Poiščite nove kadre na našem forumu, ali poiščite si službo pri dobrem delodajalcu pri nas, kjer najdete tudi pri pripravi CV-ja, zaposlitvenega intervjuja …
Iščem delo, star sem 20 let. Končal sem šolo smeri strojni tehnik. Imam za sabo dobre dve leti delovnih izkušenj preko študenta. Zadnja pol leta delam na CNC-vrtalnih in rezkalnih, kot tudi CNC-strugalnih strojih. Če vam odgovarja moj profil lahko stopimo v kontakt.
Pozdravljeni!
Po poklicu sem vrtnarka in iščem kakršnokoli zaposlitev (čistilka, pomoč v kuhinji, delo v proizvodnji, delo v vrtnariji,...). Sem marljiva in hitra ter poprimem za vsako delo. Moj gmail: [email protected]
Pozdravljeni! Sem 29. Letni ocka ki isce kakrsnokoli dobro placano delo v avstriji. Po poklicu sem monter in upravljalec energetskih naprav. Trenutno pa delam ze 3 leto kot monter javnega vodovoda. V Sloveniji so place cedalje bolj katastrofalne,zato iscem dobro placano delo v tujini. Resne ponudbe prosim na mail: [email protected]
Iščem delo v Avstriji.V proizvodnji ali sezonska dela.Smo trije resni kandidati.Z delom lahko pričnemo takoj.Prosim za vse primerne infromacije.Kontaktirate me lahko na [email protected] ,kjer se naknadno dogovorimo za ostale infromacije.
Hvala že vnaprej.
pozdravljeni,
dela so aktualna...prosim poklicite me na tel. 040416110 ali 04041611
ker nekako ne utegnam dosledno odgovarjati na vsa vprasanja tukaj na forumu
dela so aktualna...prosim poklicite me na tel. 040416110 ali 04041611
ker nekako ne utegnam dosledno odgovarjati na vsa vprasanja tukaj na forumu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POZDRAVLJENI
PISAVA NAD MOJOM PISAVOM JE LAZNA FOLK SE NE JAVLJA.
KO POKLICES TE KAR VRZE VEN.
NENASEDAJTE.
-------------------------------
(KOLEGA SE PA RAD POIGRAVAS V TAKEM VREMENU ,
POZZZZ.
Zdravo,
iščem delo v Avstriji.
Sicer sem po poklicu ekonomski tehnik in kozmetični tehnik, vendar nemškega jezika ne obvladam dobro,da bi delala v svojem poklicu.Pogovor in razumevanje je osnovno.
Imam ročne spretnosti in bi delala dela, ki so primerna za ženske.
Živim v okolici Maribora.
Če imate kakšno primerno delovno mesto, mi prosim sporočite. oz. napišite kontakt in se vam javim.
Zdravo,
iščem delo v Avstriji.
Sicer sem po poklicu ekonomski tehnik in kozmetični tehnik, vendar nemškega jezika ne obvladam dobro,da bi delala v svojem poklicu.Pogovor in razumevanje je osnovno.
Imam ročne spretnosti in bi delala dela, ki so primerna za ženske.
Živim v okolici Maribora.
Če imate kakšno primerno delovno mesto, mi prosim sporočite. oz. napišite kontakt in se vam javim.
Išem delo v Avstriji in sicer od Bad Radkensburga do Graca, oz. Šentilja-Gradca. Star sem 27 let, po poklicu sem gostinski tehnik z večletnimi izkušnjami v strežbi(delal sem cateringe, v hotelih 4,5 zvezdic,samostojno organiziral dogodke) ter kuhi in z pomožnimi deli(sobar) v hotelirstvu. Izkušnje imam tudi z delom v proizvodnji, trenutno sem že pol leta zaposlen v avtomobilski industriji in delam na cnc-centrih. Za zaposlitev torej pridejo v poštev gostinstvo, živilski poklici, proizvodnja. Sem pa pripravljen poprijeti tudo za druga dela, saj sem iznajdljiv, se hitro učim in zaupanje vame tudi povrnem z dobrim delom.