nazaj bowling v Kranju...
Velika večina otrok povabi v Atlantis, eden je organiziral pohod na Šmarno, eden je imel zabavo na vaškem igrišču, pa razne kuharske delavnice, Gib... Fajn bi bilo, da se to počasi neha, ker vsako leto ko so obrnem okoli je strošek zabave cca 100 eur za nekje 12 -12 otrok. Potem je tukaj še 10 - 12 drugih rojstnih dni.
________
Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.
Default avatar

Snežinka66

A ima kdo izkušnje s praznovanjem rojstnega dne pri Lucky Luka? Letos imajo veliko drsališče na Emoniki v Ljubljani. Hvala!