Kronična bolečina - fibromialgija

Odgovarjajo: Društvo za fibromialgijo

Forum

Default avatar
Beseda forum pomeni: "... javno mesto, kjer se o čem razpravlja ali odloča ..." (SSKJ/3, str. 479, DZS, Lj. 2008). Internetni forum je torej javno mesto, kjer se izmenjujejo osebne izkušnje, znanje, stališča, mnenja ... uporabnikov.

V tem forumu so objavljeni številni prispevki, ki izražajo različne poglede na zdrav življenjski slog ter na bolezen in njeno obvladovanje. Objava prispevka ne pomeni nujno, da se moderator strinja z njegovo vsebino. Bralec sam mora prebirati prispevke s kritično distanco in v množici informacij iskati "zlata zrna".

Ob odprtju foruma leta 2003 smo v uvodu zapisali: "Tukaj ima vsak pravico do svojega mnenja. Spoštujemo stališča in izkušnje drug drugega, ne glede na to koliko se ujemajo z našimi. Tukaj se učimo (tudi) iz drugačnosti. Upoštevamo načela komunikacijske kulture in izhajamo iz dobronamerne motivacije - drug drugemu pomagati. Strpnost je spoštovanje stališča drugega, pridobiš pa jo tako, da imaš sam svoje trdno stališče."

To povabilo k sodelovanju še vedno velja ...
Vsem, ki pridno sodelujete s prispevki in delite z nami svoje izkušnje, hvala za trud in dober namen!

V odgovore vključujemo tudi medicinske strokovnjake, člane Strokovnega sveta Društva za fibromialgijo (http://www.skufmslovenija.org/organi-drustva/).

Za brskanje po starejših sporočilih, kjer boste našli marsikatero koristno informacijo, uporabljajte iskalnik.

Lep pozdrav vsem aktivno sodelujočim in tistim, ki vsebine samo prebirate! :)

Veronika
Default avatar
Prosim, če daste na forum številko telefona na katerega bi poklical zaradi včlanitve v društvo za fibromialgijo.

Moderatorji

Društvo za fibromialgijo
Društvo za fibromialgijo